T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
Spectrumbetegségek gyógyítása

Szintén a Natursziget infójából származó infóhoz irom a saját véleményemet:
Cime:.Van remény az autizmus gyógyitható....
Nocsak? Nyilvánosságra került végre a lelki-szellemi gyógyitás tárházából: 1996 óta tudom ezt, igyen gyógyitható, de nem a szokásos klinikai úton-módon. Személyre és szülőkre szabva kezelhető. A családterápiát tartom fontosnak. Esztergomban van egy iskola, amely autistákat fogad. Mint mondják: sokan otthon kezelik a betegeiket. E betegségsornál a környezeti medicina tárházát elővehetnék, mert nagy tapasztalatot adna. Az autizmusra és más multikauzális betegségekre vonatkozó alábbi hir biztató, de a beteg családok környezete felmérésére, változtatására is többet kellene gondolni:

Van remény, az autizmus gyógyitható. E kijelentéssel kezdte az autizmus és az oltási károsodások gyógyításával foglalkozó budapesti szemináriumát dr. Tinus Smits holland homeopata. Megtanította a résztvevőket az autizmus és más betegségek (epilepszia, hiperaktivitás, fejlődési rendellenesség) gyógyítására.
..„A remény üzenetét közvetítem, nem szabad csak tétlenül álldogálni és nézni. Egészen biztos, hogy lehetséges a sikeres terápia. Úgy érzem, elég rálátásom van erre a témára, és tapasztalatom is van ezekkel a gyerekekkel, hogy megosszam a tapasztalataimat és a tudásomat a világgal. Olyan sok szenvedés és reménytelenség létezik szerte a világon. A homeopátiás kezelés ötvözése az ortomolekuláris módszerekkel számomra már bizonyította, hogy jó eredményeket lehet vele elérni. Reményeim szerint ez a könyv enyhülést hozhat sok lelki szenvedésre, mind az autista gyerekeknek és szüleiknek, mind azoknak, akik valamiért úgy érzik, hogy kapcsolatba kerültek az ő sorsukkal.” (Idézet Dr Tinus Smits „AUTIZMUS – van remény” című munkájából, fordította: Éder Krisztina, kiadja: Remedium Kft.)
...Dr. Tinus Smits holland homeopata szemináriumát a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság szervezte azzal a céllal, hogy ebben az egyébként sokat vitatott kérdésben az érdeklődők megfelelő és hiteles információhoz juthassanak.
...A „Van remény – az autizmus gyógyítható” kijelentés elsősorban természetesen nagyon biztató, másodsorban azonnal kétségeket ébreszt, hiszen a ma hangoztatott hivatalos álláspont szerint az autizmus nem gyógyítható, genetikai betegség. Dr. Smits azzal folytatta, hogy a szeminárium végére nem csak hogy alátámasztja álláspontját, hanem meg is tanítja a szemináriumon részt vevő magyar homeopatákat arra, hogyan kell az autizmust – vagy inkább az ebbe a betegségkörbe tartozó úgynevezett „spektrum betegségeket” (autizmus, epilepszia, agresszív viselkedés, figyelemhiányos hiperaktivitás, fejlődési rendellenességek) – gyógyítani. Tehát nemcsak egy elméleti hipotézist ismerhettünk meg, hanem használható gyakorlati útmutatást is kaptunk a módszer alkalmazásához.
...Az alábbi összefoglaló a szemináriumon elhangzottakat adja közre röviden, a teljesség igénye nélkül, azzal a szándékkal, hogy megismertesse az olvasót egy állásponttal.
...Halmozódó okok Fontos megérteni, hogy a „spektrum betegségek” több ok halmozódásának következményei, úgynevezett multikauzális betegségek. Azt, hogy mikor alakul ki a betegség. illetve hogy milyen súlyosságúvá fejlődik, alapvetően az egyén érzékenysége határozza meg.
...AZ ALAP OKOK:
..Genetikai: az egyén érzékenysége a későbbi hatásokkal szemben – ez ma is elfogadott álláspont. Toxikus anyagok hatása: kimutatható mérgezések, nehézfémek stb. – ez ma is elfogadott álláspont.
...Energetikai: a különféle káros hatások – gyógyszerek, oltások, környezeti hatások, stressz, stb. energetikai lenyomatai a szervezet energiarendszerén – ez a mai álláspont szerint nem elfogadott.

A cikk folytatódik és hasonló cikkeket jelez: A középpontban: a három alapmiazma
Lelki betegségek értelmezési modelljei Az életmódreform alapjai és elemei
A méregtelenítés fortélyai, helyes sorrendje és támogatásának módja Milyen betegségek kötődhetnek a védőoltások mellékhatásaihoz? Veszélyes vízivás?
Oltási károsodások és az autizmus: dr. Tinus Smits előadása, szemináriuma
Higany és autizmus: amerikai beismerés Csontritkulás: kezelés, megelőzés
Mivel jár az immunrendszer elnyomása? Nagyobb az autizmus kockázata, ha az apa elmúlt 40 éves Mérgező italunk: a tej Allergia, szénanátha Interjú egy volt oltóanyag-kutatóval Tavaszi nagytakarítás kívül-belül Hogyan őrizhetjük meg fiatalságunkat? A pikkelysömör kezelése, gyógyítása A víz az élet forrása
Őszi méregtelenítés gyógynövényekkel Az amalgám több tucatnyi káros hatása
A szerző egyéb cikkei: Kötelező védőoltások – mit tehetünk? Láz, lázas állapotok kezelése Mennyit és meddig szedjük a szert? Potenciaválasztás és adagolás
Homeopátia: kuruzslás az egész? Nátha, influenzás tünetek, köhögés Mennyi idő alatt javulnak a tünetek? Mikor válhat veszélyessé a homeopátia? Tejképződés serkentése, prosztata Menstruációs görcsök, köhögés, skarlát Allergia kezelése homeopátiával Ha allergiás a gyerek Allergia kezelése homeopátiával Tejképződés, pánik, vesekő Fejfájás kezelése homeopátiával Köhögés kezelése homeopátiával Hogyan találjunk megfelelő szert? Mit vigyünk magunkkal – homeopátiás úti patika

Fentiekhez tudni kéne még azt is,hogy a homeopátiás szerek a rezgésterápiába tartoznak. Ne higyjük, hogy más szerek, táplálékkiegészitők nem olyan -érték megőrzőmódon készülnek - mint a homeopatikus szerek.. Nelson prof. addig nem adott ki uj homeopátiás szert, mig az adott szer aurában nem mutatott kerek egészet..
Ennek elve, törvénye az egész növény felhasználására serkentette... szóval a szinergia törvénye alapján jobban hatnak.. Segitik egymást a hatóanyagok, csak a gyógyászatban dolgozók képtelenek erre... Igaz-e igy?? Biztosan, hiszen a keleti diagnosztikába belekóstolók összefognak. Akik nem képesek: azok csak a tüneti kezelés hivei.. A külsőre, a reklámra adnak többet ez utóbbiak. ezért is sokkal drágább,mintha gyógyitással foglalkoznának..
Jót nevettem e héten.. a sponzoromtól kérdeztek a nálam levők. az egyik szerre a válasz az volt... ezt csak a synkumár szedőknek nem ajánljuk.... A sinkumárt én a méreganyagok krémjének neveztem... u.is volt orvos, aki adta a nevét hozzá... mert csőlátó volt.
Autistákat nevelő iskolában gondosan foglalkoznak a gyerekekkel, de csak egy módon.
Azt hiszitek, hogy igényelték a tapasztalatomat?? Az országos klubjuk érdeklődést tanusitott. Ugyanugy mint az SM betegségben szenvedők pesti klubja...
jaaaaaaa aki gyógyulni akar - mert az agyában az ősi ösztön benne van - az gyógyul is. Legközelebb bemutatok ismét egy ŐSRÉGI könyvet. Háthat olvassák.. Az emberi agyról, gondolataink hatásáról. Ezt kéne megérteni és a sokféle egyidejüleg jelentkező okból, tünetből néhányat lehetne oldani... a homotoxikológia tudománya segitségével. Remélem, hogy a fenti előadásra jelentkezőket hagyni fogják dolgozni.

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2018. November
HKSCPSV
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG