T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
CNN Riport

FORDÍTÓ PROGRAMMAL FORDÍTOTT OLDAL!

 

A CNN autizmus összeomlásnak segít felrobbanni a kormány arcában

2008 április 03-a, csütörtök

Byron Richards, CCN

2008. április 2-án a CNN költötte a napot, ami tudatosságot hoz az autizmus problémájának. Larry King része, ami a vendégek egy paneljével egyetemben tartalmazta Jenny McCarthyt, különösen felvilágosító volt. A kalapom van Jennynek, egy hírességanyának, ki teszi azt eléggé kényelmetlenné a Centernek Disease Controlnak (CDC) figyelmen kívül hagyni annak a szüleit, hogy autista gyerekek válaszokat keresni. Egy anyunak miért kell elvégeznie a CDC munkáját? A válasz meglehetősen egyszerű: a kormányunk buzgalom hogy ragaszkodjon túl sok oltóanyaghoz, amíg figyelmen kívül hagyni a tényleges kockázatokat a hajtó erő az autizmustragédia mögött. Persze sok kapcsolódó tényező van - de az alsó sor az, hogy a kormányunk aggasztó és pusztító sebességgel betegséget okoz.

Ez egy a társadalmunkkal kapcsolatos érdekes észrevétel az egy autista gyerek egy szókimondó és szenvedélyes anyja, a partnerével egyetemben (Jim Carrey színész), vagy azok a katalizátorok, amik valószínűleg azt okozzák, hogy egy megvetemedett birodalom omladozzon. Sok előttük próbálj; és jellemzően égett a karónál. Jenny és Jim a kormány legrosszabb rémálmai. Nem tudják bezárni az orvosi praxisukat, mert nekik nincs egy. Pénzügyileg nem tudják megrongálni őket csöndbe. És vezetik az autizmusukat március Washington D.C.-n ez június 4-én ez eléggé tiszta az ők nem egy ima csukódó ők fent. Egy puskaporos hordó fújni készül.

Jenny a dícséretjére oltóanyagokra visz egy diplomatikus nézetet. Itt lényeg van az van túl sok oltóanyag, amit túl hamarosan adtak, és az az oltóanyagok túl sok mérgező összetevőt tartalmaznak. Mindkettőként ebben az országban levő egészségügyi szabadság egy vezető védője és egy tető nutritionist ki segített több autista gyereknek, én am több mint boldog beletenni az egész problémát olyan perspektívába és rugalmasságbetekintésekbe, amik sok szülőnek fognak segíteni.

Az oltóanyagok egy rövid történelme, profitok, és politika

Az oltóanyagok több mint 100 évvel ezelőtt elindították a Big Pharma betegségipart. Amíg a nyilvánosság oltóanyagokat néz meg egy megelőző egészségügyi kontextusban, a kormányunk pozíciója sokkal összetettebb. Az oltóanyagok és baktériumok a hadviselés részét képzik, és a kérdésből mélyen állambiztonság-érdekeket szőnek. Katonai személyzeteket tesznek ki kísérleti oltóanyagoknak gyakran. Az oltóanyagok a csordamentalitás egy fő összetevői; i.e., azoknak a képessége hatalomban, hogy megkérjenek egy lakosságot, hogy viselkedjen. A közegészségügy soha nincs bármennyinek a legjobb érdeklődésében, amit egy személy, ami az, hogy a törvények miért, agyalt ki hogy igazodást hajtson végre. Nem megválasztott bürokraták és tudósok a kormányzati ügynökségeinkben, amiket pénzügyileg kötöttek a drogipar profitjaira és összekapcsoltak a hadseregbe, játszották istent sok évtizeden keresztül. Tudják, hogy az egész jóval ott oltásokról lesz halál és sérülés; a járulékos kár, ami azt igazolja, betegséget akadályozott meg (egy kényelmes és félelem-hajtott érv).

