T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
Wakefield

Tudjuk, hogy az az autizmus egy járvány. Ez miért számít? Ez számít, mert ilyen dolog nincs genetikai járványként. Kérdez bármilyen genetikus és ők azt fogják mondani neked, hogy a gének a sajátjukon nem működtethetik azt a böjtöt. Ha az autizmus egy járvány, ennek kell lennie egy környezeti összetevőjének; másik magyarázat nincs. A tény, hogy ez egy járvány, számít, mert ez irányítani fogja a kutatásunkat, ez bánásmódot fog irányítani, és ez szintén arra utal, hogy bánásmód van. Ez arra utal, hogy megelőzés van, és ez arra utal, hogy van egy potenciális gyógymód, úgyhogy ez csinálja a különbség egészét a világban.


Az autizmus egy Medical-szindróma
Nekünk el kell mozdítanunk a gondolkodásunkat az autizmus egy új paradigmájába. Ez egy olyan betegség, aminek van egy genetikai fogékonyság tényezője, amit súlyosbított egy környezeti ravasz vagy a környezeti ravaszok egy sorozata. Ha megnézed az orvosi betegségeink többségét, illenek ehhez a modellhez. A legtöbb betegség, köztük a cukorbetegség, m, és a másik autós-immunis és krónikus betegségek közül mindegyik, ami az emelkedésen vannak, illik ehhez a modellhez. Még a szívbetegség is és a dolgok közül néhány, amire genetikai jellemvonásokként gondolunk, illenek ehhez a modellhez. Használom egy fegyver analógiáját és egy golyót. Ha neked vannak egy fegyvered és egy golyód, tudod tartani őket különálló és nem fogsz okozni sok kárt, de ha összerakod őket, ez bajhoz fog vezetni.

Az autizmus egy összetett metabolikus zavar, ami többszörös szervrendszerekkel jár, elsősorban a méregtani, immunológiai, gastrointestinalis és neurológiai rendszer. Ezek a szervrendszerek valószínűleg a legrosszabbul megértettek és a legbonyolultabbak bármennyi a testünkben, és ők szintén a legszűkebben integráltak. Például, az immunrendszer több mint 70 százalékának otthont adnak a gyomor-bél tájékban, úgyhogy neked nem tud lenni egy problémád eggyel és nem a másik. A neurotranszmitterek közül mindegyik (a vegyszerek az agyadban) szintén létezik a gastrointestinalis rendszerben, ahol nekik különálló szerepeik vannak. A GI rendszer *neurotoxinsek ellen a fő akadályok közül az egyik. Minden szűken kapcsolódik. A doktorok szeretnek szakosodni. Kardiológusokká vagy *gastroenterologistsekké válunk, azután nekünk nem kell választ adnunk a kérdések közül mindegyikre. Sajnos a test nem működik úgy. Neked meg kell nézned a testet egy egész és hogyan ez működik, ha arra számítod, hogy csinálsz egy különbséget, hogy te mikor vagy miközben autista gyerekeket kezelsz.

Egy keveset le fogom írni ezek közül a rendszerek közül mindegyiket és meg fogom vitatni a kutatás egy részét, ami mutatja, hogy autizmusban betöltött szerepet játszanak. Az autista gyerekeket mögöttes metabolikus rendellenességek miatt fogékonnyá teszik a környezeti mérgező tulajdonságra. Dr. Jill James kiadott egy nagyon fontos papírt: A fokozott oxidáló feszültség metabolikus *biomarkersei és autizmussal rendelkező gyerekekben levő gyengített metiláláskapacitás. Azt gondolta, hogy érdekes lesz megnézni az autista gyerekek anyagcseréjét ahelyett, hogy csak rekordokat és adatokat megnézni. Azt találta, hogy a rongálódások a metilálásban bicikliznek, a testünk egy nagyon kritikus része működik. A metilálásciklusnak emiatt a problémája miatt megtalálta azt, a gyerekeinket fogékonnyá teszik az alacsony glutathionra, ami megakadályozza őket, detoxifying rendszerint. Szintén megtalálta azt azáltal, hogy arra használt a co-enzimek közül néhányat, hogy támogassa azt a ciklust, (TMG, *folinic sav, és *methylcobalamin injections--all nem gyógyszeri), a blokkot megfordíthatják. 4

A metilálás ciklus nagyon fontos:

Ez megmagyarázza sokat, hogy az, mire gondolunk, autizmusban történik. A metil olyan, mint a test pénzneme. Azt megkeverik vissza és előre különös munkákat véghez vinni azután azt újra hasznosítják. Ezek a munkák tartalmaznak fehérjeszintézist és DNS és RNS metilálását. Ez géneket nyit ki vagy (gyártás ők aktív vagy tétlen), segít neurotranszmittereket alakítani, és segít sejthártyákat alakítani. Ezek minden meglehetősen fontos feladatok. Ez segít energiát létrehozni azután azt újra hasznosíthatják alakba, aminek ez a molekula nevezte a glutathiont. Autista gyerekeknek van ebből az ösvényből több tömbjük több területben. A végeredmény az, hogy nem csinálnak glutathiont. Ha nem hasznosítják újra azt, nem küldik ki azt a metil-csoportot hogy tegyék azt, amit ennek tennie kell. Még azelőtt is értettük nahát, észrevettük, hogy sok gyerek javult, amikor nekik adtuk B6, metilt B12 injekciók, cink vagy magnézium. Ezek minden ebben az ösvényben co-tényezők. Mikor én beszéd a táplálkozási beavatkozásról vagy a *multivitaminsekről vagy ásványok, ez nem igazságos, mert egy jó ötletnek látszanak, de mert ők megcélozott gyógyászati beavatkozások, nem eltérőek egy gyógyszerészeti.

Egy másik a glutathionnal kapcsolatos fontos dolog az, hogy ez egy jelentős sejten belüli antioxidáns. Az antioxidáns azt jelenti, hogy ez segít oxidáló feszültséget megakadályozni. Az oxidáló feszültség szövetkár, ami a bizonyos molekulák anyagcseréje miatt történik, különösen az, hogy mikor hatnak egymásra oxigénnel a testünkben. A testünket felállítják hogy oxidáló feszültséget és szövetkárt akadályozzon meg, de ha neked vannak az antioxidánsok alacsony szintjei, több kárt fogsz fenntartani. Glutathion

 • fehérjében akadályozza meg a cisztein maradékok oxidálását
 • *mitochondrial(mitochondria, mitochondrias) integritást és ATP termelést tart fenn
 • fenntartja a bélhám integritását
 • fenntart normális t cellaalhalmazok és immunis funkció
 • SAM szintézist serkent
 • detoxifies heavy metalok és másik vegyszerek
 • aktív alakban tart fenn C vitamint és E-vitamint,

úgyhogy tudsz látni, ez egy nagyon fontos molekula a testünkben.


Ez mutatott volt, hogy a higany átmehet a méhlepényen keresztül és a magzatba és ügykárba. Ez az Environmental Protection Agency honlapjáról van:

A magzat fejlődő idegrendszere sebezhetőbb lehet metilhigannyal szemben mint van a felnőtt idegrendszer. (Más szóval, az anyák tünetmentesek lehetnek, amíg a A terhes nők egyhatodának vannak elég magas vérszintjei hogy épp metilhiganyból okozzon agykárosodást a magzataikra. Az rémítő. Ez igazán egybeesés lehet, hogy a CDC szintén jelenti, hogy a gyerekeink egyhatodának tanulási rokkantságai vannak?

 • gyerekeik neurológiai kárt mutatnak ki.)

