T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
Mérgező anyagok .......

Mérgek és betegségek


Főoldal

Mérgező anyagok a betegségek hátterében

 

Mi okozza a betegségeket? A legtöbben erre a kérdésre valószínűleg azt felelnék, hogy baktériumok, vírusok, ásvány- és vitaminhiány, genetikai hibák stb. Az utóbbi években vált köztudottá, mégpedig a Candida kapcsán, hogy a gombák is okozhatnak súlyos betegségeket. Az apró kórokozókat ellenségeinknek tartjuk és igyekszünk őket elkerülni. De mi van a nagyobbakkal? Például a férgekkel, amelyek fajtától függően néhány milliméter, de akár több méter hosszúak is lehetnek, és befészkelik magukat a szerveinkbe, a bélrendszertől az agyig. „Civilizált” társadalmunkban is bőven előfordulnak, sőt, az USA-ban újból napirendre került a téma, miután nyilvánvalóvá vált, hogy majdnem mindenkiben élnek ilyen élősködök és komoly egészségügyi problémákat okozhatnak. A kutyát, macskát lakásban tartóknál gyakorlatilag mindig találnak férgeket.

A betegségek hátterében azonban más ok is lehet: mérgező élettelen anyagok. A periódusos rendszer egyszerű elemei és különféle vegyületek. Ezeket az egyszerű mérgeket halálosan komolyan kell venni, mivel halálosan veszélyesek, és a mai világban egyre több árucikkben találkozunk velük. Belélegezzük és lenyeljük őket, érintkezünk velük, orvosi műveletek során a testünkbe juttatják stb. Szép lassan telítődünk velük, és amikor megbetegszünk, sem nekünk, sem az orvosoknak nem jut eszébe, hogy a betegségek hátterében ezeket keresse. Pedig, amint látni fogjuk, ezek a mérgező anyagok nemcsak gátolják testünk megfelelő működését, de kiváló táptalajt biztosítanak bizonyos kórokozók számára is.

Ez az (újra)felfedezés, vagy inkább mozgalom az USA-ban kapott erőre az elmúlt években. Egyik ismert úttörője Hulda Regehr Clark, PhD, akinek hihetetlenül érdekes, és a gyógyítás új megközelítését hirdető könyveiből a következő lapokon fordítunk. A mérgekről, az emberi szervezetszennyezésről azonban már magyarul is olvashatunk. Alább Lucza Béla, Alternatív gyógyászat – Egészséges Életmód. Elméletek, tapasztalatok, terápiák, öngyógyítás (Kornétás Kiadó, Budapest) című könyvéből idézünk a mérgekről szóló fejezetből.

 
Oldószerek, mérgek

Két faktor árthat legtöbbet az egészségnek: környezeti mérgek és a patogénekkel (parazita mikrobák, mint a gomba, vírus, baktérium, férgek stb.) való fertőződés... A környezeti mérgek hatását nem vesszük észre azonnal, mivel hosszú távon telítődünk velük, észrevétlenül...

Az oldószerek anyagokat oldanak. A víz például egy hasznos, életadó oldószer. A legtöbb oldószer viszont zsíroldó és így életellenes. Zsírok oldják a sejtfal membránját is (leginkább az agy- és májsejtek esetében). A legveszélyesebb oldószer a benzol. Támadja a csecsemőmirigyet, ezzel gyengíti az immunrendszert, elősegíti az AIDS-betegség kialakulását.

A következő veszélyes oldószer a propilalkohol. Támadja a májat, és elősegíti a daganatos betegségek kialakulását. Nagyon veszélyesek még: xilol, touol, metanol, metil-klorid, metil-etil-keton, hexanadion.

Ha oldószerek nagyobb mennyiségben kerülnek a szervezetbe, lerakódnak, de érdekes módon nem akárhová. Például a metanol a könnyzacskóknál és a hasnyálmirigynél. A xilol és a touol a fejben. A propilalkohol szinte bárhol. És így tovább. Az oldószeres lerakódásokra jönnek a véren és a nyirokvezetéken keresztül a patogének. A jó táptalajon megtelepszenek és tenyésznek.

Oldószer van például bizonyos mennyiségben mindenféle müzliben és reggeliző pehelyben. De vannak a koffeinmentes kávéban is és mindenfajta bolti italban. Sajnos az oldószerek belekerülnek még a koleszterinszegény készítményekbe is, mint például a jegestea-porba vagy a pezsgőtablettába.

Sok szennyződés forrása környezetünkben van. Ezek a szervezetünk számára elviselhetetlen anyagok és mérgek.