A kormányunknak nincs problémája azzal, hogy adatokat kezeljen, hogy a hasznok úgy tűnjenek, hogy többet nyomnak a kockázatoknál. Elképzeli, hogy van egy olyan számológépe, aminek mindig ugyanaz a következtetése van, nincs dolog, amibe az, ami az adat, belépett. Annak a kockázata, hogy örökre megsebesítsenek 1-et 150 gyerekben, hogyan lehet elfogadható Big Pharma és a forgóajtó számára CDC és FDA menedzsment? Bármilyen üzlet szeretné, ha alkalma van arra, hogy termeljen egy terméket és ott legyen a kormány, hogy elrendelje az eladását. A kormányzati hivatalnokok jövedelmező munkákat találnak azokban az iparágakban, amiket szabályoznak, - tevő jótett után. Az autizmus kormányzati ügynökségeken belül a rák egy mellékhatása részben.

A kormányunk soha nem fogja fizetni az árnak, hogy vetítsen gyerekeket kockázatnál autizmusért - az túl kezdeményező és drága volna az elülső végen. Ráadásul nem fognak történelmi névsort előkészíteni egy ésszerű páciensnek, ami oltó sérülésért tükröz vissza nyilvánvaló kockázatot, - túl sokként a szülők kiszállnának. Inkább a kormányunk lusta gyógyszerre specializálódik - eltüzel egy vadászpuskát és ha valakit megsebesítenek, ez státuszért a hibájuk ott. A költségek a családok terhei most az egyenlet hátsó végén; több hasznot húz a betegségiparért. Ha autizmusnak nem lennének fájdalmas kicsi arcai, amik kapcsolatban álltak ezzel, ezt a problémát egyszerűen söpörnék a pokróc alatt, van a 100,000 amerikai (javarészt idős) minden évben Big Pharma gyógyszerek által ölt.

A probléma a kormányunk számára az, hogy az autizmus-oltóanyag-kapcsolaton levő bűnösség egy felvétele okozza a Big egész paradigmáját gyógyszerészeti-hajtott western-gyógyszer-betegség-ipar összedőlni. Még rosszabb, hogy a szemeikben ez küldene egy Big Pharmának, a közegészségügynek, a testvériségén keresztüli földrengést, a CDC-t, a FDA-t, a globális elitet, és a hadsereget. Másik közegészségügy-programokat kérdeznének - kedvel egy neurotoxinnal* szennyezni a vizünket szófogadóbbnak és kezelhetőnek nevezett fluoridot, ami csinál egy lakosságot.

Sajnos szülőknek, akik harcolnak az autizmus ellen, a problémák a gyerekük csak a kérdésből egy adag, amit nekik most meg kell próbálniuk megoldani. Holtan szembekerülnek egy kormánnyal megtámadta azt, hogy megakadályozta, hogy az igazság valaha derüljön ki. Egyszer sarokba szorított, a kormányunk a bűneikre vagy a gyártásra fogja hangsúlyozni az állambiztonság-kártyát fessing előtt* bármilyen igazi erőfeszítés, hogy kijavítsák a kárt, amit okoztak.

A_Ampere-dúr repedés a kormányunk fegyverzetében

Hannah Poling ügye éppen emel egy keverés. Ő most 9 éves. Egészséges és rendszerint fejlődő 18 hónap öreg lányként megmutatkozott a kútbaba-látogatásáért és 9 oltással öklözték, közülük kettő, ami tartalmazza a higanyóvszert, amit thimerosal. ismertek Az egészsége azonnal teljesen fújt autizmusba romlott meg.

Az ügye volt az első hogy rendeződjön el, 4,900 autizmusügy függőben levő szövetségi Vaccine Court előtt. Követelte azt a higanyt-a tartózkodó oltóanyagok voltak az autizmusa okai. Olyan eseményeknek egy megrázó kanyarjában, amiket a szövetségi kormány átengedett, ez az autizmusügy, ami mondja azt a kompenzációt, megfelelő.

