T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
DAN módszer

A DAN Konferencia videó letöltési címe: www.danwebcast.com

 

Ez egy 58 perces kaliforniai konferencia tünetmentes autista gyermekek bemutatásával, szülői és kutató orvosok nyilatkozataival. Ez évtől Amerika 6 legnagyobb gyermekgyógyászati klinikája egymással szövetségben kizárólag a DAN módszer szerint kezeli az autista gyermekeket.

 

Gyógyult Autista Gyermekek

A beszélgetések teljes  átirata

www. Autism Research Institute.com

copyright 2004

 

Bevezetés

A “szakértők” ismét tévedtek! A kormányzat és az orvostársadalom évtizedek óta tartó pesszimista állításai ellenére, miszerint ez egy az egész életben megmaradó tartós fogyatékosság - az autizmus kezelhető. Az elmúlt pár év során több ezer autista gyermek állapota javult különösen az Autista Kutató Intézet által kifejlesztett és támogatott módszereknek köszönhetően, melyek a Küzdjük le az Autizmust Most! (Defect Autism Now! DAN!) projektjének részét képezik.

 

Mivel minden autista gyermek különböző, a fenti DAN! rövidítéssel illetett megközelítés először is az egyes gyermek szükségleteit térképezi fel, s csak ezután kezdődik meg a biomedikai rendellenesség biztonságos, természetes módszerekkel történő kezelése, lehetőség szerint a gyógyszerek alkalmazásától tartózkodva.

 

A videón a színház- és mozicsillag Lou Diamond Phillips mutatja be a világon először, hogy korábban autistaként diagnosztizált gyermekek, amint az Önök is láthatják majd, normális viselkedést tanúsítanak.

 

Jon Pangborn

A természettudományok területén a következő sorrendben haladnak a tudósok: bizonytalanság, gondolkodás, tanulmányozás, majd kísérletezés. Ezen folyamat segítésével nyerik ismereteiket, s minél több információval rendelkeznek, annál inkább szaktekintélyekké, valamint az adott terület oktatójaként is elfogadottá válnak. Most pedig engedjék meg, hogy bemutassam az autizmus területén veterán tekintélyként ismert orvost, Dr. Bernard Rimland-ot.

 

Bernard Rimland

Ma nagyon feszített tempóban kell haladnunk, mivel nincsen túl sok időnk.

Olyan gyermekeket fogunk bemutatni Önöknek, akik meggyógyultak az autizmusból.  Az autizmus történetében ez egy sorsfordító pillanat. Az orvosi szakma, beleértve az általunk ismert összes intézményt és szervezetet az ARI-n (Autism Research Institute – Autizmus Kutató Intézet) kívül, tudomásom szerint mind az a nézetet vallják immáron évek óta, hogy az autizmus alapjában véve gyógyíthatatlan. Az elmúlt év novemberében Washingtonban tartottak egy csúcstalálkozót, melynek témája az autizmus volt. Az itt elhangzottak alapján a résztvevők hét és tíz év közöttre becsülték egy hatékony gyógyszer kifejlesztésének lehetőségét. Az FDA (Food and Drug Administration – amerikai Szövetségi Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal) helyzetfelmérését publikáló anyagaiban csupán a gyermekek begyógyszerezését tartja az autizmus egyetlen kezelési módjának. Az Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia ugyanezen nézetet vallja. Ezen felül az NIMH (National Institute of Mental Health – U.S.A. Nemzeti Elmegyógyászati Intézet) nemrégiben kiadott nyomtatványában hasonlóan nyilatkozik az autizmusról, miszerint jelenleg az autizmust nem tudjuk kezelni, egyetlen módszer a gyermekek begyógyszerezése, melyet természetesen senki sem tekint valódi, hatékony kezelési módszernek. Állításaik szerint csupán a gyermekek gyógyszerezése nyújt némi segítséget. Hadd bizonyítsuk be ennek ellenkezőjét. Be szeretnénk Önöknek bizonyítani, hogy igenis van esély a gyógyulásra.

