T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
Védőoltás és autizmus

Védőoltás és autizmus

 

Forrás: Dr. Bernard Rimland kutatásai. Elérhetőség: Levélcim: AUTISM RESEARC INSTITUTE 4182 ADAMS AVENUE SAN DIEGO, CALIFORNIA 92116, USA

Honlap:AUTISM RESEARCH REVIEW    http:www.autism.com/ari/editorials/autismincrease.html

 

Dr. Bernard Rimland 1967 - ben Kaliforniában, San Diegoban alapította és vezeti az AUTIZMUSKUTATÓ INTÉZETET. Dr. Bernard Rimland ma az egyik legkiválóbb, legtekintélyesebb autizmuskutató, autizmus szakértő Amerikában és az egész világon. Felnőtt autista fia van. Kutatásait és autizmusinformáció gyűjtését és terjesztését az ötvenes évek végén kezdte, (fia ekkor két éves volt).

1964-ben megírta "Gyermekkori autizmus: A szindróma és utalásai egy idegi viselkedés- elméletre" című könyvét. Ezzel dijat nyert. Arra a következtetésre jutott, hogy az autizmus okai nem pszichológiaiak, hanem biológiaiak.

1995-ben munkásságáért két kitüntetést kapott: a Szenátustól és a Princetoni Egyetemtől. Az Autizmuskutató Intézet adatbankjában 40 országból 28 000 autista gyermek és felnőtt részletes esettörténete, családi egészségügyi története található. Ez a legnagyobb adatbázis a világon autista személyekről. 1987-től megjelenik Autism Research Review International című hírlevél, mely az egész világ autizmussal kapcsolatos szakcikkeinek, legújabb kutatási eredményeknek a szemléje. Heti 20 000 tudományos és orvosi cikket kísérnek figyelemmel.

 

Dr. Lendon Smith amerikai gyermekgyógyász 1995-ben elmondta, hogy bár korábban támogatta a gyermekek védőoltásait, az ezzel kapcsolatos kutatások tanulmányozása megváltoztatta a véleményét. Egyfelől, állította Dr. Smith, "legtöbb betegség, ami ellen oltunk, már meg is szűnt." Másfelől, "Sok gyermek az oltás ellenére is megkapta a betegséget." A gyermekbénulás kivételével viszonylag enyhe betegségek ellen oltanak.

Dr. Harris Coulter kutatásai szerint a védőoltások - különösen a pertussis elleni - fő okai lehetnek a minimális agykárosodásnak. A DI-PER-TE vakcina szubklinikus, allergia által okozott encephalitishez vezet, amely a későbbiekben autizmust és más agyi rendellenességeket okozhat. Dr. Smith: Amikor Japánban leállították a két éves kor előtti oltásokat, drámaian csökkent a hirtelen csecsemőhalálozások száma az országban.

1994-ben Kathleen Stratton és mtsai a Journal of the American Medical Association-ban beszámoltak vizsgálataikról az oltások és specifikus mellékhatásaik kapcsolatáról:

-           Diftéria és Tetanusz toxoidjai súlyos allergiás reakciót, akár anafilaxiát is okozhatnak.

-           MMR is anafilaxiával, trombocytopeniával és oltás okozta halálos vírusfertőzéssel kapcsolódik

-           A Polio oltás kapcsolódik a poliooltás okozta halálos fertőzéshez, és az oltott személy/vagy az oltott személlyel érintkező személy / poliofertőzéséhez

-           A Heptitis B oltás kapcsolódott az anafilaxiához.

 

James Gale és mtsai 1994-ben 1237 egy és huszonnégy hónap közti gyereket vizsgáltak. Az oltás utáni hét napon belül az encephalopatia vagy a komplikált rohamok megjelenésének veszélye valamivel nagyobb volt a vártnál.

-           a Rubeola elleni oltás rheumatoid arthritist okozhat.

 

Az oltóanyagok mérgekkel /higany, formaldehid/ szennyezettek.

 

2000. április 8-án Washingtonban, Londonban és Edinboroughban egyidőben került sor egy nagyszabású "polgárjogi" megmozdulásra. Ennek célja, hogy felhívja a figyelmet az "Autizmus, járványra", amelynek kapcsolata van a védőoltásokkal.

Itt Dr. Bernard Rimland. a világhírű autizmuskutató. egy felnőtt autista fiatalember édesapja arra hívta fel a figyelmet, hogy becslések szerint az autizmus nem-genetikus okainak kb. felénél egyes védőoltások játszanak szerepet. Az MMR védőoltás és az autizmus közötti lehetséges kapcsolatra már léteznek tudományos bizonyítékok. Ezeket azonban az egészségügyi szervek nem veszik komolyan. Számtalan gyermeknek és családnak kell átélnie az autizmus tragédiáját csak azért, mert a védőoltásokban érdekeltek mereven ellenállnak a követelésnek, hogy megfelelő, kiterjedt kísérletsorozatot folytassanak az ok-okozati összefüggés igazolására vagy kizárására.

Ez olyan helyzet, mint amikor a kutatók már fölfedezték, hogy a skorbut ellenszere a citromlé és a savanyú káposzta, de még további 60 évig kb. százezer brit tengerésznek kellett meghalnia ebben a betegségben, mert az egészségügyi szervek nem vettek tudomást a felfedezésről.

Dr. Bernard Rimland: Az autizmus-járvány igenis létezik, és ennek okaként elsődlegesen a védőoltások jönnek számításba. Genetikai eredetű járvány ugyanis nem létezik!

 

 

 

 

 

 

A fennálló hatalmi rendszer /nagy gyógyszergyárak, nagyhatalmú állami ügynökségek, orvosegyetemek, a legtöbb orvosi a pénz birtokosai azt akarják elhitetni velünk, hogy a védőoltások tökéletesen biztonságosak és rendkívül hatásosak. A védőoltások abban a formában, amelyben manapság gyártják és használják őket, igenis számos bajt okoznak, például autizmust és más rendellenességet is, ezekről azonban nem, vagy alig készül jelentés. Éppen ezért a védőoltások gyártását és alkalmazását sokkal óvatosabban és ésszerűbben kellene végezni. A védőoltások és az autizmus kapcsolata sokkal szorosabb, mint azt az orvostársadalom elismeri, ezért sürgősen körültekintő és jól megalapozott kutatásokra van szükség ebben a témában.

Angliában olyan vakcinákat állítottak elő, amelyhez kergemarhakórral fertőzött állatokat is felhasználtak. Sem Amerikában, sem Angliában nem veszik komolyan, ha a szülők súlyos utóhatásokról számolnak be egy védőoltás nyomán. Mert az orvosok annyira meg vannak győződve a védőoltások biztonságosságáról, hogy minden utóhatást puszta véletlennek hisznek. És félnek a rájuk háruló jogi következményektől.

Hogy a védőoltásoknak semmi közük az autizmus - járványhoz az illetékesek ezen véleményükben úgy biztosak, hogy egyetlen gyermektől sem vettek vért, hogy meghatározzák az immunstátuszát és megállapítsák, utal-e bármi jel oltáskárosodásra. Hogyan lehet így arra következtetni, hogy a védőoltásoknak nincs közük az emlitett megbetegedésekhez?

 

Számos bizonyíték szól amellett, hogy az MMR védőoltás okozza az autizmus robbanásszerű terjedését. Ezt klinikai kísérleti eredmények és a szülők ezreinek beszámolói is bizonyítják.

1960 és 1980 között az autizmus születés utáni megjelenése volt többségben a 18 hónapos kor körüli megjelenéssel szemben. 1980-tól azonban (ekkor vezették be az: MMR védőoltást) a 18 hónapos kor körül jelentkező autizmus jóval meghaladta az előzőt.

Harold E. Buttram, MD: A gyermekkori autizmus egyik kiváltó oka lehet az olyan agyvelőgyulladás, amely a limbikus rendszert támadja meg. Az elmúlt 50 év alatt 15-szörösére emelkedett az autisták száma, amelynek egyik fő oka a jelenlegi gyermekkori védőoltás protokoll. Gyakrabban fordul elő a megkésett gyermekkori fejlődés kórképe. Drámaian megnőtt a tanulási és viselkedési zavarok, a figyelemhiány és a hiperaktivitás.

Angliában az MMR vagy MR oltásokat követően autizmus (202 eset), epilepszia (97 eset), hallási és látásproblémák (40 eset), viselkedési és tanulási problémák (41 eset) mellékhatások jelentkeztek. A szülők beszámolója szerint gyermekük az oltás előtt teljesen egészséges és normális volt, és semmilyen más hatás nem érte a gyerekeket.

 

Hogyan okoz agyvelőgyulladást az MMR oltás?

 

Az idegsejtek myelinrétegének legnagyobb része a születés után az első öt életévben alakul ki. Akár a fertőző vírus, akár élő vírust tartalmazó védőoltás encephalitist okoz. A gyulladás során antitestek keletkeznek a myelinhüvely alapját képező fehérje összetevők ellen.