Mindazonáltal a kormányunk megtagadta, hogy elismerje, hogy az oltóanyagok okozták az autizmusát. Valóban, a kormány letelepítette az ügyet, mielőtt volt még egy tárgyalás is. Annak az utolsó dolognak, amit a kormány akar, tennie kell oltóanyagokat nyilvános perre, és különösen minden éjszaka a hírekre kell tennie a sérült gyerekek képeit, amikor az ügy bizonyítéka annyira tiszta, hogy az oltóanyagok határozottan veszíteni fognak.

Inkább a CDC utal arra, hogy ez Hannah mitochondriája volt az volt felelősségre, nem az oltóanyagok. Ez az érv kinyitja egy másik Pandora dobozát (többet azon későbbi).

Az alperes minden oltó ügyben az Egészségügyi Minisztérium és a Human Services. A CDC az Egészségügyi Minisztérium és a Human Services részüket képzi. Beszélgess az érdeklődés konfliktusáról! Sok róka van a nemzeti tyúkketrec a felelőseként.

Az, hogy a kormányunk hogyan védi meg magát, Amikor ez világosan hibás

Ez némileg szerencsétlen, hogy azok, akik segítettek pártfogolni a kormányunknak az oltó sérülésben való részvételének az okát, annyira sok tojást tettek a thimerosal* kosárba. Természetesen a higany egy idegméreganyag és a részvétele az autizmusban a probléma százalékaként valószínű. Mindazonáltal, egyik sem thimerosal* sem bármilyen egyetlen oltóanyag egy autizmusra szolgáló megfelelő teljes magyarázat.

A kormányunk arra használja a különféle tanulmányokat, hogy elhajlítsák az oltóanyag-autizmus-kapcsolatot. Ezek a tanulmányok összefüggenek thimerosal* és MMR oltóanyagok, de nem az együttes számú oltóanyagra, amit adtak egy időnél és a teljes számú oltóanyagnál, amit életben adtak annyira korán, (az igazi probléma). Ez a vékony kormányzati védelem (olvassa az oltó tanulmányaikat itt) arra használják, hogy autizmushoz való okozó összeköttetésként oltóanyagoktól távol hajlítson el figyelmet.

Ez egy klasszikus lefullasztó taktika, amit használtak korrupt kormány és ipar, amikor őket megfogták véreskezű. Ez a megközelítés azzal jár, hogy el kell ismerni a probléma bizonyos szempontjait miközben változásokat csinál, (ők vett thimerosal* sok oltóanyagból), megalkotó kétség (a tanulmányuk védelem), azután folytatódó a tömegoltás-programmal bár tudják, ez kárt okoz. Ez a stratégia el fogja téríteni a jogi felelősség legnagyobb részét oltóanyaggal kapcsolatos sérüléstől miközben elhalasztja azt azután az időben minimalizálja azt. A kormány egy légiója-finanszírozott tudósokat tudnak csillogtatni egy a megalkotó kétség egyetlen céljával rendelkező évtizedekért való bírósági tárgyalóteremben és a probléma iránti késő megnyerő felelősségben. A bűnösség egy felvétele kinyitja a kötelezettségperek egy zsilipkapuját.

Azt gondolják, hogy a fukar tanulmányaik légzőszobát adnak nekik, hogy most el tudjanak küldeni figyelmet másutt rejtélyes lehetőségeknek mint genetikák vagy környezeti méreganyagoknak, amik szintén évtizedeket fognak hozni nekik hogy gondoljanak kint. Elég egyenesen, ezek a kérdések szintén a probléma egy százalékai - annyira hogy őket arra tudják használni, hogy sokáig összezavarják az oltó kapcsolatot. A kormány védelme mindig az, hogy több kutatásra van szükség. Ez nem kutatás, ami bebizonyítja, hogy az, amit tesznek, biztonságos, mielőtt tovább teszik azt; ez kutatás, ami bebizonyítja, hogy az, amit tesznek, káros, mielőtt abbahagyják tevés azt. Sajnos, zárt ajtók mögött ők cseresznyeválasztás a kutatásuk származik szintén akként, amit választanak, hogy tanuljon.

Az átlagban időzítsd ezeket a nem megválasztott bürokratákat tovább igazgat egy olyan oltó programot, amit az megsebesít, szégyentelenül és öl. A legtöbb társadalom bármelyik gyilkosságnak vagy gondatlanságból okozott emberölésnek nevezné ezt. Miért nem halljuk Busht, McCain, Clinton vagy Obama nyomó ezen a kérdésen? Miért nem állnak színpadon egy autista gyerekekből álló csoporttal és nem mondják el anyáknak mindenhol, hogy a fontos oltóanyagok hogyan vannak?

Amikor a Hannah Poling ügy felszállt a radartérképre és felrobbant a kormány arcában, egy kárvezérlősajtókonferenciát tartottak. Dr. Julie Gerberding , a CDC igazgatója, kijelentett, There′s teljesen nincs semmi, amit megváltoztattak a tántoríthatatlan ajánlásokban, hogy csinálóak vagyunk, hogy gyerekeket kapunk, beoltott. Ezt bizonyítják hogy életeket mentsen meg, és Amerikán keresztüli gyerekeknek való egészségvédelem egy lényeges összetevője és a világ. Dr. Gerberdingnek kellene az elsőnek lennie hogy pert tegyen.

Miért Vaccines vagy egy Problem

Ez eléggé tiszta, hogy ebben az országban levő autizmus aránya közvetlenül idő-a fokozott számú oltóanyaggal barátkozott, amit gyerekeknek adtak. A robbanás autizmusban 1987 és 1992 között egybeesik az megháromszorozódó az oltóanyagoknak a számaiban, amiket a gyerekeinknek adtak. Amíg az ilyen adat nem az ok és hatás bizonyítéka, ez jelentős és nem tudja figyelmen kívül hagyni semmilyen felelős szülő (azt figyelmen kívül hagyják a kormány és orvosi hivatás).

Több szülő tesz jelentést miközben a doktornak viszi az egészséges gyereküket miközben tengernyi oltást kap miközben ott van a gyerekük, hogy futtasson egy magas lázat, és a gyerekük soha megint lény ugyanaz. AZ AZ IGAZI PROBLÉMA, HOGY A SZÜLŐK A SAJÁT KÉT SZEMÜKKEL LÁTNAK.

Az aktuális kormányzati stratégiának állandóan körös-körül vitatkoznia kell thimerosal* és MMR oltóanyagok - ahogy tudják, elég kétséget tudnak létrehozni hogy nyerjék azt az érvet a tudományos közösség többségében. Az, amit a kormány nem akar megvitatni, az adjuvant* oltóanyagokban - melyiket fogják mutatni világosan hogy az autizmusravasz legyen.

Az oltóanyagok tartalmazzák egy betegség gyengített aláírásait. Maguk által ők nem elég erősek az immunrendszerért hogy szereljenek fel egy választ. Ezt a problémát megoldja az, hogy összead, egy erősítő összetétel hívott egy adjuvantöt*. Egy adjuvant* nem tartalmazza a betegség aláírását. Inkább az adjuvant* kezdeményez egy gyújtó reakciót (az első lépés bármilyen immunválaszban). Az ötletnek kapnia kell az immunrendszert, amit túráztattak, hogy ez láthassa a gyengített betegséget és megtudhassa, hogy ez minek tűnik kedvelj, hogy ha ez valaha megint látja azt, előkészítettebb legyen harcolni ezzel. Ez a fogalom, és önmagában, érvényessége van - de csak a helyes készlet körülményre tekintettel.