Ez egy történelmi pillanat. Autista gyermekeket fogunk Önöknek bemutatni. Elfelejtettem az előbb említeni, hogy még az 1965-ben alapított Autisták Amerikai Szövetsége is a kormánnyal hasonló nézeteket vallott egészen a közelmúltig. Azonban felülbírálták korábbi nézetüket, s a hónap végére egy olyan konferenciát szerveznek, melyen többek közt DAN! Projektkutatók is fognak előadást tartani. Szinte kivétel nélkül mindenki azt állítja, hogy az autizmus nem kezelhető, Önök azonban olyan gyermekeket láthatnak pillanatokon belül, akik állapotában javulás történt. Ennek az egész világ, és a média is szemtanúja lehet, amint a gyerekek láttán az autizmus gyógyíthatatlanságának hiedelmét eloszlatjuk.

 

A gyermekeket rövidesen a már Hollywood-ból és a Broadway-ről is jól ismert Lou Diamond Phillip, több mint 40 film főszereplője, fogja bemutatni Önöknek. Jelenleg a Three For The Devil című hollywood-i produkción dolgozik, amely egy igen teljes életet élő autista történetét viszi a filmvászonra. Mivel hamarosan megérkezik a gyerekekkel, hadd mutassam be addig Önöknek Lisa Calustian-t, aki Schwarzenegger Kormányzó Úr képviseletében érkezett a kormányzó üzenetével. Átadom a szót Lisának.

 

 

Lisa Calistian

Köszönöm szépen! Nagy megtiszteltetés a Kormányzó Ur képviseletében itt megjelenni és biztos vagyok abban, hogy Önök is értesültek arról, hogy a Kormányzó a múlt héten írta alá azt a rendeletet, mely megtiltja, hogy a gyógykészítmények thimerosol-t tartalmazzanak. És az Önök  ezzel kapcsolatos véleményét nem mulasztom el továbbítani. A Kormányzó Úr őszintén sajnálja, hogy ma nem tud itt lenni Önökkel, hivatali teendői tartották őt távol. Mindazonáltal hagy olvassam fel most levelét.

 

Kalifornia állam lakosait együttérző és elszánt embereknek ismerem. Amióta az Autista Kutatóközpont 1967-ben megalakulhatott, kitűzött célja, hogy tudományos kutatásokkal segítse az autizmus kezelését, valamint annak megelőzését. Szervezetük hatalmas erőfeszítéseinek eredménye az is, hogy változást indítottak az autizmusban szenvedő egyének alternatív kezelési módozatainak keresésére. Nagyra értékelem különleges odaszánásukat, hogy egy magasabb színvonalú életet biztosítsanak mindenki számára. Kalifornia állam lakosainak nevében engedjék meg, hogy gratuláljak Önöknek ezen emlékezetes alkalommal, s kívánok további jövőbeli sikereket.

Őszinte tisztelettel: Arnold Schwarzenegger

 

Bernard Rimland

Meg szeretnénk köszönni Schwarzenegger Kormányzónak a törvényrendelet elfogadását. Olyan sok terület van, ahol módjában áll segíteni, s tudjuk, hogy amint eddig tette, úgy a továbbiakban is támogatni fogja az autista gyermekeket. Nagyon hálásak vagyunk a Kormányzó Úr támogatásáért. Szeretném, ha ezt úgy tudnánk megköszönni Schwarzenegger kormányzónak, hogyha az itt jelenlévő hallgatóság közül valakinek autista gyermeke van, kérném álljon fel. Amennyiben hálás a törvényrendelet elfogadásáért, kérném intsen.

Megkérném Önöket, hogy maradjanak állva. Amennyiben úgy véli, hogy gyermeke ma teljesen normális lenne, ha nem kapott volna bizonyos gyógyszereket, kérném emelje fel a kezét és intsen. Ugye ez fel van véve?

Ki van ezzel ellentétes véleményen? Nos, egy páran.

 

Az én fiam azután vált autistává, hogy beoltották. Sokunk jó okkal feltételezi, hogy a gyermek autizmusát a beadott oltóanyag eredményezte. Megkérnénk Lisa, hogy adja át ez a videóanyagot a  kormányzónak. Megköszönjük, hogy eljött és megosztotta velünk a kormányzó úr üzenetét.

 

Lisa

Nagy megtiszteltetés volt itt lennem, köszönöm a meghívást. A kormányzó úr meggyőződése, hogy a gyermekek beoltása a különböző betegségek ellen nagyon fontos, mivel kockázatokkal jár ennek meg nem tétele. Azt azonban ígérem, hogy határozott álláspontjukat vele is ismertetni fogom. Köszönöm még egyszer, hogy jelen lehettem és kívánom, hogy nagyszerű konferenciájuk legyen.

 

Rimland

A következő napirendi pontunk egy 5 perces bejátszás, „A szavakat keresve” című filmből, melynek producere Elisabeth Horn, aki maga is egy autista leány édesanyja. Csupán a film elejét mutatjuk be, a hivatalos bemutató a PBS közszolgálati televízión jövőre lesz. A bejátszás végén jönnek be a gyerekek Lou Diamond Phillips vezetésével. Önök is tanúi lehetnek beszélgetésüknek, s nyilvánvalóvá válik az Önök számára is, hogy mennyire közvetlen és beszédes gyerekek ők.

 

„A szavakat keresve”

Humza-val normálisan zajlott a terhesség, s csodálatos kisbabának tűnt születésekor. Györnyörű volt.

Csodálatos kisbaba volt, 5 és fél kilóval született ??? that’s a giant!!!!! és 56 cm volt a hossza.

 

Taylorra számítottunk, és minden normálisnak tűnt, kivéve azt, hogy túl korán felült és 11 és fél hónapos korában már járt.

 

Egy hölgy azt mondta az óvodában, hogy nagyon klassz gyerek, olyanannyira, hogy majd korábban el fogja tudni kezdeni az iskolát. Azután 20 hónapos korában, nem tudom mi történt az én kis drágámmal utána, addig olyan jól ment minden.

 

Figyelmeztető jelek

Észrevettem valami furcsát Caroline-nál. Ismétlődő mozgásokat végzett és nem hagyta abba a játékot. Nem is aludt. Minden nap volt hiszti, általában napjában háromszor vagy négyszer, ami fél órás vagy akár egy órás is lehetett. Egyszer megütötte az orrom, annyira, hogy elájultam.

 

Előttünk ült a kisfiunk, a nevén szólítottuk, mondtuk neki Humza!, de ő oda se figyelt.

 

December 20-a volt, jöttem haza a munkából. Pontosan hét nappal az oltást követően. Ryan-nak nagyon magas láza volt, körülbelül 40 fokos és mindketten nagyon aggódtunk, mert soha nem láttuk még betegnek őt. Az ügyeleten adtak neki antibiotikumot, azután hazaküldtek bennünket.

 

Ezután Ryan nem volt....

A gyermekünk egész nap csak körbe forgott egy tejesdobozt vagy egy gyümölcslé dobozát szorongatva, és a látókörén kívülre bámult. Ryan nem volt már többé ugyanaz a gyerek az MMR  (kanyaró- mumpsz – rubeóla ellenes) oltás beadása után.

 

Hörghurutja volt hét hónapos korában, bronchiolitis-e egy évre rá, és minden hónapban felsőlégúti vírusos megbetegedései krónikus fülgyulladással. A gyerekorvos azt mondta nagyon fontos, hogy az oltásokat időben mindig megkapja. Ez idő alatt adtunk neki gyógyszereket a fülére és a légúti megbetegedéseire. Elkezdtem valami furcsát észlelni, olyan tizenöt - tizennyolc hónapos kora körül. Egyáltalán nem javult az állapota.

 

A diagnózis

Valahogy ezt a képet nem tudom elfelejteni. Amint udvariasan hallgatom a doktort, miközben a következőket mondja: nem fejlődnek a kognitív funkciói a gyereknek. Nem beszél még, le van maradva, szociálisan is éretlen, fogyatékos sok más tekintetben is. Mintha betonba vertek volna, hallottam az ütéseket.  Ő nem az én gyerekemről beszél. Akkor mondtam az orvosnak, hogy biztosan van valami megoldás, gyógyszer, műtét... azt mondta semmi. Azt nem mondhatja komolyan, hogy nem tud a gyerekemen segíteni?

 

 

A küzdelem

Azt gondoljuk, hogy a helyzet módfelett összetett és több okra vezethető vissza, ebbe beletartoznak az oltóanyagok és méreganyagok, és elképzelhető, hogy kialakulása a genetikai hajlammal is összefüggésben van.

 

Elsőként Bernard Rimland-hez fordultam, aki azt tanácsolta, hogy nézzek utána az interneten elérhető anyagoknak, és ő volt, aki javasolta a táplálékkiegészítőket. Rádöbbentünk, hogy a lányunk beteg és ekkor kezdtük el tudatosan a kezelését.

 

Beszédterápiával kezdtük, mivel Andrew nem volt nagyon kommunikatív. Ezt követték a foglalkozások. Később hallást fejlesztő, hallásintegrációs és egyéb intenzív programokat csináltunk végig. A kisfiunk kap B3, B6, B12 vitaminokat, Omega zsírsavakat és Glutathione-t.

 

Egy otthoni programot végeztünk Humza-val, ami azt jelentette, hogy minden nap három vagy négy különböző valaki jött, hogy vele foglalkozzon.

 

Én tudtam, hogy a diagnózis nem az én kislányomé, hiszen azt megelőzően olyan okos volt és szépen fejlődött. Tudtam, hogy a kislányom ott van elrejtve e mögött a valami mögött.

 

 

Gyógyulás

 

Dr.ssa Giannini

A  szülőket arra szeretném bátorítani, hogy orvosi problémaként kezeljék gyermekük baját és ne lankadjanak! Tartsanak ki! Olyan sok irányba fordulhatnak segítségért. Sajnos a szülőknek kell ezek után menni, és hittel bízni, mert igenis van remény a gyógyulásra!

 

Lou Diamond Philips bemutatja a gyógyult gyermekeket

Jó reggelt kívánok! Nem is gondoltam, hogy ilyen sokan vannak! Semmi baj, a mi kis csapatunk úgyis összefogással dolgozik!

Lou Diamond Philips vagyok, és abban a hatalmas megtiszteltetésben van részem, hogy ma reggel itt lehetek ezekkel a gyönyörű gyerekekkel a színpadon. Sok alkalommal volt már szerencsém a filmvásznon illetve a televízióban hősök szerepét játszani. A mai nap azért olyan különleges, mivel itt valódi kis hősökkel és hős-szülőkkel ismerkedhetünk meg. Munkám során gyakran játszottam dél-amerikait, őslakos indiánt és ennek a megtisztelő oldala, hogy erősíthettem ezen különböző népcsoportok büszkeség-érzetét és öntudatát, azáltal, hogy méltó módon képviseltem őket és az őket övező tévhiteket, sztereotípiákat eloszlathattam játékommal. Ez volt színjátékom missziós célja. Ma ismét enyém lehet az a megtiszteltés, hogy egy újabb sztereotípiát romboljunk le, s megmutassuk a világnak, hogy az autizmusról alkotott képük nem teljes egészében helytálló. Nem minden autista kell, hogy olyan legyen, mint a Tom Cruise alakította Rain Man főszereplője. Egyáltalán nem! A nyilvánosságot információval kell ellátni, hogy ők is megérthessék, miről van itt szó. Ezek a gyerekek és családjaik az élő példa arra, hogy igenis, lehetséges a felépülés. A kezdetek kezdetén való beavatkozás az előremutató út, ez hozott változást az életükbe. Példájuk kiált elfogadásukért és társadalmi megbecsülésükért. Ezek a gyerekeknek is joguk van iskolába járni, focizni, és megilletik őket a nekik járó jogok családjukban és a társadalomban is.

Én csupán szóvivőként vagyok itt. A gyerekek az igazi főszereplők! Szeretném, ha Önök is megismerkednének velük egy kicsit, ezért pár kérdést fogok hozzájuk intézni. Használhatom ezt a mikrofont? Működik!

Mivel nincs forgatókönyvünk, ezért én magam sem tudom, mi fog történni. Improvizálunk!

Korábban már beszélgettünk nagyon sok érdekes dologról.

Személy szerint én erre a kérdésre nem válaszolnék a „Fábry Show”-ban. Remélem Ben hajlandó lesz...

Ben, biztos van benne? Megosztanád velünk mi volt eddig életed legkellemetlenebb pillanata?

 

Ben

Farsangkor beöltözött mindenki az iskolában. Mivel én nagyon kedvelem a Gyűrűk Urát, Aragorn-nak öltöztem be. Anyu csizmáit húztam fel, de egyáltalán nem néztek ki női csizmának a felszerelésemmel. Amikor tesióránk volt, és ugye ehhez át kell öltözni tornaruhába, akkor jöttem rá, hogy nem hoztam magammal sportcipőt. A polómhoz és sortomhoz fel kellett húznom a csizmát, amiről így már látszott, hogy női pár. Mindenki cikizett!

 

Lou

Azt gondolom elég nehéz lehet kidobósozni, miközben egy pár női csizmát viselsz! Női alsóneműt viselve lett volna igazán nehéz a helyzeted!

Ben, te mi szeretnél lenni, ha nagy leszel?

 

Ben

Amikor kicsi voltam, nagyon szerettem az állatokat, ezért állatkerti gondozó szerettem volna lenni és mellette sportolni. Aztán az idő múlásával egyre inkább a dinoszauruszok kezdtek foglalkoztatni, meg a Jurrasic Park.

 

Lou

Szóval dinoszaurus akarsz lenni, ha felnősz?

 

Ben

Dehogyis! Őslénytudósra gondoltam, de ez is alábbhagyott, amikor megnéztem a Gyűrűk Urát és pár másik jó filmet.

 

Lou

Belevaló fickó vagy!

 

Ben

Igy elhatároztam, hogy filmrendező szeretnék lenni.

 

Lou

Na, erről később még beszélünk. Lehet, hogy még én fogok hozzád folyamodni munkáért? Köszi a beszélgetést, Ben!

 

Hello Spencer! Hogy vagy, barátom?

 

Spencer

Jól! Most mit kell mondanom?

 

Lou

Akármit, amit szeretnél. Itt nincsen helytelen válasz. Korábban a fociról beszélgettünk, igaz? Játszottál tegnap?

 

Spencer

Igen!

 

Lou

Mi a csapatod neve?

 

Spencer

A sárkányok!

 

Lou

Nagyszerű! Van sárkány a mezeteken?

 

Spencer

Nincs!

 

Lou

Akkor csak ez a nevetek?

 

Spencer

Az edzőnk hív így bennünket, hogy sárkányok.

 

Lou

Nagyon klassz. Biztosan nem tévesztitek el, hogy kihez beszél a pályán. Lőttél már gólt?

 

Spencer

Egy párat!

 

Lou

Ügyes vagy! Elhoztad ma a bátyádat meg a nővéredet magaddal?

 

Spencer

A nővérem röplabdázik a bátyám meg jövő hónapban kezd el hokizni.

 

Lou

Szuper! És hogy hívják a testvéreidet?

 

Spencer

A bátyámat Skilernek, a nővéremet Scarlet-nek.

 

Lou

Jól van. Mindkét név ugyanazzal a betűvel kezdődik.

S!

Igen! Ez bámulatos, az anyukád viszont Amber. Miért nevezett el titeket csupa S-betűs névvel? Nem tudod, csak szereti az S-betűt? Ezért vagy Super Spencer?

 

Spencer

A Superman-ban is van S-betű!

 

Lou

Bizony ám!

És te pedig Super Spencer vagy!

 

 

HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2023. Február
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
05
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!