T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
MEGHALLGATÁS 2007.11.23.

2007. november 23.-án (péntek) 10.00 órakor Dr. Lévai Katalin,  Európai Parlamenti Képviselő nyilvános meghallgatást tartott a Parlamenti képviselők irodaházában.

A levezető elnöknök Korózs Lajos az országgyülés Ifjúság,  Családügyi és Szociális Bizottság elnöke volt, ahol is  Dr. Lévai Katalin meg sem jelent.

A lentiekben részletet lehet olvasni a meghallgatáson elhangzottakról.

ELGONDOLKODTATÓ!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Minisztériumi meghallgatás

 

Orvos: Annyit szeretnék előzetesen elmondani, hogy a hiperaktivitással is nagyon-nagyon mélyen foglalkozom. Tehát, amit most el fogok mondani, az olyan kutatási eredmények lesznek, érthető módon, amik az Egyesült Államokban már 45 évesek. Tehát, mi még ott tartunk, hogy van-e organikus háttér, vagy nincs? Egyértelműen van.

 

Férfi hang: Ne haragudjon uram, itt most nincs lehetőség arra, hogy ön itt szociológiai kutatásokat prezentáljon, 1-2 perc percünk van egy-egy beszélgetés felvetésére. Tehát, rengetegen jelentkeztek, legyen szíves…

 

Orvos: Jó. Tehát az agyműködés fejlődés-zavarához, a hiperaktivitás, a hiperaktivitás figyelemzavarral, megkésett beszédfejlődés és az autizmus spektrumzavar tartozik.

Nem beszéltünk a családfunkciók globális pusztulásáról, ami nagyon lényeges, szociológiai szempontból, társadalmi szempontból, a szerepet torzulása, a munkahely aspektusa, az egzisztenciális kérdésekről, a jogi aspektusról nem beszéltünk, a szülők pszichés állapotának organikus állapotának alakulásáról, tehát az a vezető sugár, ami a gyereket védi, a gyerek 15-18 éves korában megszűnik és a gyerek ott marad teljesen egyedül az állam nyakán. Az autisták helyzetét ismerem, 700 milliárd forint a nemzetgazdaság vesztesége évente. Tehát, ezzel a kérdéssel igenis foglalkozni kell.

Most, amit el szeretnék mondani, az az, hogy a hiperaktivitás és az agyi funkciók zavara az 1950-es évektől kezdve tudott az, hogy az Egyesült Államokban 13 %-nak tartják, valójában 22-23 %, és a 60-as évektől kezdve a pedagógusok felfigyeltek arra, hogy a gyerekek figyelemzavara rendkívüli mértéken romlik, fészkelődnek, firkálnak, és az ismételten feltett kérdéseket sem tudják megjegyezni. 1964-től kezdődően folyamatosan romlottak az átlagos záróvizsgák szóbeli matematikai eredményei. A romló eredményeket úgy korrigálta az Egyesült Államok, hogy folyamatosan rontják a teszteknek a színvonalát, és egyre butább teszteket állítanak elő, hogy a gyerekek ezt meg tudják oldani. Ott a kutatások egyértelműen azt mutatják, hogy ezek nagyon komoly immunológiai alapokra vezethetők vissza. Az allergia, a dyslexia, az epilepszia, a hiperaktivitás, az MCD és az autizmus ugyanazon az immunológiai tengelyen nyugszik, és addig, amíg az ezt feltáró immunológiai vizsgálatokat Magyarországon nem honosítjuk meg, és nem próbáljuk meg orvosi biológiai problémaként kezelni ezt, addig olyan, mintha a suszter kezelné mondjuk az infarktust. Köszönöm szépen.

 

(Taps.)

 

A múlt héten büntetőperben voltam pont ebben az ügyben. Hogy a gyerekek immunstátusza egyre romlik. Ez az egész az immunológiai problémára vezethető vissza. Úgy nő a hiperaktívok száma, hogy mit fogunk csinálni 5 év múlva. Két éve megígérte az ÁNTSZ, hogy biztosítja a laborhátteret. Bujdosó László ígérte meg, Hiller István utasította. 2005. augusztus 31-ére ígérte Bujdosó László, hogy azokat a laborokat, amely a hiperaktívokat, autistákat, diagnosztizálni lehet, azokat megteremti. Eltelt több mint 2 éve. Nem teremtette meg. Ezek betegek.

 

Tanárnő: amikor megkérdezem az anamnézisben, hogy aludt a gyerek, már tudom, hogy mi a probléma gyökere. És ha még immunológiailag alá is van támasztva, akkor már tudom, hogy ezt a gyereket nekem már most rögtön gondozásba és terápiába kell vennem. És akkor nem telik el 5 év, vagy 6 év, és nem egy roncsot kapok, amivel utána már nem tudok mit csinálni. Tehát igenis mindezt be kellene vinni a képzésbe. A másik az, ne haragudjon, ez most egy kirakat, vagy egy valódi meghallgatás?

 

Orvos: Ja.

 

Taps.

 

Orvos: Elnézést, csak annyit, hogy az ország minden pontjára orvos szakértőnek hívnak büntető perekhez. Tehát amiket én mondok, az nem egy egyszerű laza szöveg. Elnézést, de megkívánom azt a tiszteletet, amivel a tudásom alapján rendelkezem, ez a tudás a naprakész amerikai tudást jelenti, ma és azt, hogy most 40 évvel ezelőtti szinten tárgyalunk erről a problémáról. Haldoklanak a gyerekeink. Az én kislányom két éven belül agyhalott lesz. Nagyon súlyos autista, 16 éves korra tömeges idegsejt pusztulás indul el a szervezetében, plussz az agyi anatómiai receptor érzékenység eltérései, anatomizálódni fognak. Semmit nem tudunk akkor már tenni. Hiába kérnek Önök akkor elnézést, vagy fizetnek kártérítést, akár milliárd forintokat, a gyereket nem lehet visszahozni. El fog pusztulni a gyerek, most lesz 14 éves januárban. 16 éves korára, erre meg vannak a jelek, pszichésen esik szét a gyerek. Nagyon súlyos laboreltérések vannak, Párizsban markereztettük meg, és nem fogadják el őket, holott megegyezik a párizsi labor a holland labor, az amerikai labor és minden labor, amit mindenhol a világon elfogadnak, mi ezeket letagadjuk, hagyjuk a gyerekeket haldoklani, ugyanakkor a szülőket, családokat pusztulásba sodorjuk, szétzüllenek - zilálódnak a családok, emberroncsok lesznek, sok száz milliárd forint kár veszteség a nemzetnek. Miért nem lehet elolvasni a szakirodalmat? Ha elolvassuk, akkor nincs véleménykülönbség, akkor nem ilyen hangnemben tárgyalunk, elnézést kérek. Ön egy tiszteletben álló ember, akinek az a feladata, hogy koordinálja ezt. Nyilvánvalón az ismeretek hiányoznak. Egyértelmű. Mert nemcsak hogy immunológiai betegség. Az immunológia kóros aminosav-anyagcserét von maga után. Ezt az immunológiai összefüggést Magyarországon a vezető immunológus professzor sem ismerte. Tudják, hogy Németországban tudtam megvéleményeztetni. Onnan jött meg egy kutató immunológustól a válasz, aki csak ezt kutatja, hogy így van, ez létezik. A biokémiai összefüggést nem ismerte. Felhívtam a biokémikusokat, második kérdés után azt mondták, sajnos ők ilyen mélységig nem ismerik a biokémiát. Tehát itt van egy olyan probléma, amit nem ismer a szakma, nem ismer az immunológia, nem ismer a biokémia, nem ismer a Candida-kutatás. Ezen a három pilléren nyugszik a gyermekeinknek a betegsége.

 

Taps

 

Orvos: Elnézést, én megkívánom, hogy meghallgassanak, nemcsak kérem! Ebben az életem benne van. Most szervezem, hogy itt hagyom az országot, és elmegyek a gyerekkel egy olyan országba, ahol meggyógyítják a gyereket. 30.000 dollárba kerül. Itt van a New York-i konzulnak a nyilatkozata, hogy vállalja Csillának a gyógykezelését, plussz az elhelyezésünk. 80.000 dolláros igényem lesz körülbelül arra, hogy a gyerekem megmaradjon. Vagy pedig kérem, hogy írják le, hogy Magyarországon ma ennek a gyereknek meg kell halnia. Megkívánom a tiszteletet, mert erre nemcsak én, hanem mindenki, aki itt ül és ilyen gyereket nevel, bele fog pusztulni… az bele fog pusztulni Értelmetlenné válik az élete.

 

Férfihang: el kellene mennie a parlamentbe, és el…..

 

Orvos: Túl kell lépnünk azon, hogy itt udvariaskodunk egymással, ez egy valódi gyilkos problémája ma a társadalomnak.  És amíg ezt nem kezeljük, és nem fogjuk fel problémaként, addig egyre több ártatlan család kerül ebbe a problémába bele. Köszönöm szépen.

(Taps.)

Orvos: Se ideje, se pénze, sem energiája a szülőnek, hogy ezzel foglalkozzon. Neki dolgoznia kell, a képzett munkaerőnek dolgoznia kell. Azt mondtam a bíróságon a múlt héten, hogy ön ügyésznő, aki a vádat emelte a családdal szemben, aki nem oltatta be a gyerekét az MMR oltással, meg Ön bírónő most egyikőjük sem ülne itt ebben a ruhában, hogyha nincs szerencséjük. Tudják, hogy mi a szerencséjük? Az, hogy egészséges gyereket szültek. Mert ha beteg lenne, akkor most otthon taníthatnák ragozni a gyereküket.

 

Női hang: Csak az tudja, aki benne él.

 

Orvos: Nem ülne most senki itt az előadók közül, ha beteg, roncs gyerekük lenne otthon. Mert nincs karrier, nincs egzisztencia onnantól kezdve. Itt csak társadalmi kiközösítettség van minden honnan.

Lehet vitatkozni velem. Aki nem ért egyet, az szóljon.

Ez egy nagyon-nagyon súlyos probléma. És ez a társadalom ebbe bele fog pusztulni. 1500 milliárd a nemzetgazdaság vesztesége évente, ebből csak az autisták ellátatlansága folytán 700 milliárd forint.

Haldoklanak, meghalnak a gyermekeink. A társadalom szemétledobójába kerülnek.

 

Hang: Azt csináltok amit akartok.

(Háttérben többen beszélgetnek.)

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2023. Február
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
05
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!