Ez tiszta az azok autizmussal legyen egy túlzottan gyulladt agyad . Ha szorongott, a CDC valószínűleg érvelne amellett, hogy az agyi gyulladás az autizmus egy eredménye és az, hogy nekik több tanulmányra van szükségük hogy határozzák meg az okot. Érvelni fogok amellett, hogy nem szűkölködnek már tanulmányok mindennél és annál az ok a létező tudomány egy megértése alapján nyilvánvalóan nyilvánvaló. A többszörös gyújtó sértések az oltóanyagokban levő adjuvantből* , 1 egy aránya 150-ben meggyújtja az agyat, becsomagolja őt és autizmust okoz. Megjegyzésként, és kisebb mértékben (de csak fontos társadalomnak), egy kisebb kefetűz ADHDet és gyengített intelligenciát okozza.

Az, hogy az agyad hogyan működik

A nyugati gyógyszer szétmállasztó paradigmája szereti legyőzni a testfunkciót kényelmes besorolások szerint, mint például az idegeket, immunitás, hormonok, , stb. valóságban az agyad minden rendszer egy központi processzora a testedben és így olyan összeköttetései, vannak, amik idegeket kapcsolnak össze, immunis funkció, és a funkció egy szimfóniájába való hormonok. Más szóval nem lehetséges egyetlen neurotranszmittereket mint szerotonin vagy dopamint tanulni és ténylegesen érteni, hogy az agyad mit tesz.

Az agyadban levő cellák tíz százaléka neurotranszmitterek összefüggött. A másik 90 százalék glial* cella, amiket szintén hívtak, astrocytes. Évtizedeken keresztül a tudósok azt gondolták, hogy az agyad 90 százaléka nem volt semmi többet egy szerkezeti szerkezetnél, egyszerűen mert a tudományos eszközök nem voltak megfelelőek, hogy értették, az, milyen glial* cellák tevőek voltak, de az voltak, az elmúlt 10 évben változott. A Glial cellák futtatják az agyadat és a neurotranszmittereidet. Ők minden információnak a brókerei, ami az agyadba jön, - az immunrendszeredhez és belső elválasztású rendszeredhez való közvetlen összeköttetésekkel (hormonok).

A Glial cellák a gyulladásbrókerek az agyadban. Mikor feszültség, egy méreganyagszennyező anyag vagy egy romboló táplálékjárulék (mint MSG, aszpartam vagy táplálékszínezés) belép az agyadba olyan excitotoxic* reakciókat idéznek elő, amik agysejteket gyújtanak meg. Ezt a gyulladást elsősorban a hormon által pufferelik leptin és másik antioxidánsok, egy eljárás az bizalmasan a glial* cellák egészséges funkciójával jár.

Amikor a glial* cellák pufferelő gyulladáscsökkentő kapacitását túlterhelik, azután a gyulladás krónikussá válik. Minimálisan ez agyi viselettel és könnyel végződik. Ez a szerkezet annak az egésze mögött, hogy felgyorsult agy öregszik, és egy személy genetikai gyengeségeitől és másik egészségügyi kérdéseitől függően előny a korai kognitív hanyatlás különféle államaiba és az öregedés ideggel kapcsolatos betegségeibe, mint például Alzheimerbe.

Ott van szintén egy olyan pont, aminél az alacsony fokozat-agy-gyulladás tüzet fog meg. Felnőttekben egy elfogadott ideghálózattal ez okoz egy áramszünetet a fejben, amit különben akként ismertek, hogy depressziót terjesztett. Egy olyan eseményt jellemzően elindít az érzelmi fájdalom vagy egy hosszadalmas természet testi fájdalma vagy éles intenzitás (lélekemelő anyag p rendellenesen magas szintekre). Az ilyen trauma küzdő idegeket tol az él fölött.

A magzatban levő különbség vagy a kicsi gyerek az, hogy az idegrendszer még mindig gyorsan fejlődik. Ha az agy tüzet fog meg ennél a kornál, az idegek megfelelő fejlesztését komolyan zavarhatják (a zavarok autizmusspektruma) vagy funkcionálisan gyengített (ADHD, alacsonyabb IQ).

Az adjuvant* oltóanyagban gyújtó-melletti; i.e., neurológiaian excitotoxic. Az annyira lökéssel kapcsolatban szándékos az oltóanyag hatékonysága. A probléma történik mikor miközben azonnal annyira sokukat ad, melyik tud megsebesíteni még egy tökéletesen egészséges gyereket is. Többszörös adjuvantseket* adni olyan, mint az, hogy egy gyerek agyával orosz rulettet játszik. A gyerekek a már gyulladt idegekkel sokkal magasabb veszélyben vannak mert reagálnak többszörös oltóanyagokra, ahogy az idegeiket kondicionálták hyper-reagál. Ne gondold azt egy pillanatra, hogy Dr. Gerberding és a CDC-nél levő másik tudósok nem teljesen vannak tudatában ennek a kérdésnek.

Kormányzati felelősség

A kormányunknál van a felelősség, hogy bizonyítsák bármilyen oltásnak a biztonságát, amit egy teljes oltó program részeként széles közegészségügyhöz ajánlanak. Az aktuális tudásunk a tudományról, az immunrendszer, és az agy csinálná azt valószínűtlen annyira széles oltó programokat tudtak jóváhagyni használatért ma valaha ha ők nem lény going annyira hosszú.

A kormányunk nem csak otromba módon hanyag magán az oltó kérdésen, de több másik igaz közegészségügy-kérdésen, ami magzatokban és gyerekekben tesz fel egy jelentős kockázatot agyi gyulladásért. A CDC, az EPA, és a FDA minden abban betöltött nagy szerepeket játszik, hogy a lakosságunknak hatalmas autizmuskockázatot hoznak létre.

A tér ebben a cikkben csak megenged néhány példát; sok van. Környezetszennyezés, ami kövér, oldható tud keresztezi a méhlepényt, anyatejben létezik, vagy történik a tábornokban az élelmiszerellátás kicsi gyerekeknek evett. A kövér oldható méreganyagok keresztezik a vér-agy-akadályt és ideggyulladást idéznek elő.

A hatalmas közegészségügy-kockázatok kövér oldható PCB méreganyagokkal tartalmazzák az élelmiszerellátásunk elterjedt fertőzését, egy probléma az legalább 50 milliárd dollárba kerülne hogy takarítson össze. Egy másik példa széles expozícióra a neurotoxic* féregirtó, amiket ételen használtak, (eredetileg náci ideggáz-ügynökök). Egy másik példa van a hadsereg a perchlorate, vízellátásunk mérgezése, amit egy szennyeződés most az anyák anyatejében talált az országon keresztül. Ez beleavatkozik pajzsmirigyfunkcióba a babában miközben hibás agyi fejlesztésért végződik egy komoly kockázattal.

Egy másik példa vas a babaképletek erődítménye, ami bátorítja az ellenséges baktériumok növekedését és Candida Albicanst a gyerek emésztő területében; olyan szervezetek, amik neurotoxic* selejteket termelnek. Egy másik példa az antibiotikumok használata 1 éves kora előtt, az, hogy melyik bátorítja ugyanazoknak az ellenséges baktériumoknak a növekedését és Candidát szintén. A C szakaszú kézbesítések szintén növelték a kockázatot egy ellenséges emésztő terepért a babában. Candida maga közvetlenül kommunikál és gyulladást léptet elő az emberi immunrendszerben, ami azt okozza, hogy meghibásodjon.

Mégis egy másik példa az antidepresszánsok elterjedt használata terhes és ápoló anyák által, az, hogy melyik zavarja az idegek és overall kifejlesztő funkcióját drasztikusan a magzat egészsége vagy a baba. Azután ott van az oltóanyag tartósító thimerosal* (különböző egy adjuvant), melyik egy neuro-inflammatory és önmagában. És ez a szűkebb kör.

