T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
Mi történne....

Mi történne, ha a tigris és az oroszlán egymásra támadnának?

 

Szerintem az eredmény attól függene, hogy anyatigris vagy sem.

Miért jutott éppen ez a fura hasonlat az eszembe? Április másodikán a CNN   (magyarul: gindex.php) egy egész napot szánt az autizmus és a gyermekkori védőoltások közti összefüggések immár nem titkolható problémájának.

Aki régebben olvasgatja az írásaimat, éppen egy évvel ez előtt már találkozhatott ezzel a kérdéssel , de akkor orvos és orvos vitáztak egymással, aminek nincs nagy jelentősége. Két oroszlán sosem fog egymással harcolni.

Most azonban egy anya, aki ráadásul egy közismert színész – korábban playmate – támadta meg lelkesen az USA egészségügyi hatóságait, mivel közel három éves kutatás eredményeként bizonyítottnak látja, hogy gyermekének betegségét a védőoltása okozta.

Jenny McCarthy fia két éves volt, amikor először életveszélyes rohama lett. Légzése rendszertelenné vált, szemeit forgatta és rövid idő leforgása alatt gyakorlatilag zombivá vált. Számtalan orvos vizsgálta, de a rohamokat csökkentő gyógyszereken kívül semmi okosat nem tudtak mondani.

Jenny elmeséli, hogy a bizonytalanság addig tartott, míg egy neurológushoz jutottak, aki pár percig halhatta őt, miközben le sem vette a szemét a fiáról, majd megkérte az asszisztensét, hogy mondja le a következő vizsgálatot, és azt mondta: „Sajnálom, de a fia autista.”

Miután kiderült az igazi probléma, a kezelésben már szerencséjük volt. Egy igazi hozzáértő orvos csapathoz a Defeat Autism Now szakértőihez kerültek. Ők azonnal átalakították a fiú táplálkozását és számtalan módon segítették a családot, aminek eredményeként ma, három év elteltével a srác kommunikál a környezetével és bár nyomtalanul nem múlt el a problémája, esélyt kapott az életre.

Viszont Jenny, ellentétben az átlaganyukával vette a bátorságot és tovább nyomozott. Feltűnt neki pár dolog. Hogyan lehet, hogy az autizmus az elmúlt pár évben 1 az 500-ból előfordulási arányról 1 a 150-re emelkedett? Beszélt egy csomó anyukával, akik elmondták neki, hogy szinte mindannyian azt figyelték meg, hogy a védőoltás beadása után nem sokkal jelentkeztek először a gyerekük tünetei.

Felvette a kapcsolatot az amerikai Járványügyi Hivatallal, és magyarázatot kért tőlük. A hivatal szokatlan módon nem cáfolta a színész megfigyelését, hanem azt állította, hogy éppen most kívánták vizsgálat alá vonni az autizmus és a védőoltások kapcsolatát.

Jenny és fia történetének itt vége – egyelőre. Annyit talán érdemes megemlíteni, hogy éppen úgy, ahogy az autista gyerekek anyjának 80%-át, őt is elhagyta a férje, mikor kiderült a gyerek baja. Ez csak egy adalék, ami azt mutatja, hogyan járul hozzá a csecsemők védőoltása a felbomló házasságok statisztikájához.

Miért ilyen veszélyes a védőoltás és hogyan működik az agy?

Hogy némi adatot szerezzek erről, felhívtam dr. Szalay Viktort, aki neurológus és arra voltam kíváncsi, hogy mitől lehet kapcsolat a gyermekkori védőoltások és az autizmus között. Kérdésemre elmondta, hogy az agy a születéskor nincs teljesen kialakulva. Nagyjából két éves koráig a gyermeki agy még épül és alakul. Ebben a szakaszban minden behatás maradandót változtathat az agy felépítésén. Példaként említette a piramis tünetet, ami 2 éves korig teljesen természetes a gyerekeknél és a mozgató pálya elváltozását jelenti. Felnőtt korban ez általában csak agyvérzéssel lehet csak elérni.

Arra is kíváncsi voltam, hogy ismerjük e egyáltalán az agyat. Mekkora annak az ismert területe. Jól sejtettem. Töredékét sem tudjuk, hogy az emberi agy részei pontosan mivel foglalkoznak. Kísérletek által kimutatták, hogy egyes részek és területek miért felelősek, de azt nem állíthatjuk, hogy teljes térképünk és ismeretünk lenne az agy és a testrészek, és főleg az agy és az elme kapcsolatáról.

Hogy okozhat e egy védőoltás által kiváltott lázas állapot a kisgyermek korban ilyen eredményt egy Ő azt mondta, hogy erre nem tud egyértelmű választ adni, és ha tényleg összefüggés van a védőoltások és az autizmus között, akkor inkább egy hatóanyagot kellene keresni, ami ezt okozhatja.

A jogi háttér?

A szülők elmondják, hogy a védőoltás beadása után nem sokkal jelentkeztek először a gyerekük tünetei. Ez egy jól látható jel, amit a SZÜLŐK LÁTNAK, MERT EGYÜTT ÉLNEK A GYEREKKEL. Még sincs joguk ezt észrevételezni. Pár éve egy magyar házaspár megtagadta a kötelező védőoltás beadását gyermekének. Volt ebből akkor némi sajtó, de a vége az lett, hogy az ombudsman szerint a szülők nem szegülhetnek szembe a törvénnyel. A törvényt pedig olyan törvényhozók hozzák, akik a védőoltásgyártók jóindulatától függnek. Még akkor is ez a helyzet, ha közismert, hogy ma már átfordult a statisztika. Többen betegszenek meg a védőoltástól, mint korábban attól a betegségtől, amire kifejlesztették.

  
Vicces nem? Javaslom, hogy olvassa erről Neil Z.Miller: Védőoltások című könyvét .

Befolyásoltam az Ön gondolkodását? Kérem, hogy a képernyő jobb oldalán szavazzon. Mi a véleménye? Mit kellene tenni azokkal az „anyatigrisekkel”, akik úgy gondolják, hogy az a legjobb a gyermeküknek, ha nem kap védőoltást 5 éves kora előtt?

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2017. December
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints