T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
A VÉDŐOLTÁSOK 1.

(Viszont, ugyanakkor támadható lenne maga a védőoltás is, hiszen magát az "immunizálást" természetes útón, azaz nyálkahártyán keresztül is el lehetne végezni, úgy ahogy maguk a bacilusok is általában fertőznek. Ez esetben nem lenne szuri, így a szúrt allergén nem kerülné ki a dentrikus sejteket, tehát elkerülhető lenne, hogy a szervezet a saját immunrendszere ellen védekezzen. De, hát ebben az esetben egy kicsit kellemesebb lenne a gyereknek, a szülőnek, na meg az orvosnak is, valamit ez sokkal kisebb  haszont termelne a gyógyszergyártó cégeknek. Így, ez kivitelezhetetlen!?)
(Úgymond, ha van és létezik higanymentes védőoltás, és ugyanakkor tudunk a Thiomersal tartósítóval ellátott vakcinák káros hatásairól, miért mérgezzük szándékosan a gyermekeinket a föld egyik legveszélyessebb anyagával?)
(Az immunrendszer érettsége a gyermek két éves kora körüli időre éri el a /saját maga által felépített/ a normális  védekezőmechanizmust.
/és mint tudjuk ez a legjobb ./ Ezen tényt az orvosoknak már az iskolában tanítják! Miért bolygatjuk meg a normális önmegvalósulást  ártó, szúrt allergénekkel?)
Mindezek után megtekintésre javaslom a következő előadásokat. Ugyanis figyelmesen végignézve, gyönyörűen érthetővé válik immunrendszerünk működése, s ez által mindjárt meghazudtolásra kerülnek azon téves hiedelmek miszerint a "védőoltások nem ártalmasak"
Az előadásokat híres, és neves személyek (iskolai tanárok) tartják, akik az általuk elhangzottakat tanítják is a leendő orvosknak, akik a későbbiek folyamán a hatalmi szervek irányítása révén figyelmen kívül helyezik az emberiség hasznára váló tanultakat.
 

A csecsemő születését követően kezdi el felépíteni saját maga azaz celluláris (fehérvérsejtes) védekező (immun) rendszerét. A vakcináció által a védekező mechanizmust arra kényszerítik, hogy a speciális (humorális) védelemre álljon át. Így az általános védelem súlyosan gyengül, mitől is a fertőzésekre való fogékonyság csökken, károsítva az általános védekező rendszert.  Hiszen egy valódi TBC fertőzés sem garancia arra, hogy a szervezet rezisztensé váljon egy újabb fertőzéssel szemben, akkor mit akarnak egy legyengített változattól?
A WHO m
ár 1979-ben nyilvánosságra hozta egy kettős vakvizsgálat eredményét a BCG-oltás hatékonyságáról, amelyet Dél-Indiában 260 000 ember bevonásával és nyolc és fél éves után követési idővel folytattak. A vizsgálatban két néptörzs vett részt és az eredmények azt demonstrálták, hogy a BCG vakcinációnak egyáltalán semmilyen védőértéke nem volt. Egy évvel később H. G. ten Dam ésK. L. Hitze a Vajon megvédi-e a csecsemőket és gyerekeket a BCG-oltás? című cikkükben megerősítik, hogy nagyon kicsi a csecsemőkorban adott BCG-oltás bizonyított eredményessége.
Egy kutat
ó, Viera Scheibner, aki hatalmas munkát fektetett a védőoltások következményeinek vizsgálatába kizárólag az ortodox medicina kutatási anyagait felhasználva, már könyvének címében azonnal világossá teszi következtetéseit: „Védőoltások: a vakcinák orvosi fenyegetést jelentenek az immunrendszer számára, ahogy ezt évszázadnyi hagyományos orvosi kutatás alátámasztja."
Dr. Tom Jefferson, a biztonságos oltások bizottságának európai elnöke mondta a vakcinációs kutatások minősítéséről: „Szinte nem létezik megfelelő színvonalú kutatás ebben a témában."
Ism
ét egy kutatási eredmény, amelyet a WHO (Egészségügyi Világszervezet) elfogadott és a British Medical Journal (Brit orvosi szaklap) egyik 2000. évi számában jelent meg, ez reális összehasonlító vizsgálat volt a beoltott és a be nem oltott gyerekektől. A kutatás a nyugat-afrikai Bissau-Guineában azt találta, hogy az egy év alatti beoltott gyermekek között a halandósági kockázat kétszerese volt a beoltatlan gyerekekének.
(Ines Kristensen, PeterAaby, Hendrik Jensen. Routine vaccinations and child survival.• follow up study in Guinea-Bissau, West Africa. BMJ 2000;321:1435-1439, Rutinoltások és a gyermekek túlélési rátája: követó vizsgálat Bissau-Guineában, Nyugat Afrika).

Ez egy telefonos kik
érdezés volt, amelyet egy független amerikai közvélemény-kutató cég (SurveyUSA of Verona, NJ) hajtott végre az ugyancsak amerikai Generation Rescue civilszervezet megbízásából. A vizsgálatba 11.817 hozzátartozót vontak be, amelyekben egy vagy több, és tizenhét év közötti gyermeket neveltek, azaz 17.674 gyermekre terjedt ki. Az eredmények szerint a beoltatlan gyerekekkel összehasonlítva a beoltottakkal két és félszer nagyobb valószínűséggel jelentek meg olyan neurológiai elváltozások, mint az ADHD és az autizmus

 Szó lehet az alternatív antigén beviteli módszerekről, melyek már ma is hozzáférhetőek, csak nem reklámozottak, miközben minden orvos tudja, hogy pl. a véráramba adott légúti kórokozó nem képes ugyanolyan hatásos immunválaszt produkálni, mint a per vias naturales (nyálkahártya-ecsetelés, orrspray, stb...) bevitt vakcinák.
Nem véletlen, hogy gyermekeink ma már gyakorlatilag ősztől tavaszig folyamatosan betegek, rengeteg az allergiás, asztmás, tanulási zavarokkal küszködő gyermek. Az okok hazánkban nem különösebben vizsgált témakörbe lettek sorolva.

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2019. Január
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték