T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
A szerves kemikáliák, gyenge immunrendszer, védőoltások és az autizmus kapcsolata

A szerves kemikáliák, gyenge immunrendszer, védőoltások és az autizmus kapcsolata

 

Riporter: Azzal kezdem, hogy nem akarunk hisztériát kelteni, de egy problémás kérdést fogunk körbejárni. Egy adat: 2001-ben Magyarországon 20.000 autista, vagy autisztikus gyermek volt, tehát ez volt 2001-ben 20.000, 2006-ban háromszor annyi, 60.000. Vannak olyan kutatók, akik azt állítják, hogy ez a védőoltásokkal hozható összefüggésbe.

Köszöntöm a stúdióban Endrődi Lászlót, az USA-ban élő gyógyító és kutató nutrition szakorvost, és Dr. Ugrai Tamás belgyógyász - háziorvos szakorvost. Másik szerepkörében, mint érintett szülőt. Nézzük akkor, hogy mi a helyzet ezen a téren. Van-e szoros, ok-okozati összefüggés?

 

Dr. Endrődi László: Igen, van. Maga a védőoltások tartalmaznak higanyt. Ez a higany tudja károsítani, és károsítja, roncsolja az immunrendszert. Ez tulajdonképpen kisiklatása az immunrendszernek.

 

Riporter: Ez a gyakorlatban hogy jön vissza? Tehát, amikor találkoznak egy autisztikus gyerekkel, akkor mit kezdenek el vizsgálni?

 

Dr. Ugrai Tamás: Az autista gyermek egészen másképpen viselkedik, mint egy normál gyermek. A fejlődés szabályosan úgy indul, mint a többi gyermeknél. 15 hónapos korban lehet észrevenni a változást. A változás a beszédfejlődés megtorpanása, a szemkontaktus elvesztése, éjszakát nem alussza végig, átlagosan hajnal 2 és 6 óra között fent van. Társas kapcsolatot nem alakít ki, hiperaktívvá válik és még sorolhatnám a tüneteket.

 

Riporter: De az orvosnak egy későbbi állapotról lehet-e azt mondani, hogy mivel ez a gyerek egy évvel ezelőtt kapott valamit, ez attól van?

 

Dr.Endrődi: Igen! Tulajdonképpen ez úgy alakul ki, hogy maga a védőoltás csak rásegít, mert már előtte megvannak a különböző problémák a gyereknél, hogy kialakuljanak az autisztikus tünetek. Már ott vannak a lábgyökerekben. Tehát már felfedezhető, a védőoltás tulajdonképpen csak rásegít.

 

Riporter: Értem.

 

Dr.Endrődi: Olyan, mint olaj a tűzre.

 

Riporter: És azt tegyük hozzá, hogy sajnos egyre több a gyenge immunrendszerű gyermek. Ilyen értelemben egy rejtett, meglévő problémát, ami lehetséges, hogy nem jönne ki, kihozza a védőoltás.

 

Dr. Ugrai: Tulajdonképpen nem csak a védőoltásokra kell gondolnunk. A védőoltásoknak megvan az immunrendszer érését befolyásoló hatásuk. Hanem az immunrendszer kóros kialakulási fázisai már a magzati korban elkezdődnek. Ugyanis a rengeteg szerves kemikália, amivel el van árasztva az országunk, ugye gyenge minőségű ételeket vásárolunk és eszünk, nagyon kevés a magyar. Az anyai szervezet felszívja a kemikáliákat, ami a véráramba kerül és átjut a méhlepényen. A magzat egy ilyen kemikáliás környezetben fejlődik. A kemikáliák immunológiai értelemben külső antigének, ezáltal gátolják a kisbaba immunrendszerének a megfelelő ütemű fejlődését, differenciálódását.  Ha születéskor az újszülött immunrendszere, mondjuk még csak 7-7,5 hónapos érettségű, rá kellene várni két hónapot, és onnantól kellene számítani a védőoltások beadási időpontjait. Vagyis lehetséges, hogy a kisbaba csupán 7 hónapos immunérettséggel születik a 9 hónapos terhesség végén. Tehát a védőoltásokat hamarabb kapja! Az immunrendszere gyengébb, fejletlenebb még ekkor.

 

Riporter: Nézzük az egészségügyi gyakorlatot. Amerikában mit tesznek a probléma kezelésére?

 

Dr. Endrődi: Az Egyesült Államokban sok pénzt, évi 100 millió dollárt fordítanak autizmus kutatásra. 

 

Riporter: Ott más az összetétele a védőoltásoknak?

 

Dr. Endrődi: Most már nem, most már az egész világon a védőoltások összetétele egyforma.

 

Dr. Ugrai: Higanymentesek.

 

Dr. Endrődi: Így igaz, higanymentesek.

 

Riporter: Tehát már Magyarországon sincsen forgalomban higanytartalmú oltás.

 

Dr. Ugrai: 2005. március 03-án mi mondtuk be ketten az RTL Klubon keresztül, és mi vonattuk ki a higanytartalmú oltásokat, szülői segítséggel természetesen.

 

Dr. Endrődi: Ezeknél a gyerekeknél még vannak más kóros tényezők is. Ugye azt mondjuk, hogy az autisztikus gyermekek a saját világukban élnek. Ez azért van, mert a szervezetük morfiumot, illetve ópiátokat termel. Egy vizelet vizsgálatból nagyon egyszerűen ki is lehet mutatni ezt.

 

Riporter: Az a lényeg, hogy a szervezetük saját magát kábítja?

 

Dr. Endrődi: Így van. Saját magát, ez így igaz.

 

Dr. Ugrai: Folyamatosan termelődnek a gabonafehérjéből, gluténből és a tejfehérjéből, kezeinből.

 

Riporter: Ez egy vizeletvizsgálati papír?

 

Dr. Ugrai: Igen. A párizsi labor eredményekben látszik 4 gluteomorfin és 5 kazeomorfin frakció, amit az ottani labor bemért a magyar gyerekeknél. Kivétel nélkül minden autista gyermekben gluteo- és kazeomorfin van, főleg kazeomorfin, ami folyamatosan kábítja őket. De nem ilyen 2-3-szoros, hanem 80-szoros dózisokat mértek be!

 

Riporter: Ezek voltak a szakmai részletek, amihez már én sem értek egy büdös hangot sem. És a nézőktől sem várom el, hogy értsenek hozzá. Mi a megoldás? Hallottuk, azt mondta, hogy 2005. márciusáig, vagy májusáig, még kapták a gyerekek ezeket az oltásokat. Most mit lehet tenni?

 

Dr. Ugrai: 2005. március 03-áig kapták, pontosabban tulajdonképpen a bevonás 2006. december 31-én történt meg. Úgy fogalmazott akkor a Tisztiorvosi Szolgálat, hogy december 31-ig van még miből oltani. Így 2006. január 1-től ……

 

Riporter: Tiszták a gyerekek, úgymond.

 

Dr. Ugrai: Tiszták a gyerekek….

 

Riporter: Régebben büntették a szülőket, ha nem oltatták be a gyereküket. Megoldás, ha nem oltatják, vagy megoldás, ha később oltatják emiatt?

 

Dr. Endrődi: Mind a kettő.

 

Dr. Ugrai: Később! A japánok például – ezt elmondtam az országos ÁNTSZ vezetésnek is – két éves kor alatt nem oltanak. Pontosan azért, mert ott tudják, hogy az immunrendszer ekkor még nem eléggé érett, így az oltási antigének megzavarhatják, kóros irányba terelhetik a fejlődését.

 

Dr. Endrődi: Felállítottam négy pontban, hogyan lehet ezeket a gyerekeket kihozni az autizmusból.

 

Riporter: Tessék gyorsan ezt felsorolni!

 

Dr. Endrődi: A keláció, a diéta, a táplálékkiegészítők, és a pedagógiai fejlesztés. Ezzel a négy összetétellel ki lehet hozni ezeket a gyerekeket az autizmusból. de nem mindegyiket.  Egy részüket lehet csak kihozni.

 

Riporter: A 60.000 az egy borzasztó nagy szám. Én remélem, hogy 10.000-es lesz azok száma, akiket ezzel a módszerrel ki lehet hozni.

 

Dr. Ugrai: Ez tüneti kezelés. Van oki kezelés is, az immunrendszer rendbetétele, amit a világon sok helyen végeznek nagyon jó eredménnyel. De ez az immunológiai összefüggés Magyarországon még nem ismert.

 

Riporter: Köszönöm szépen a beszélgetést, remélem, hogy tettünk annak érdekében, hogy ismert legyen.

 

Ez az interjú 2007. november 6-án reggel 7 órakor készült, élő adás volt a Duna televízióban.

Egyikünk sem tudta mit fognak kérdezni, és hogy mennyi idő áll a rendelkezésünkre.

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2020. Október
HKSCPSV
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe