T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
Parlamenti meghallgatás

Parlamenti meghallgatás (2007. november 23.)

 

Orvos: Annyit szeretnék előre bocsátani, hogy az autista spektruzavarral (ASD) élőknek is egyik fő kóros tulajdonsága a hiperaktivitás, így az autizmus mellet a hiperaktivitással is nagyon-nagyon mélyen foglalkozom. Amit most el fogok mondani érthető módon, azok olyan kutatási eredmények lesznek, melyek az Egyesült Államokban már 45 éves megfigyelések.

Mi még ott tartunk, hogy van-e organikus háttér, vagy nincs? Ezt a kérdést a kutatások ott már régen eldöntötték; egyértelműen van. Ott a kutatások egyértelműen azt igazolták, hogy a következő, rohamos növekedési arányt mutató megbetegedések ugyanazokra a nagyon mély és szerteágazó immunológiai alapokra vezethetők vissza. Az allergia, a dyslexia, az epilepszia, a hiperaktivitás, az MCD és az autizmus ugyanazon az immunológiai tengelyen nyugszik.

 

Az agyműködés fejlődés zavarához, a hiperaktivitás, a hiperaktivitás figyelemzavarral, megkésett beszédfejlődés és az autizmus spektrumzavar tartoznak.

Mi itt eddig nem beszéltünk a családfunkciók globális pusztulásáról, ami nagyon lényeges, szociológiai, társadalmi szempontból, a szerepek torzulásáról, a munkahely aspektusáról. Az egzisztenciális kérdésekről, a jogi aspektusról sem beszéltünk. A szülők pszichés és organikus állapotának alakulásáról, pusztulásáról. Vagyis az a vezető sugár, ami a gyereket védi, a gyerek 15-18 éves korában megszűnik, és a gyerek ott marad teljesen egyedül az állam nyakán. Az autisták nemzetgazdaságra gyakorolt hatását ismerem, 700 milliárd forint a nemzetgazdaság vesztesége évente.

Tehát, ezzel a kérdéssel igenis foglalkozni kell!

Addig, amíg az ezt feltáró immunológiai vizsgálatokat Magyarországon nem honosítjuk meg, és nem próbáljuk meg orvosi biológiai problémaként kezelni ezt a nemzeti méretekben katasztrófális  problémát, addig ez olyan, mintha a suszter kezelné mondjuk az infarktust. Köszönöm szépen.  (Taps.)

 

A múlt héten orvos szakértőként büntetőperben hallgattak meg pont ebben az ügyben, azaz hogy a gyerekek immunstátusza egyre romlik. Ez az egész az immunológiai problémára vezethető vissza. Úgy nő a hiperaktívok száma, hogy mit fogunk csinálni 5 év múlva. Két éve megígérte az ÁNTSZ, hogy biztosítja a laborhátteret. Dr. Bujdosó László Országos Tisztifőorvos ígérte meg, Hiller István utasította. 2005. augusztus 31-re ígérte Dr. Bujdosó László, hogy azokat a laborokat, melyekkel a hiperaktívokat, autistákat, diagnosztizálni lehet, megteremti. Eltelt több mint 2 év. Nem teremtette meg.

Ezek a gyerekek orvosilag súlyosan betegek.

 

Tanárnő: amikor megkérdezem az anamnézisben, hogy alszik a gyerek, már tudom, hogy mi a probléma gyökere. És ha még immunológiailag alá is van támasztva, akkor már tudom, hogy ezt a gyereket nekem már most rögtön gondozásba és terápiába kell vennem. És akkor nem telik el 5 év, vagy 6 év, és nem egy roncsot kapok, amivel utána már nem tudok mit csinálni. Tehát igenis mindezt be kellene vinni a képzésbe. A másik az, ne haragudjon, ez most egy kirakat, vagy egy valódi meghallgatás? (Taps.)

 

 

Orvos: Előbb említettem, hogy a közelmúltban az ország távoli pontjára orvos szakértőnek hívtak büntető perhez. Nem véletlenül, mert amiről én itt most beszélek nem egy szubjektív állásfoglalás, hanem a naprakész amerikai tudást jelenti, ugyanis az amerikai kutató, egyben gyakorló orvos kollégámmal folyamatos kapcsolatban állok. Szakmailag elfogadhatatlan, hogy mi most itt 40 évvel ezelőtti szinten tárgyalunk erről a problémáról.

Haldoklanak a gyermekeink!

Az én kislányom nagyon súlyos autista, két éven belül tömeges idegsejt pusztulás indul el a központi idegrendszerében. El fog butulni! Most lesz januárban 14 éves, de már megvannak a ráutaló jelek; pszichésen esik szét a gyerek. Plusz az idegsejt receptorainak deformitásai, melyek jelenleg még funkcionális eltérések, anatomizálódni fognak 16 éves korára. Semmit nem tudunk akkor már tenni. Hiába kérnek Önök akkor elnézést, vagy fizetnek kártérítést, akár milliárd forintokat, a gyereket nem lehet visszahozni.

Nagyon súlyos laboreltérések vannak! Párizsban végezték el ezeket a vizsgálatokat, de itt még értelmezni sem tudják, ezért inkább nem fogadják el őket, holott megegyezik a párizsi labor a holland labor, az amerikai labor és minden labor, amit mindenhol a világon elfogadnak. Mi ezeket letagadjuk, hagyjuk a gyerekeket haldoklani, ugyanakkor a szülőket, családokat pusztulásba sodorjuk, szétzüllenek, szétzilálódnak a családok, emberroncsok lesznek. Sok száz milliárd forint kár veszteség ez évente a nemzetnek. Miért nem lehet elolvasni a szakirodalmat? Ha elolvassuk, akkor nincs véleménykülönbség. Nyilvánvalón az ismeretek hiányoznak az Önök részéről. Egyértelmű!

Ráadásul nemcsak immunológiai betegség ez, amiről beszélek. Az immunműködés zavara kóros aminosav anyagcserét von maga után. Ezt az immunológiai összefüggést Magyarországon az immunológusok, sőt még a vezető immunológus professzor sem ismerte!

Németországban tudtam megvéleményeztetni. Onnan jött meg egy kutató immunológustól a válasz, aki csak ezt kutatja, hogy így van, ez létezik. A hozzá kapcsolódó biokémiai kóros összefüggéseket azonban nem ismerte.

Felhívtam a biokémikusokat Debrecenbe, de a második kérdésem után azt mondták, sajnos ők ilyen mélységig nem ismerik a biokémiát.

Tehát itt van egy olyan probléma, amit nem ismer a szakma! Nem ismer az immunológia, nem ismer a biokémia, nem ismer a Candida kutatás. Ezen a három pilléren nyugszik gyermekeink betegsége.

Betegségük kóros biokémiai alapú lassú haldoklási folyamat. Mi szülők és Önök pedig ezt asszisztáljuk. (Taps)

Orvos: Ebben az életem benne van. Ezért nemcsak kérem, de megkívánom, hogy Ön szót adjon nekem, mert a szülők így tudják mindezt most meghallgatni! Hogyha kell, itt hagyom az országot, és elmegyek a gyerekkel egy olyan országba, ahol gyógyítják a gyermekemet. 30.000 dollárba kerül. Itt van a New York-i konzulnak a nyilatkozata, hogy vállalja Csillának a gyógykezelését. Plusz az elhelyezésünk. Összesen 80.000 dolláros igényem lesz körülbelül arra, hogy a gyerekem gyógyulhasson. Vagy pedig kérem, hogy írják le, hogy Magyarországon ma ennek a gyereknek meg kell halnia. Ha minden így marad, ahogy most van, ebbe nemcsak én, hanem mindenki, aki itt ül, és ilyen gyereket nevel, bele fog pusztulni! Fokozatosan értelmetlenné válik az életünk, és előbb-utóbb megbetegszünk testileg, lelkileg.

Túl kell lépnünk azon, hogy itt udvariaskodunk egymással, ez egy valódi gyilkos problémája ma a társadalomnak.  És amíg ezt nem kezeljük, és nem fogjuk fel problémaként, addig egyre több ártatlan család kerül ebbe a problémába bele, és megy rá! Köszönöm szépen. (Taps.)

 Se ideje, se pénze, sem energiája a szülőnek, hogy ezzel foglalkozzon. Neki dolgoznia kell, a képzett munkaerőnek dolgoznia kell. Azt mondtam a bíróságon a múlt héten, hogy ön ügyésznő, aki a vádat emelte a családdal szemben, aki nem oltatta be a gyerekét az MMR oltással, meg Ön bírónő most egyikőjük sem ülne itt ebben a ruhában, hogyha nincs szerencséjük. Tudják, hogy mi volt a szerencséjük? Az, hogy egészséges gyereket szültek. Mert ha beteg lenne, akkor most otthon taníthatnák ragozni a gyereküket.

 

Női hang a szülők közül: Csak az tudja, aki benne él.

 

Orvos: Nem ülne most senki itt Önök közül sem, ha beteg, roncs gyerekük lenne otthon. Mert nincs karrier, nincs egzisztencia onnantól kezdve. Itt csak társadalmi kiközösítettség van mindenhonnan.

Lehet vitatkozni velem. Aki nem ért egyet, az szóljon. (pár másodperc hallgatósági dermedt csend!)

Ez egy nagyon-nagyon súlyos probléma. És ez a társadalom ebbe bele fog pusztulni! A Miniszter Elnöktől hallottuk, hogy1500 milliárd a nemzetgazdaság vesztesége évente, ebből csak az autisták ellátatlanságából eredő veszteség 700 milliárd forint.

Haldoklanak, meghalnak a gyermekeink. Jelenleg a társadalom szemét- ledobójába kerülnek családjaikkal együtt!

                                                                                                                                             Dr Ugrai Tamás

                                                                                                                                                 érintett szülő

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2023. Február
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
05
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!