T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
Nehézfém mérgezés és gomba fertõzés

Nehézfém mérgezés és gomba fertõzés


Hosszú évek óta közismert tény, hogy az európai lakosság tekintélyes százalékánál a vastagbél flórája igen kedvezõtlen állapotban van, mi több, a bélflórát sok esetben szabályosan kiszorítják a gombák. A lakosság többségében kimutatható a Candida albicans vagy más gombafertõzés. Thomas Rau orvos szerint ez igen súlyos egészségügyi gondokhoz vezet.


A bél gombás fertözésének tünetei:

-         A nyálkahártya tünetek: krónikus arcüreggyulladás , bronchitis , asztma, fertõzésekre való hajlam, mandula gyulladás, kiütések a szájban, a szájszögletek berepedezése, a nyálkahártya lichen ruber szerû elváltozása.-

-         Gyomor és emésztési problémák, vastagbél gyulladások, colitis .-

 

Hólyag -, hüvely - és prosztata gyulladás ok, végbél ekcéma, a végbél nedvedzése, berepedezése.-

izületi bántalmak , lágyrész-reumatizmus, fájdalmas izom - csomók a túlsavasodással összefüggésben.-

Neurológiai tünetk, például koncentrációs zavar ok, szédülés , fejfájás , idegfájdalmak , látási zavarok, szemfájás , remegés –

Vegetatív zavar ok: izzadás , szívritmuszavar , alvászavar ok , depresszió , hangulatzavar ok , hasgörcsök .-

A Candida -fertõzés elsõ jele a fáradtság , bágyadtság , kedvetlen ség és az erõs fölfúvódás , fõként édes ételek fogyasztása után. A has gyakran úgy fölpuffad , mint a léggömb.

 

A gombafertõzésrõl a nyugati orvostudomány hosszú idõn át nem vett tudomást, vagy csak Nystatinnal kezelte, vagy más, alternatív gombaellenes szerekkel, amelyeknek mind az volt a célja, hogy a gombát megsemmisítsék. A gomba azonban néhány hét múltán általában újra megjelent, így kénytelenek vol- tak megállapítani, hogy a kezelés kizárólag a tünetekre irányul és nem érinti a tényleges okot. Dr. Thomas Rau, dr. Friedrich Klinghardt és mások vizsgálatai az utóbbi tíz évben kimutatták, hogy a gombafertõzés csaknem minden esetben nehézfémmérgezés eredménye. A fölsorolt tünetek mindenképpen megegyeznek a nehézfémmérgezés tüneteivel. A nehézfémek közül legelsõsorban a fogtöméshez használatosak jönnek szóba, mint az amalgám és a palládium. A marburgi természetgyógyászati intézet egy amalgám vizsgálat során megállapította, hogya kísérleti személyek 90%-a szenved bélgombafertõzésben, amely csak akkor múlik el, ha a nehézfémeket kivezetik a szervezetbõl.

A nehézfémeket azért nevezzük így, mivel fajsúlyuk nehezebb, mint más fémeké. Ide soroljuk például a higany t, az ólmot, az aranyat, az ezüstöt, a kadmiumot, a kobaltot, a cint, a cinket, a vasat, a magnéziumot, a nikkelt és a rezet. Könnyûfém például az alumínium, a titán stb. A fémek némelyike természetes módon elõfordul szervezetünkben, például a vas és a réz megtaláható a vörösvértestekben és az enzimekben. Pajzsmirigyünknek szüksége van szelén re, az immunrendszernek cinkre, a magnéziumot pedig a fehérvérsejtekben és sok enzimben is megtalálhatjuk. Azokat a fémeket, amelyek kicsiny mennyiségben fordulnak elõ a szervezetünkben, nyomelemeknek nevezzük. Az elsavasodás kérdésénél a már említett (bázikus) fémeket kálium, kalcium, magnézium, nátrium és vas , amelyek nagyobb mennyiségben fordulnak elõ a szervezetben, egyszerûen "ásványi anyagok" néven emlegetjük, holott természetesen a nyomelemek is ásványi anyagok.

A nehézfémek a következõ módon kerülnek szervezetünkbe:

- A fogtömésekbõl, elsõsorban az amalgámból. .Tápanyagainkból és ivóvizünk- bõl, Kipufogógázokból.

- Dohányzás által (kadmium)

- Fémföldolgozó foglalkozásoknál (por és gõzök).

- Festõ és lakkozómúhelyekben (fémgõzök).

- Oltásokkal.

A higany a következõ módokon kerülhet szervezetünkbe Az egészségügyi világszervezet (WHO) adatai.

- Belélegzett levegõvel, ivóvízzel, egyéb italokkal: napi 0,2mikrogramm.

- Halakkal, tengeri állatokkal: 2,3 mikro gramm metil-higany.

- Egyéb élelmiszerekkel (permetezõanyagokkal) napi 0,3 mik-rogramm (szervet- len higany).

- Fogtömésekbõl: napi 3,8-21 mikrogramm (higanygõz).

A nehézfémek normális úton (segítség nélkül), vagyis a veséken és bélrendszer en át nehezen vagy egyáltalán nem üríthetõk ki, ezért elraktározódnak a szervezetben. Ha a vérben volnának, a szervezet megmérgezné önmagát, mivel megváltoznának a fehérvérsejtek. Ezért a vérbõl nem is lehet õket (valódi koncentrációjukban) kimutatni, csak amikor mobilizált állapotban vannak. Egy majomkísérlet során (Dániában, 1990-ben) radioaktívan megjelölt nehézfémeket alkalmaztak, és a legnagyobb lerakódásokat az emésztõszervekben, az állcsontban és a vesékben találták, de elõfordultak maradványok a tüdõben, a májban és az agyban is.

A nehézfémeket elsõsorban a fogtömésekbõl és a táplálékból vesszük föl. Például régóta ismert tény, hogy szinte minden hal nehézfémmel fertõzõdött. A rovarirtó szerek nagy többsége is tartalmaz néhány nehézfémet, az oltóanyagokban is található nehézfém, többnyire higany , például a tetanusz elleni oltószerben, sõt a manapság használatos influenza elleni oltásokban is. Az " Influvacban ", " Infelxalban ", " Fluarixban " és " Mutagrip ben" mind szerepel higany tartalmú tartósítószer, a thiomersal. Nehézfém eket a bõrön át is föl vehetünk, például ha eltörik a lázmérõ, és bõrünk érintkezik a higannyal. A higany elpárolog, és légzés útján is föl veszünk belõle valamennyit. Igen sok gyógyszerben is van higany, például a vérnyomáscsökkentõ k szinte mindegyikében.

Az amalgámot már több mint 150 éve alkalmazzák a fogorvosok. Könnyen földolgozható és igen olcsó az elõállítása , ennek köszönheti népszerûségét. Körülbelül 50%-a higany, a többi ezüst , cin , cink , réz és más fémek. Csakhogy a higany erõsen mérgezõ , ráadásul a fölsorolt többi fém önmagában is mérgezõ lehet. Az amalgám használatát bevezetése, vagyis 1830 óta állandóan kritizálják, az Egyesült Allamokban 1840 és 1855 között betiltották. Igaz, az amalgám akkori összetétele nem egyezett meg a maival.

A neves tudós, Prof. dr. Alfred Stock már 1928-ban közzétette aggodalmait egy német szaklapban A higany és az amalgám fogtömés veszélyei címmel:

"A szerzõ két évvel ezelõtt saját tapasztalatából gyõzõdhetett meg az illékonysága miatt különösképpen alattomos méreg, azaz a higany régebben is ismert, ámde az idõk során csaknem feledésbe merült veszélyességérõl. Azóta több orvosi és fogorvosi vizsgálat ment végbe, elsõsorban a berlini Charité és Berlin város egészségügyi hivatalánakjóvoltából, amelyek igazolták a figyelmeztetés jogosságát. A higany tartós bevitele a szervezetbe akár egyezred milligrammnál is kisebb mennyiségekben rejtett mérgezést okoz, amelynek elsõ tünetei csak pszichés és idegi jellegûek ( kábultság , fejfájás , fáradtság , a munkakedv hiánya , lehangoltság , emlékezetzavarok ).

 

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2018. Január
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!