Ezek közül a kérdések közül mindegyik annak a problémának egy százalékaként betöltött szerepet játszik, ami súrlódást egy magzat fejlődő idegrendszerében, babát vagy kisgyereket és kezdeteket idéz elő, az idegek hyper-reagál oltóanyagokra. Ezek közül a problémák közül mindegyik egy igaz közegészségügy-probléma, mert őket okozza ipar és megengedik, hogy különféle ráruházott érdekek által folytatódjanak. Mindegyik, amit az ember venni fog, tíz több milliárd dollár megszilárdulni. Mindazonáltal az a kormány felelőssége ténylegesen - költséges és széles közegészségügy-problémákat megjavítani - nem tenni őket rosszabbá.

A genetikai Red-Herring

Hannah Poling ügye kényszerítette a kormányunkat, hogy mutassa a kezét - és egy nagyon gyenge kéz ez van. Tovább keverik össze a nyilvánosságot tudományos üres fecsegéssel és blöffölik őt egy erőfeszítésben félreirányítani. A védelmük a Poling ügyben, bár átengedték az ügyet, van az a gyereknek genetikai mitochondrial* rendellenes működése volt.

Mitochondria vagy az autómotorok a celláidban, amik energiát termelnek, (ATP). ATP az energiapénznem a testedben, mint pénz sok a levéltárcádban. Költöd ATP-t, szűkölködött hogy tegyen bármit. A gyulladás felhasználja ATP-t azáltal, hogy azt okozza, hogy a tested menjen, egy hyper mód (kedvel egy 911 telefonhívás). Ha ATP termelést kompromittálnak, azután a gyulladás vadul futhat - hozzájárulni az agyi tűzhöz autizmust hívott.

Az igaz mitochondrial* génmutációk túl ritkák hogy autizmust magyarázzanak meg, úgyhogy a kormány megpróbálja hibáztatni ezt a szerkezetet a Poling ügyben hogy hajlítsa el az ötletet, hogy az oltóanyagok egy kockázatok a többségért.

Az, amit a kormány nem mond, az, független egy igaz genetikai kérdéstől, mitochondriát adóztathatnak meg a feszültségnek egy államába, ami fogékonnyá tesz bármilyen gyereket az autizmuskockázatra. Neked nincs szükséged, hogy legyen egy génmutációd; az egyszerűen egy elterelés és álcázás-kísérlet.

Továbbá a glial* cellák az agyadban arra használják ATP-t, hogy kommunikáljon, egy különálló funkció az energiapénznemnél. Ez bármikor jelenti azt teljes testenergiában futsz alacsonyan, agyi funkciót kompromittálnak és döntenek egy gyújtó-melletti módba. Ez az, hogy a feszültség miért tesz téged fáradttá és okozza azt, hogy testi viseletet és könnyet érezz. Ez szintén az, hogy bármennyi miért időzít téged gyakorlat, ami felkészíti a testedet, hogy hatékonyabban csinálja ATP-t, a fejed jobbnak tűnik. Amikor a glial* cellák alacsonyan futnak ATP-n, belépnek egy alacsony fokozatba krónikus gyújtó mód - egy feltétel az komolyan oltó sérülésbe tesz hajlamossá.

Ellenséges oltó reakciókért csökkenteni a kockázatot

Az alsó sor bármilyen szülőnek van nem felfedi a gyereküket oltóanyagokra olyan körülmények alatt, amik valószínűleg növelik egy agyi tűz esélyét, az autizmussal végződik. Kevesebb oltóanyag általában, ad annyira sok azonnal, és adó ők öregebb koroknál van minden józan ész.

Továbbá, megfelelő táplálás terhesség alatt laktáció alatt és az anya teljes fitnesze és egészségügyi szokásai mély hatással vannak arra, hogy van egy gyereke egy erősebb idegrendszerrel. Ez eléggé tiszta az a túlsúlyossághormon leptin van felemelt az autista gyerekek vérében . Ez egy kockázati tényező, amit túlsúlyosságba kapcsoltak össze az anyában annak a fejlődő agynak a következetes rendellenes magzati programozásával, ami akkor fogyatékos, hogy mint oltóanyagok pufferel gyulladást mérgező expozícióból.