Az MMR gyártása során csirkeembrió-táptalajt használnak. A csirke myelin-alapfehérjének genetikai lenyomata, amely az emberi szervezet számára idegen, a védőoltással az emberi szervezetbe kerülve antitestek képződését válthatja ki az emberi myelin-alapfehérje ellen. Ez a folyamat potenciálisan encephalitisbe mehet át. A természetes úton bekerülő fertőzés erősségét letompítja a nyálkahártya immunrendszere. A természetes utat megkerülő direkt bevitel megnöveli a káros antitestek kialakulását.

1993-ban az Illinoisi Egyetemről Vijendra Singh, Ph.D. egy tanulmányában közölte, hogy a vizsgált autista gyermekek 50-60 %-ának vérében antitesteket találtak a myelin-alapfehérje ellen. Dr.Singh egy másik vizsgálata alapján kiderült, hogy 27 autista gyermek vérszérumában 50 %-os átfedés van az MMR és a myelin-alapfehérje elleni antitestek között.

 

Miért maradnak rejtve a védőoltás-mellékhatások az USA-ban?

1.        Nem szívesen jelentenek káros mellékhatásokat.

2.        Az MMR-rel kapcsolatos megfigyelési rendszer 6 hetes időperiódust vesz figyelembe.

Szubklinikus méretű encephalitis lassú kialakulása kezdődik meg az oltás után, de maga a betegség csak jóval később manifesztálódik, és ezért rejtve marad az, hogy az MMR védőoltás okozza.

3.      Az MMR mellékhatásai azért lehetnek gyakoribban, mint régebben, mert ma már számos gyermek "második generációs oltott", mert már a mamájuk is kapott: MMR védőoltást. Ha az anya genetikailag szennyezett MMR-t kapott, akkor gyermeke fogékonyabb lesz a káros mellékhatásokra, ha újra, találkozik ezzel a vakcinával.

Japánban autoimmun eredetű hepatitisben szenvedő gyermekek mononukleáris sejtjeiben kanyaró-védőoltásból származó élő vírusokat találtak.

1979-ben Svédországban betiltották a Pertussis védőoltást, mert hatástalannak és veszélyesnek ítélték. Itt a legalacsonyabb a csecsemőhalálozás az egész világon.

1975-ben Japánban két és fél éves korra tették a Pertussis védőoltás idejét, azóta jelentősen csökkent a bölcsőhalál előfordulása.

Dr. Sudhir Gupta és mtsai jelentős elváltozásokat találtak az autista gyermekek immunrendszerében.

1991-ben egy tanulmány beszámolt arról, hogy Szenegálban egy erősebb koncentrációjú kanyaróoltást követően jelentősen megnőtt a gyermekhalálozás a hagyományos erősségű vakcina utáni halálozáshoz képest. Az erős vakcinázást követően csökkent a limfociták termelődése, amelynek döntő szerepük van az immunrendszer irányításában.

 

Kalifornia államban              1987-ben       3864 autista volt

                                                   1988-ban       11 995 autista volt

Marylandban 1993 és 1998 között 513 %-kal emelkedett az autisták száma.

Baltimore-ban 1993-ban 54 autista tanuló volt, 1998-ban 306 autista tanuló volt.

 

1998-ban Kenneth és Lorily T. szülők San Franciscoban megvizsgáltatták autista fiukat. 8 fiola vért vettek tőle. Magas kanyaró-ellenanyagszintet, reaktivált bárányhimlővírust, immunzavart, fehérvérsejtből a normális mennyiség háromszorosát találtak nála.

Ha az anya a terhesség 4-6 hetében influenzás, vagy valamilyen más káros hatásnak volt kitéve a szervezete, akkor ez veszélyezteti a magzat immunrendszerét, valamint a központi idegrendszert a fejlődés kritikus fázisában. A csecsemő olyan gyenge, sérült immunrendszerrel jön a világra, mely képtelen legyőzni bizonyos támadásokat a szüléskor és a rákövetkező hónapokban adott védőoltásokat.

A szakemberek javaslata az aggódó szülőknek: végeztessenek ún. titerszint mérést egy adott védőoltás előtt. Ez a mérés megmutatja, hogy a gyerek vérében elegendő ellenanyag van-e a szóbanforgó betegség ellen. Ha az ellenanyagszint megfelelő, akár kapott már ilyen oltást a gyermek, akár nem, az oltás szükségtelen és veszélyes!

 

A legalapvetőbb orvosi etikai törvényt szem előtt kellene tartani:

 

A betegnek joga van elfogadni vagy elutasítani az orvosi gyógykezelést, és a szülőknek is, joguk van elfogadni vagy visszautasítani a gyermekükkel kapcsolatos orvosi eljárásokat, így a védőoltásokat is.

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2023. Február
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
05
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!