T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
A Homeopátia

 

Amikor az ember harmóniában van önmagával (legbenső valójával), és a környezetével, (családjával, a társadalommal, a körülötte lévő világgal) nem érik extrém hatások akkor az energiamintája is harmonikus; az ember EGÉSZSÉGES. 

Amikor ez a harmónia valamilyen belső, vagy külső ok miatt megváltozik (pl., nagyon meg akarunk felelni másoknak, a társadalomnak, vagy éppen saját – a legbensőnkétől eltérő – elvárásainknak, nem értjük mi a feladatunk az életben, valami vagy valaki átmenetileg olyan hatással van ránk, ami kizökkent a normális kerékvágásból) az energiamintánk is megváltozik és az eredetihez képest más mintázatot – DISZHARMÓNIÁT mutat; az ember MEGBETEGSZIK. Mivel az embereknek csak töredéke képes odafigyelni erre az energiaminta változásra (valójában önmaga diszharmóniájára), legbensőnknek nincs más módja a hibajelzés küldésére, mint a különböző síkokon megnyilvánuló betegség-tünetek megmutatása. A tünet azt mondja: valami nincs rendben, nem élsz harmóniában önmagaddal, a környezeteddel, vagy a külső hatás túl erős, az energiamintádban valami megváltozott.

 

Az Ember maga egy energia minta. Az egészséges ember is meg a beteg is. Csak más. Ilyenkor ez a megváltozott energiaminta hasonlít valaminek az energiamintájára, ami  a természetben is előfordul. Mondjuk, nagyon hasonlít a Kálium bichromicum mintájához. Ezért a Kálium bichromicum segíteni fog ezt az oda nem illő energiamintát megszüntetni, és helyreállítani a tiszta emberi energiamintát. Így fog a beteg meggyógyulni.

(Szabadi Sándor)

 

Jan Scholten napjaink egyik legkiválóbb és legismertebb holland homeopata gyógyítója azt mondta budapesti szemináriumán, hogy  a betegség olyan, mint egy labirintus, a homeopátiás szer pedig olyan, mintha egy térképet adna ehhez a labirintushoz, hogy segítsen belőle kitalálni.”

 

Idézetek Bóna László: Szenvedésben hasonló c. könyvéből

 

Az anya, mint minden ember nem jó vagy nem rossz, betegítő, vagy gyógyító, ártó, vagy segítő, hanem összetett, élő személyiség, saját maga, a maga bonyolult emberi érzéseivel, tapasztalataival, gondolataival és szándékaival. Hordozza a saját sorsproblémáját: mit tehetne mást..Az anya életében a  gyerek individuális lény, saját sorsproblémával, identitással, önálló élettémával rendelkező valaki, akivel egy külön, önálló, autonóm kapcsolatba lép az anya. Nem az anya lenyomata a gyerek: hanem egy saját individualitással rendelkező lélek, amelyik éppen az ő gyerekeként ölt testet.

 

Minden homeopata gyógyító találkozik azzal a problémával, hogy a családban a különböző családtagok betegsége nem választható szét a család müködésének egészétől. Lehetséges, hogy egy gyerek betegségének az oka a családi viszonyokban rejlik. Mondhatjuk néha azt, hogy a gyerek betegsége nem a saját betegsége, hanem Ő csak tünethordozója a családi kapcsolatrendszerben rejlő problémának. Sokszor előfordul, hogy a férj megjeleníti a feleség problémáját, vagy a kapcsolatuk problémáját az egyik fél hordozza, a feleség, vagy a férj. Az is lehet, hogy a szüleivel együtt élő gyerek a szülei kapcsolatának a problémáját jeleníti meg saját betegségként.

 

Egy párterápiának nem lehet az a célja, hogy egy kapcsolat fennmaradjon, mint ahogy azt sem lehet célul kitüzni,h megszünjön. Nyilvánvaló, hogy a terápia olyan célokat kell, hogy érvényre juttasson, ami a kapcsolatban mindkét individuum sorsát a legteljesebben szolgálja.

 

Magasabb rendü-e vajon minden esetben az individuum? Azt kell-e szolgálnia a pár-, és csoportterápiának? Minden esetben az egyént kell gyógyítani, vagy lehet olyan eset, amikor egy családot, egy közösséget, egy emberi párkapcsolatot kell meggyógyitani, mint önálló lényt? Gyógyulhat-e egy közösség, egy család a benne lévő individuumok szabadságának egészségének autonómiájának megvalósulása nélkül? Lehet-e magasabb szempont egy közösség fennmaradása, egy kapcsolat fönntartása, mint a benne élők egyéni sorsának beteljesítése?

 

Elképzelhető, hogy egy család közös szellemiségére adott közös családi szer hatékonyabban tudja meggyógyítani azon családtagoknak az egyéni betegségét, akiknek a betegsége a család kapcsolati rendszeréből adódik úgy, hogy emellett a család kapcsolatrendszere is javul. Ilyen módon a családot mint lényt gyógyítjuk, és annak eredményeként gyógyul a benne lévő ember.

 

Ha valaki tartósan együtt él egy másik emberrel, akkor a másik ember személyisége egy folyamatos információt hordoz az ő személyiségére nézve. Ha egy folyamatos rézporban élés fizikai tüneteket okoz, elgondolkodhatunk, hogy az az ember, aki tartósan együtt él egy másikkal, az folyamatosan a másikat „szedi be”’. Naponta beveszi a társát, partnerét, apját, anyját, testvérét, mint egy magas potenciájú szert.

 

A szénanátha talán a kapcsolati problémák manifesztációja. Lehet, hogy az emberek nem a virágporra, hanem egymásra allergiásak. A virágpor nyilván szimbolikus megjelenítése egy kapcsolati problémának, az intimitás problémájának. Lehet, hogy a szénanátha, mint népbetegség az emberi kapcsolatok betegségének a járványa.

 

A kamilla magas potenciálja nem más, mint ami létrehozza, irányítja, mozgatja, élteti azt a konkrét individuumot, ami maga a kamilla növény. Azt lehet mondani, h a potenciálásnál az a kamillában rejlő teremtő erő isteni információ bomlik ki, ami a kamillát kamillává tette. Mi tehát az anyag potenciált változata? Az információ, ami el van rejtve benne, hogy valamit hozzáadjon a világ egészéhez. Hogy egy kamilla információt közöljön a lét egészével. A kamilla létről ad információt, ami egyedi, elválaszthatatlan, megismételhetetlen, önálló, semmi máshoz nem fogható. Egy idea, ami létrehoz egy macskát macskaformájúra, egy embert ember formájúra.. egy növényt olyan formájúra, amilyen formájú az egyben információ is, ami valamilyen üzenetet közöl a világ egészével.

 

Minden lény kitölt egy hiányt. Mindannyian ép azt az életformát foglaljuk el, ami olyan erősen hiányzott a létezésben, hogy újra ki kellett tölteni. Mindenki épp olyan, ami az egészből hiányzott ahhoz, hogy egész legyen.

 

A gyógyító nem vezet, nem irányít, nem programoz, nem manipulál, hanem tükröztet, közvetít. . A gyógyítónak ismernie kell saját beavatási fokát, azt, hogy milyen mélységben látja át a sorsalakító erőket. .. Minden spirituális technikával ismerkedő ember, bárki, aki tanult már jógázni, meditálni, energiát közvetíteni, tudja, hogy amikor  a spirituális technikák a legmagasabb szinten megnyilvánulnak, sosem ártó szándékúak. Az univerzum teljessége harmonizáló. Harmóniára törekvő.  .. Ha a magasrendű információk közelébe kerül az ember.. találkozik az univerzum harmonizáló törekvésével. Azzal, hogy a jó abszolút, a gonosz relatív. Az isteni teremtés egész, az ördög a megosztottságban van, a részletekben, az elhatárolódásokban.

 

. Mindenki olyan tudatossági szinten dönt, amilyen szinten éli az életét, és nyilván olyan gyógyítóra talál, amikor segítséget kér.

 

„Nincs az az orvosság, ami meggyógyítaná azt, amit a boldogság nem tud meggyógyítani.. „ Marquez

 

Nem gondolom, hogy egyértelműen a homeopátiás szer az, ami beavatkozik a kapcsolatokba, szétválaszt vagy összehoz családokat, párokat. Valamilyen változásra való hajlamnak, igénynek sürgető vágynak a homeopátiás szer nélkül is kellett lennie. A homeopátiás szer energiatöltést ad az adott helyzetben, az egyén dönt szabad akaratából, hogy mire használja: megjavítja fennálló kapcsolatát vagy másik kapcsolatot keres.

 

Az a magas potenciájú homeopátiás információ, ami megfelelően személyre van szabva, és pontosan válaszolni tud az egyén aktuális élethelyzetére, az valójában az individuumnak minden síkján hat, minden szempontból energiával tölti fel az egyént. Mind a testi, fizikai állapotában, étvágyában, alvásában, közérzetében, mind mentális állapotában. . A magas potenciájú szer alapvetően előkészíthet benne egy változást. Ez a változásra való hajlandóság, igény, tetterő, ez maga a gyógyulás.

Azt lehet mondani, hogy az egészség nem más, mint az élettel, annak áramlásával találkozni. . Az élet értelme: részt venni benne (Feldmár András).  Egészségnek ezt az életben való részvételt lehet tekinteni.

 

Magas potenciájú információ senkit sem ment meg a sorsától, épp visszahelyezi a sorsába. Nem megszabadít az érzésektől, hanem felszabadítja az érzéseket. A homeopátiás szer nem helyes mederbe terel, hanem az élet áramlásába terel. A homeopátiás szer nem megment az élettől, hanem visszavezet az életbe, ami maga az élő, eleven változás.  Azt is mondhatnánk, hogy nem megment a haláltól, hanem visszaterel mindenkit ahhoz a sorshoz, ami a sajátja, amibe majd bele kell halnia.

 

 

 

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2023. Február
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
05
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!