Csúcspont leptin a vérben gondolja azt leptin nem jut be az agyba. Leptin van az elsődleges puffer az agyban gyújtó excitotoxic* kár ellen. Ez az, hogy fiúknak miért van négy idők az autizmus aránya lányoknak ért fel. Lányoknak vannak az óvszer természetesen magasabb szintjei leptin az agyaikban, javarészt segíteni nekik terhesek lenni és idősebb korban ápolni a gyerekeiket. A könyveim leptin ( Mastering Leptin és The Leptin Diet ) magyaráz hogyan leptin sokkal nagyobb részletességgel működik. Egy anya egészség és evő szokás, előzetes és terhesség alatt játssz nagy szerepet a babája idegrendszerének az egészségében.

Hasonlóképpen, családi feszültség terhesség és korai gyerekkori fejlesztés alatt vagy fontos hogyan egy utódfolyamatok feszültség és következetes ideggyulladás. Férj és feleség között kerül konfliktusba egy gyerek előtt (egy a méhben levő gyereket beleértve), az idegeket készíti fel, hogy legyenek gyulladtak. Feltéve, hogy egy anya és gyerek számára stabil környezet a családi egység egy fő oka - és a véleményem szerint az emberek felelőssége.

Így látjuk, hogy többszörös tényezők vannak, mintegy az irányításod és sok alatt az vagy nem, színjátszás egy útban vagy egy másikban előkészíteni az idegeket egy olyan krónikus rosszabb minőségű gyújtó államba, ami előkészíti a terepet az oltó sérülés fokozott kockázatához.

A nagyon legrosszabb idők közül az egyik, hogy beoltsanak egy gyereket, közvetlenül egy betegség vagy a sebészet után van - melyikek nagyon gyújtó események. Sajnos a doktorok nem tűnnek úgy, hogy nagyon jól egészséget értenek és ez gyakran az ügy, hogy a szülő egy betegség vagy egy követés miatt hozta a gyereket a doktornak, fent valami másik orvosi eljárásból. Annál az időnél, amit a doktor mond, oh, az oltásaid nincsenek dátumig. Azután egy olyan gyereknek adja őket, aki neurológiaian gyulladt már. Az olyan orvosi gondatlanság egy katasztrófa, és közös ebben az országban.

Olyan szülők, akiknek emésztő problémákkal vannak gyerekeik miközben visszatérnek, fertőzések, asztma, allergiák vagy az immunis gyengeség bármilyen másik jele kellene beoltani ilyen problémákat oldanak meg teljesen. Ezek a problémák szintén magas szintű létező agyi gyulladást jeleznek.

Ez szánalmas, hogy a CDC nem adja ki az irányelvek egy listáját olyan szülőknek, akik drámaian oltó sérülésért csökkentenék a kockázatot, (alacsony költség és alacsony technika). A több kutatásra van szükség mentség van elegen arra késztetni mindenkit, hogy hányjon. Természetesen gyújtó agyi jelzőkért és immunrendszer-rendellenes működésért tudtunk sokkal többet tenni szűrés által az oltóanyagok bármilyen köre előtt (magas költség és csúcstechnológia). A vakon beoltó gyerekek napjai egy időbeosztás szerint amíg figyelmen kívül hagyni a gyereket annak az állama, hogy létezik, ideggyulladásnak és immunrendszer-funkciónak van végük. A szülőknek fel kellene kelniük. Ez egy nemzeti tragédia. A kormány oltásprogramja az autizmusjárvány oka valóban.

Kapcsolódó cikk: Az, hogy hogyan lehet Vaacine sérülést megakadályozni

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2023. Február
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
05
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!