1998-ban a FDA végül észrevette, hogy a gyerekeink túl sok higanyt vittek be az oltóanyagaikba. Megvalósították azt, amikor a CDC a 90-es évek elején hozzáadott hepatitis b-t és HiBet az oltó időbeosztáshoz, a gyerekek két és fél több higanyként voltak hirtelen kapóak sokként mint ők azelőtt. Ez az élet első hat hónapjában volt, az volt, hogy melyik a fejlesztés legkritikusabb ideje. Egy egyetlen napon ha egy gyereknek adnának 4 vagy 5 oltóanyagot, több mint 100-szor fogadtak volna a szerves higany biztonságos standardja felnőtteknek alapozott szóbeli táplálékfelvételirányelveken.

. Thimerosalt az 1990-es évek elején leváltották állati oltóanyagokról, mert az állatorvosok e Mady Hornig a Columbia Universitynél tett egy tanulmányt mice17. Több egerekből álló csoportot fecskendezett be *thimerosal közelíteni azt az expozíciót, amit a gyermekeink megkaptak volna a CDC-n, oltó időbeosztást ajánlott. Az egerek közül néhányat genetikailag fogékonnyá tettek az autoimmun zavarokra. Az, amit megtalált, az volt, hogy az egerek többsége jó volt, de az egerekből álló csoportban volt kiket tettek fogékonnyá az autoimmun zavarokra, *thimerosal okozott társadalmi visszavonásra és ismétlődő tevékenységre. Agykárosodást talált meg, ami nagyon hasonló ahhoz, hogy mit látunk az egyének agyaiban autizmussal.

ldöntötték, hogy ez túl mérgező volt.

Mady Hornig a Columbia Universitynél tett egy tanulmányt mice17. Több egerekből álló csoportot fecskendezett be *thimerosal közelíteni azt az expozíciót, amit a gyermekeink megkaptak volna a CDC-n, oltó időbeosztást ajánlott. Az egerek közül néhányat genetikailag fogékonnyá tettek az autoimmun zavarokra. Az, amit megtalált, az volt, hogy az egerek többsége jó volt, de az egerekből álló csoportban volt kiket tettek fogékonnyá az autoimmun zavarokra, *thimerosal okozott társadalmi visszavonásra és ismétlődő tevékenységre. Agykárosodást talált meg, ami nagyon hasonló ahhoz, hogy mit látunk az egyének agyaiban autizmussal.

A CDC kiküldött egy nagy sajtóközleményt, ami mondja azt, ethyl a higany sokkal biztonságosabb volt, mint a metilhigany, mert ez hét nap után elhagyta a véráramlást. Annak a tanulmánynak a része, amit nem említettek, volt az a rész, aminek az megmutatta azt, ami történt, ethyl higany egyszer ez elhagyta a véráramlást. Ez keresztezte a vér-agy-akadályt, átalakították szervetlen higannyá, és benyújtottá vált az agyban. Az agyban levő szervetlen higany fél-élete 20 + évek. Azt a részt nem hirdették, de ennek igaza van ott a study--you tudja olvasni azt. Egy olyan fontos következtetés, amit Burbacher elért, az volt a biztonság ethyl higanyt nem határozhatnának meg metilhigany-tanulmányok. További tanulmányt követelt ethyl higany igaz mérgező tulajdonságot felbecsülni. Jelenleg a kormányzati biztonsági standardok közül mindegyik metilhiganyon alapul.