Például a műanyaggyárakban jelenlevő vinilkloridszennyezés veszélyes a májra nézve. De nézzük sorban, melyek is ezek a mérgek, melyek az életünket megszomorítják!

Arzén jön a rovarirtókból, szőnyegekből és bútorhuzatokból, tapétákból.
Bárium a rúzsból és a dízeljárművek kipufogójából.
Kobalt a mosó- és mosogatószerekből, arcszeszből, szájvízből.
Kadmium, réz, ón, ólom jön a vízcsapból.
Ólom jön még a samponból és fodrászati anyagokból.
Titán a púderből és a fogfémekből.
Króm a szemkihúzó ceruzából és vízkeményítőkből.
Vanádium a dízeles elégetésből, gyertyákból (akkor is, ha nem égnek), kazánból, mini-lyukas gázvezetékből.
Higany a fogtömésekből, higiénia-zsebkendőkből, sterilizált vattából.
Diszprozium, lutécium, berillium a festékekből, hígítókból és lakkokból.
Berillium még a petróleumból, kerozinból, benzines fűnyíróból.
Holmium a kézsúroló pasztákból.
Hafnium a hajspray-kből és körömlakkokból.
Bizmut a parfümökből és gyomorerősítőkből.
Rénium a fehérnemű-keményítőből.
Fehérítők a mosásból, az ipari fehér cukorból, a fehér kenyérből.
Cézium a műanyagokból.
Cink és stroncium a gumicsövekből, fogkrémekből.
Itterbium, erbium, terbium az élelmiszer-csomagolásokból.
Prazeodímium, niobium, neodínium, ittrium a gyógyszerekből.
Radon, urán, tórium a földből. Pincék lyukaiból, réseiből, repedéseiből.
Lantán a nyomtatók tintájából.
Benzalkónium és cirkónium a filteres teákból, dezodorokból, fogkrémekből, szájvízből, kozmetikumokból.
Alumínium az alufóliából, az étkezési sóból, konzervekből, alumíniumeszközökből, bőrápolokból.
Volfrám a bojlerekből, az elektromos hajcsavaróból, a kenyérpirítóból.
FCKW, a spray-k és hűtők hajtóanyaga.
BPC a tisztítószerekből.
Fémek arany, ezüst, nikkel a fogfémekből, ékszerekből és bizsukból.
Üvegszál a szigetelésekből.
Azbeszt lakkokból, hajszárítóból, ruhaszárítóból, palatetőkből.
Fluorid a fogkrémből, az ivóvízből.

A fertőtlenítőszerekben erős a talliumszennyezettség, például az egészségügyi betét vagy a pelenkák ezzel vannak átitatva. A műtétileg eltávolított méhben feltűnően nagy mennyiségben találni talliumot, ami különben könnyen felszívódik a bőrön keresztül, és a méhben rakódik le. A megoldás az lenne, hogy papír zsebkendőt rakunk a betét elé, vagy sterilizálatlan háztartási vattát használunk. Talliummal szennyezett a fogak amalgámtöméseinek a higanya is.

A szerves réz vagy alumínium, amit a táplálékból felveszünk, életfontosságú. Viszont, ha a főzőedény aljáról kaparódik vagy oldódik le és kerül a szervezetbe, akkor már mérgező, betegségkeltő. Cinnel (ónnal) forrasztott ólom- és rézcsöveken keresztül szállítódik a csapvíz. Fémékszereket hordunk (a bőr zsírjának a zsírsavja oldja a fémeket, melyek a bőrön át felszívódnak, például nikkelallergia), fémpótlásokkal rakjuk tele szánkat, és még sorolhatnám.

Méreganyagnak számítanak még a rosszul emésztett fehérjék, fehérjesavak is. Ha a szervezet nem képes kiszűrni a méreganyagokat, szennyeződéseket a vesén vagy a májon keresztül, akkor ezeket öszegyűjti és bekapszulálja, hogy félretéve, becsomagolva ne árthassanak. A fehérvérsejtek azon dolgoznak, hogy a méreganyagokat lehetőség szerint leépítsék a kapszulákból. A kapszulák anyagába a szervezet beépít még kövesedési anyagokat is. Így próbál valami hasznot húzni a rosszból.

A feladatunk egyszerű: állítsuk le a méregbevitelt és segítsük a kivitelt.

A kivitelre a legjobb módszer a napi kétszeri C- és B-vitaminkomplex együttes szedése liponsavval (Lipoic Acid) és csipetnyi keserűsó (MgSO4) naponta egyszer az italba.

 

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2023. Február
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
05
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!