T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
Mérgező anyagok .......

Mérgek és betegségek


Főoldal

Mérgező anyagok a betegségek hátterében

 

Mi okozza a betegségeket? A legtöbben erre a kérdésre valószínűleg azt felelnék, hogy baktériumok, vírusok, ásvány- és vitaminhiány, genetikai hibák stb. Az utóbbi években vált köztudottá, mégpedig a Candida kapcsán, hogy a gombák is okozhatnak súlyos betegségeket. Az apró kórokozókat ellenségeinknek tartjuk és igyekszünk őket elkerülni. De mi van a nagyobbakkal? Például a férgekkel, amelyek fajtától függően néhány milliméter, de akár több méter hosszúak is lehetnek, és befészkelik magukat a szerveinkbe, a bélrendszertől az agyig. „Civilizált” társadalmunkban is bőven előfordulnak, sőt, az USA-ban újból napirendre került a téma, miután nyilvánvalóvá vált, hogy majdnem mindenkiben élnek ilyen élősködök és komoly egészségügyi problémákat okozhatnak. A kutyát, macskát lakásban tartóknál gyakorlatilag mindig találnak férgeket.

A betegségek hátterében azonban más ok is lehet: mérgező élettelen anyagok. A periódusos rendszer egyszerű elemei és különféle vegyületek. Ezeket az egyszerű mérgeket halálosan komolyan kell venni, mivel halálosan veszélyesek, és a mai világban egyre több árucikkben találkozunk velük. Belélegezzük és lenyeljük őket, érintkezünk velük, orvosi műveletek során a testünkbe juttatják stb. Szép lassan telítődünk velük, és amikor megbetegszünk, sem nekünk, sem az orvosoknak nem jut eszébe, hogy a betegségek hátterében ezeket keresse. Pedig, amint látni fogjuk, ezek a mérgező anyagok nemcsak gátolják testünk megfelelő működését, de kiváló táptalajt biztosítanak bizonyos kórokozók számára is.

Ez az (újra)felfedezés, vagy inkább mozgalom az USA-ban kapott erőre az elmúlt években. Egyik ismert úttörője Hulda Regehr Clark, PhD, akinek hihetetlenül érdekes, és a gyógyítás új megközelítését hirdető könyveiből a következő lapokon fordítunk. A mérgekről, az emberi szervezetszennyezésről azonban már magyarul is olvashatunk. Alább Lucza Béla, Alternatív gyógyászat – Egészséges Életmód. Elméletek, tapasztalatok, terápiák, öngyógyítás (Kornétás Kiadó, Budapest) című könyvéből idézünk a mérgekről szóló fejezetből.

 
Oldószerek, mérgek

Két faktor árthat legtöbbet az egészségnek: környezeti mérgek és a patogénekkel (parazita mikrobák, mint a gomba, vírus, baktérium, férgek stb.) való fertőződés... A környezeti mérgek hatását nem vesszük észre azonnal, mivel hosszú távon telítődünk velük, észrevétlenül...

Az oldószerek anyagokat oldanak. A víz például egy hasznos, életadó oldószer. A legtöbb oldószer viszont zsíroldó és így életellenes. Zsírok oldják a sejtfal membránját is (leginkább az agy- és májsejtek esetében). A legveszélyesebb oldószer a benzol. Támadja a csecsemőmirigyet, ezzel gyengíti az immunrendszert, elősegíti az AIDS-betegség kialakulását.

A következő veszélyes oldószer a propilalkohol. Támadja a májat, és elősegíti a daganatos betegségek kialakulását. Nagyon veszélyesek még: xilol, touol, metanol, metil-klorid, metil-etil-keton, hexanadion.

Ha oldószerek nagyobb mennyiségben kerülnek a szervezetbe, lerakódnak, de érdekes módon nem akárhová. Például a metanol a könnyzacskóknál és a hasnyálmirigynél. A xilol és a touol a fejben. A propilalkohol szinte bárhol. És így tovább. Az oldószeres lerakódásokra jönnek a véren és a nyirokvezetéken keresztül a patogének. A jó táptalajon megtelepszenek és tenyésznek.

Oldószer van például bizonyos mennyiségben mindenféle müzliben és reggeliző pehelyben. De vannak a koffeinmentes kávéban is és mindenfajta bolti italban. Sajnos az oldószerek belekerülnek még a koleszterinszegény készítményekbe is, mint például a jegestea-porba vagy a pezsgőtablettába.

Sok szennyződés forrása környezetünkben van. Ezek a szervezetünk számára elviselhetetlen anyagok és mérgek.

Például a műanyaggyárakban jelenlevő vinilkloridszennyezés veszélyes a májra nézve. De nézzük sorban, melyek is ezek a mérgek, melyek az életünket megszomorítják!

Arzén jön a rovarirtókból, szőnyegekből és bútorhuzatokból, tapétákból.
Bárium a rúzsból és a dízeljárművek kipufogójából.
Kobalt a mosó- és mosogatószerekből, arcszeszből, szájvízből.
Kadmium, réz, ón, ólom jön a vízcsapból.
Ólom jön még a samponból és fodrászati anyagokból.
Titán a púderből és a fogfémekből.
Króm a szemkihúzó ceruzából és vízkeményítőkből.
Vanádium a dízeles elégetésből, gyertyákból (akkor is, ha nem égnek), kazánból, mini-lyukas gázvezetékből.
Higany a fogtömésekből, higiénia-zsebkendőkből, sterilizált vattából.
Diszprozium, lutécium, berillium a festékekből, hígítókból és lakkokból.
Berillium még a petróleumból, kerozinból, benzines fűnyíróból.
Holmium a kézsúroló pasztákból.
Hafnium a hajspray-kből és körömlakkokból.
Bizmut a parfümökből és gyomorerősítőkből.
Rénium a fehérnemű-keményítőből.
Fehérítők a mosásból, az ipari fehér cukorból, a fehér kenyérből.
Cézium a műanyagokból.
Cink és stroncium a gumicsövekből, fogkrémekből.
Itterbium, erbium, terbium az élelmiszer-csomagolásokból.
Prazeodímium, niobium, neodínium, ittrium a gyógyszerekből.
Radon, urán, tórium a földből. Pincék lyukaiból, réseiből, repedéseiből.
Lantán a nyomtatók tintájából.
Benzalkónium és cirkónium a filteres teákból, dezodorokból, fogkrémekből, szájvízből, kozmetikumokból.
Alumínium az alufóliából, az étkezési sóból, konzervekből, alumíniumeszközökből, bőrápolokból.
Volfrám a bojlerekből, az elektromos hajcsavaróból, a kenyérpirítóból.
FCKW, a spray-k és hűtők hajtóanyaga.
BPC a tisztítószerekből.
Fémek arany, ezüst, nikkel a fogfémekből, ékszerekből és bizsukból.
Üvegszál a szigetelésekből.
Azbeszt lakkokból, hajszárítóból, ruhaszárítóból, palatetőkből.
Fluorid a fogkrémből, az ivóvízből.

A fertőtlenítőszerekben erős a talliumszennyezettség, például az egészségügyi betét vagy a pelenkák ezzel vannak átitatva. A műtétileg eltávolított méhben feltűnően nagy mennyiségben találni talliumot, ami különben könnyen felszívódik a bőrön keresztül, és a méhben rakódik le. A megoldás az lenne, hogy papír zsebkendőt rakunk a betét elé, vagy sterilizálatlan háztartási vattát használunk. Talliummal szennyezett a fogak amalgámtöméseinek a higanya is.

A szerves réz vagy alumínium, amit a táplálékból felveszünk, életfontosságú. Viszont, ha a főzőedény aljáról kaparódik vagy oldódik le és kerül a szervezetbe, akkor már mérgező, betegségkeltő. Cinnel (ónnal) forrasztott ólom- és rézcsöveken keresztül szállítódik a csapvíz. Fémékszereket hordunk (a bőr zsírjának a zsírsavja oldja a fémeket, melyek a bőrön át felszívódnak, például nikkelallergia), fémpótlásokkal rakjuk tele szánkat, és még sorolhatnám.

Méreganyagnak számítanak még a rosszul emésztett fehérjék, fehérjesavak is. Ha a szervezet nem képes kiszűrni a méreganyagokat, szennyeződéseket a vesén vagy a májon keresztül, akkor ezeket öszegyűjti és bekapszulálja, hogy félretéve, becsomagolva ne árthassanak. A fehérvérsejtek azon dolgoznak, hogy a méreganyagokat lehetőség szerint leépítsék a kapszulákból. A kapszulák anyagába a szervezet beépít még kövesedési anyagokat is. Így próbál valami hasznot húzni a rosszból.

A feladatunk egyszerű: állítsuk le a méregbevitelt és segítsük a kivitelt.

A kivitelre a legjobb módszer a napi kétszeri C- és B-vitaminkomplex együttes szedése liponsavval (Lipoic Acid) és csipetnyi keserűsó (MgSO4) naponta egyszer az italba.

 

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2018. Február
HKSCPSV
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Legyél te is Farmasi tanácsadó! Antiallergén, természetes kozmetikumok, tisztítószerek. Keress vele pénzt otthonról!