A CDC kiküldött egy nagy sajtóközleményt, ami mondja azt, ethyl a higany sokkal biztonságosabb volt, mint a metilhigany, mert ez hét nap után elhagyta a véráramlást. Annak a tanulmánynak a része, amit nem említettek, volt az a rész, aminek az megmutatta azt, ami történt, ethyl higany egyszer ez elhagyta a véráramlást. Ez keresztezte a vér-agy-akadályt, átalakították szervetlen higannyá, és benyújtottá vált az agyban. Az agyban levő szervetlen higany fél-élete 20 + évek. Azt a részt nem hirdették, de ennek igaza van ott a study--you tudja olvasni azt. Egy olyan fontos következtetés, amit Burbacher elért, az volt a biztonság ethyl higanyt nem határozhatnának meg metilhigany-tanulmányok. További tanulmányt követelt ethyl higany igaz mérgező tulajdonságot felbecsülni. Jelenleg a kormányzati b Dr. Amy Holmes kiadott egy Toxicology Journaljában való tanulás 2003 22 She-ben tesztelte olyan gyerekeknek a babahaját, akiket később autizmussal diagnosztizáltak. A haj egy kevés kiválasztás. Összehasonlította a hajat hajjal *neurotypical (NT--developmentallyből normális) irányítások. Egy összehasonlítható higanyexpozícióval mutatta azt, az autista gyerekeknek kisebb higanyuk, ami tele van a hajukkal, volt. Akkor nekünk a rongálódás nagyon kicsi megértése volt az érintett gyerekek detoxikálásrendszerében, úgyhogy az eredmények meglepték őt. Arra számított, hogy több higany kijön miközben megindokolja azt, ha a gyerekek higany-mérgek, nekik sok higanyuknak kellene lennie a testükben. A ténynek, hogy ezeknek a gyerekeknek jelentősen kisebb higanyuk, ami tele van a hajukkal, van a NT gyerekeknél most van tökéletes értelme nekünk, mert azt gyanítjuk, hogy tárolják azt.

Biztonsági standardok közül mindegyik metilhiganyon alapul.

Azt gondoljuk, hogy a bélben végbemenő gyújtó folyamat másodlagos gyulladással végződhet az agyban.35 Ez egy olyan fontos tanulmány, ami nemrég kijött: Neuroglial Activation és Neuroinflammation Patients Brainjében Autismmel. Diana Vargas dokumentálta azt autista egyéneknek van gyulladásuk az agyban. Ez az első tanulmányok közül az egyik volt hogy mutassa ezt, mert a gyulladás nem mutatkozik meg MRIsen vagy a CAT letapogatásokon, de ez felújít bemutatót az agy szövettani vizsgálatain (mintákat vittek olyan autista egyénekről, akik meghaltak.) A gyulladás mintája nem összeegyeztethető az aggyal az elsődleges forrásként. Ez kritikus, mert ez felveti, hogy a gyulladás kezdődik valahol máskülönben és az agy egy másodlagos célszerv, nem az elsődleges forrás. Ha el tudjuk szigetelni az elsődleges forrást, nekünk van egy célpontunk a bánásmódnak. Wakefield feltételezett igazságos this--that az autizmus agyi encephalopathiája másodlagos lehet egy immunis-összekötött gastrointestinalis rendellenességbe, amit esetleg összekötöttek opioidpeptidek és/vagy egy krónikus vírusos forrás.

Autista gyerekeknek van rendellenes immunis funkciójuk, köztük az alacsony természetes gyilkos cellafunkciójuk és egy TH1/TH2 egyensúlyhiányuk.36,37 Ez azt jelenti, hogy az annyira érintett gyerekek valószínűleg allergiákat és antitesteket fejlesztenek és sokkal kevésbé képesek, hogy elpusztítsanak fertőzéseket. Nekik krónikus gyulladásuk és autoimmun reakcióik vannak. Sokuknak ekcémája van, krónikus folyós szaglászik, kalászba szökik fertőzések--úgy tűnnek, hogy egész idő alatt betegek. Szintén gyerekeket látok a spektrum másik végén kik soha nem válnak betegek. Bár a család többi része beteg, ők jók. Ez javasol egy hyper-immunis állam. Ezek azok a gyerekek, akik valószínűleg gépkocsi-antitesteik vannak. A test megtámadja magát, mert az immunrendszer műsoron van hyper meghajtó.

Itt van az autizmus felszínre kerülő modellje: a többszörös ütött feltevésnek nevezem azt. Elképzel egy embriót olyan genetikailag fogékony kromoszómákkal, amik megakadályozzák azt, detoxifying rendszerint. Az embrió anyai halfogyasztásról és anyai amalgámokból lesz kitéve higanyhoz hasonló dolgoknak, a higany az anyájából influenza oltóanyag és esetleg a *rhogamje lőtt, antibiotikumok, amiket az anyának adtak, és másik placental azok a méreganyagok, amiket nem simítunk ki, körös-körül tudják. Babáknak kell rátermetteknek lenniük detoxify majdnem fogantatástól.

Gyerekek született 1991 és 2003 között 25-tel ütötték *mcg(mg, mag, meg, mug) ethyl a higany a hepatitis b-ben lelőtte a napot megszülettek. Néhány születés után van kitéve antibiotikumoknak hamarosan. A babák anyatejben vannak kitéve méreganyagoknak. (Határozottan nem jelentem azt, hogy neked abba kellene hagynod szopás, mert a kockázatoknál sokkal több haszon van, de a valóság az, hogy ez egy méreganyagokban való tartózkodás. Biztos abban, hogy képletben méreganyagok vannak szintén). Ezek közül az expozíciók közül mindegyik elkezdi gyengíteni egy fogékony gyerek immunrendszerét miközben korai gyulladást hoz létre. Elkezdenek felhalmozni a méreganyagok közül néhányat, amitől nem tudnak megszabadulni. Emlékezz, hogy az immunrendszer és a detoxikálásrendszer igazán hat hónapot vesznek igénybe, mielőtt elkezdenek éretté válni. Ahogy a gyerek öregebbé válik, ő vagy ő sokkal több beoltást kap meg. Táplálékantigéneket mutatnak be, mint kazein tehénről van tej. Ismételt vírusos fertőzéseket kapnak. Krónikus fülfertőzéseket fejlesztenek és adják az antibiotikumok többszörös folyamatait. Az antibiotikumok még többet is rongálják meg a belüket miközben megengedik több méreganyagnak, hogy belépjen a rendszerükbe.

Úgyhogy a gyerek fejleszt egy szivárgó belet, a szövetkár rosszabbá válik, az immunrendszer gyengébbé válik, és autoimmun reakciók kezdődnek. , Azután sok gyerek tapasztal egy katasztrofális eseményt. Bármelyik egy jelentős betegség alakjában vagy egy élő vírusoltóanyagban. Az immunrendszert elárasztják és a gyerek gyorsan válik lejtős. Sok szülő jelent egy fokozatos romlást, de sok gyerek tűnik úgy, hogy egy különös esemény után autizmust fejleszt. A kórházba mennek vagy lövéseket szereznek egy MMR-nak és ők ugyanaz soha megint. De nem gondolom azt, hogy a betegség vagy a lövés az egyetlen ok, azt gondolom, hogy az autizmus a reakcióknak ezen fejlődő sorozatának a végeredménye.

Az autizmus Treatable

Itt van a biológiai rongálódások közül néhánynak egy listája autizmusban az mi körültekintőek vagyunk:

 • Krónikus hasmenés/székrekedés
 • Élesztő/a belek bakteriális burjánzása
 • Alkalmatlanság, hogy heavy metalokat tisztítsanak
 • Gyengített *sulfation(salvation)
 • Szivárgó bélszindróma
 • Imbalanced immunrendszer
 • Ásványi hiányosságok (cink, magnézium, szelén)
 • Felszívódási zavar/alultápláltság
 • Gyengített neuron fejlesztés
 • Megszakított hippocampus/mandula
 • Glutén/kazein érzékenység
 • Gyengített *secretin(secreting) jelzés
 • Gyengített detoxikálás
 • Gyengített *antioxidation
 • Omega-3 zsírsav-hiányosság
 • Jelentős ételallergiák
 • Gyengített hasnyálmirigy- funkció
 • Gyakori vírusos és bakteriális fertőzések
 • Vitaminhiányok
 • Autoimmunitás
 • Neurotranszmitter egyensúlyhiány/rendellenes működés
 • Érzékenység az oltásokra
 • Megragadások
 • Gyengített metilálás

Ez az új paradigma autizmusban: az autizmus egy genetikai összetevővel egy környezeti betegség. Ez egy összetett anyagcsere-betegség, nem éppen egy fejlődési rokkantság. Ez olyan többszörös testrendszerekkel jár, amik egymással egymásra hatnak. Az autizmus kezelhető. Az egy fontos üzenet hogy halljon azokért, te kik indulnak útnak éppen, de azt gondolom, hogy ez egyformán fontos azokhoz te kik küzdöttek évekért és évekért és még mindig van egy hosszú módja, hogy menjenek. Ez egy maraton, ez nem egy sprint. Az autizmus egy nagyon bonyolult betegség. Ott van még mindig sokat nem tudjuk, de a megértésünk javul. Hallani fogsz néhány szülőt azt mondani, hogy a gyerekeik gyakorlatilag egy egyetlen beavatkozás után magához tértek. De a legtöbbünknek, magam hozzátartozó, ez egy hosszú eljárás. Ez vehet 100 beavatkozást, lehet, hogy ez 10 vagy 15 évet vesz igénybe, és ez le fogja csapolni az erőforrásaidat és az érzelmeidet. De a fontos dolog van soha nem feladni. A gyerekeinket csapdába ejtik ott és nekünk harcolnunk kell hogy kapjuk vissza őket kint.

Befejezésben szeretnélek egy gondolattal elhagyni téged. A sok bosszantó dolog közül az egyik, amit az autista fiam szeret cselekedni, van a falon levő firkálásba. Az idő legnagyobb részében ez éppen a szín egy véletlen firkálása, de egyszer volt egy kicsi szivárvány lenti a fal az alján. Ez emlékeztet engem az mindennek ellenére, amin a gyerekeinkkel keresztülmegyünk, nekünk gondunk kell lennie rá, hogy a szivárványokat keressük.

Egy legutóbbi tanulmány az UC Davisnél levő MIND Institute-nál megnézte a levezetéses cellák válaszát az apró összegek egy rövid expozíciójába *thimerosal.58 A levezetéses cellák cselekednek az immunrendszerben antigénként, ami cellákat mutat be, amik arra gondolnak, hogy vesznek egy külföldi molekulát, összecsomagolják azt, és bemutatják azt, az t-cellák (gyilkos cellák) az immunrendszerben felismerni és alku megfelelően. A tanulmány megmutatta, hogy ezek a cellák rendkívül érzékenyek a *thimerosal-előidézett kárra miközben magasabb koncentrációknál és cellarendellenes működésnél vezetnek cellahalálhoz a *thimerosal expozíció alacsonyabb koncentrációinál.Thimerosal szintén hatott annak a kiválasztására, hogy cytokinok, amik az immunrendszer vegyi hírvivői, egy közvetlen eltúlzott válasszal végződtek, amit követett krónikus immunis elnyomás. Ez szintén világosan mutatott volt, hogy ez az *ethylmercuryösszetevő volt *thimerosal az okozta a kárt. Ennek a tanulmánynak az eredményei potenciálisan fontosak, hogy előmozdítják a megértésünket a szerep *thimerosal okozó vagy hozzájáruló az immunis rendellenességekbe, amiket autista gyerekekben láttak. A célzás annyira *thimerosal megrongálhatta az immunrendszerüket és megakadályozhatta, hogy vírusokhoz és másik méreganyagokba válaszoljanak rendszerint. Érdekes módon a levezetéses cellák a helyszínek hol kanyaróvírus általában szövetszövettani vizsgálatokban találják.

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2023. Február
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
05
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!