T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
DiPerTe

FORDÍTÓPROGRAMMAL FORDÍTOTT ÍRÁS!

 

A kudarc történelme

A diftéria egy élet, ami betegséget fenyeget, ami okozza a felsőrészt, légzőszervi támadó az orr és torok, idegek és szív. Azt a baktériumot, ami diftériát okozott, először 1883-ban leírta Klebs, és 1884-ben művelte Loeffler, az, aki alkalmazott Koch, kiköt és a betegség ügynökeként Corynebacterium diphtheriae-t* azonosított. Corynebacterium diphtheriae. sok fajtája van A legtöbbjük nem okoz fertőzéseket. Leginkább nem termeli a betegséget, ami igénybevételt okoz .

A diftériabaktériumok a szájban élnek, szaglásznak, torok, vagy bőr. Egy mérgező környezet és szörnyű evő/az ivószokások táplálják a baktériumot, ami teljesen fújt fertőzéssel végződik. A betegség okozó méreganyag csak termelik mikor Corynebacterium egy speciális igénybevétele fertőzött az b bakteriofágvírus . Akkor a túlzott poisoness*baktériumok viszik a véráramlásban. Ha nem megfelelően megcímezett, kár a szívbe az izmok származnak miközben komoly szívbetegkérdésekért teszik az emberi testet további kockázatnál.

wpe31.jpg (9943 bytes)A diftéria első klinikai diagnózisa a 4. századi B.C. Referencesben volt a betegségbe csinálják ősi Szíriában és Egyiptomban. A 17. században a járványok söpörték Európát. A betegséget tudták el garatillo* (a strangler) Spanyolországban. A betegség ismertté vált Olaszország és Szicília garatnyelőcsőbetegségeként . A 18. században a betegség elérte azokat az amerikai gyarmatokat, ahol ez járványos arányokat ért el. Sok ügyben az egész családok meghaltak néhány hét dolgának a betegségében.

Emile Roux olyan francia bakteriológus volt, aki Pasteur Institute igazgatója lett, Párizs 1904-ben. Őt diftériaúttörőnek találták, akinek köze van a lépfene és veszettségoltóanyagok felfedezéséhez. 1885 svájci bakteriológus, Emile Yersin, működésben működött együtt Rouxszal méreganyagokon, amiket termelt a diftériabaktérium. Demonstrálták a méreganyag jelenlétét a C diphtheriae-nek* a cellamentes kultúrfolyadékában, ami egy teljesen fújt diftériafertőzéssel végződött, mikor befecskendezett állatokban.

 

wpe6B.jpg (16405 bytes)Ezt az oltóanyagot csinálja az, hogy rothasztott marhaerőlevessel fecskendez be egy lovat miközben tartalmazza a diftériabacilust, amíg ennél vannak a vérmérgezés tünetei. Az injekciókat folytatják az állat (ha ez nem hal meg) többé nem reagál. Azt akkor mondják hogy immunis legyen. A nyavalyás eljárás akkor általában kezdődik a harmadik napon az utolsó injekció után. Két vagy három gallon vért hat-hét hét folyamán leszívnak, amíg az állat ki van merülve vagy meghal. A vér állati vírusokat és fehérjéket tartalmaz külföldi az emberi testre. A vér megalvad, és azt a tiszta folyadékot, ami a felszínre emelkedik, szérumnak nevezik. (A külföldi vírusokat és fehérjéket könnyen nem távolítják el). Az antitoxint* leváltják a szérumról és antibiotikumokkal kezelik.

Két évvel később Von Behring és Kitasato egy meleggel tengeri malacokat oltottak be-gyengített alak a méreganyag és ez feltételezett volt, hogy a védőoltással ellátott állatok szérumai tartalmaztak egy antitoxint* rátermett megvédeni másik fogékony állatokat a betegséggel szemben. Ezt a módosított méreganyagot akkor megfelelőnek gondolták mert állatokat oltott be hogy csak szerezze antitoxin, hogy emberekben okozzon szigorú helyi reakciókat, és nem használhatnák egy oltóanyagként.

wpe2F.jpg (6469 bytes)U.S.-ben (1909), Theobald Smith erőfeszítéseket csinált, hogy bizonyítsák azt, a diftériaméreganyag, amit semlegesített antitoxin*, (alakító egy méreganyag-Toxin-ellenes összetett, TAT) immunitást és kiküszöbölt helyi reakciókat adott, amiket láttak a módosított méreganyagban. 1910 körül TATET diftéria ellen használták aktív oltásra. Mindazonáltal ennek 2 volt a húzás hátrál. 1- ez nagyon mérgező volt, és az összeg volt befecskendezett a diftéria halálosan magas mérgező szintjeivel tudott végződni a vérben. 2- Mert az antitoxin*keverék lószérum volt, a ló összetevője volt, a szérum hajlott arra, hogy allergiás reakciókat termeljen és túlérzékennyé tegyen egyéneket ehhez. 1919-ben ezt a kísérleti oltóanyagot gyártotta a Mulford Company Philadelphiában és a folyamatos kísérletezés részeként jóváhagyta a New York State Health Department. A Texasi Dallasban való eredményként tíz gyerek meghalt és hatvan másik komolyan beteggé vált. A Mulford Company károkat fizetett minden ügyért.

1913-ban Schick tervezett egy bőrtesztet hogy diftériafogékonyságot határozzon meg, és vagy immunitás az emberi testben. A Diphtheria méreganyag okozni fog egy gyújtó reakciót mikor befecskendezett közvetlenül véredényekbe vagy ütőerekbe. A tesztje azzal járt, hogy be kellett fecskendezni a méreganyagból egy kicsi adagot a bőr alatt és 48 óra után ki kellett értékelni az injekcióhelyszínt. Egy pozitív teszt (gyújtó reakció) azt hitték, hogy fogékonyságot jelez (non immunitás). Egy negatív teszt (nincs reakció) feltették hogy az immunitás bizonyítéka legyen. Lehetőség, hogy a test rátermett volt hogy egy egész mellékhatásai nélkül szabadítsa meg magát, fújt fertőzést nem fontoltak meg.

1924, huszonöt Bridgewaterben és húsz in Concordban levő gyerekben, kijelentették megmérgezett a TAT ÁLTAL. Soknak magas lázai voltak a karjaikkal, amik feketékké válnak, és kettőbe vagy háromba megdagadni időzíti a normális méretüket. Szeptember a 40 gyerek közül 1924, akit a TATTEL beoltottak egy otthonban, gyermekeknek Badennél Bécs közelében hat meghalt és a mások bőrelhalásoktól szenvedtek az injekcióhelyszínnél. 1928 februárja, a Lancet említett egy újabb orosz katasztrófát " (Bull. Higiénia, 1927 augusztusa, 667. oldal) hol 14 gyerek fogadott méreganyag anatoxin helyett* (i.e., toxoid) nyolc két héten belül meghalt, négy a hónapon belüli polyneuritisek* és kettő az általános részegség tünetei után magához tértek. Ugyanabban az ott levő évben volt öt halál beoltott gyerekek közepette Kínában, és 37 másik nagyon beteggé vált. 1928-ban Bundabergnél Ausztrália, tizenkét gyerek tizenhétből, akit toxin-antitoxinnal beoltottak, meghalt, öt másik kritikusan beteggé vált eléggé valamikor. Queensland Public Health Departmentje és kibocsátotta az oltóanyagot hogy biztonságban legyen.

1929-ben Ramon bemutatta a formaldehid használatát és létrehozta a diftériát toxoid. Biztonságos feltenni, hogy reményekben tett úgy hogy oltás után csökkentse a balsorsokat. Ennek a vegyszernek a használatát még mindig használják a mai diftériaoltóanyagokban (Dt, dT, DTP és DTaP). Azt egy fertőtlenítő szerként használják (baktérium megsemmisítő ügynök) inactivate vagy oltást megelőzően megöli a diftériabaktériumokat. Mindazonáltal formaldehidet jelentettek kudarcként tevő annyira. Nem csak ez elromlik fertőtlenítő szerként de szintén egy van sok karcinogén (rák okozó) ügynökök, akiket sok gyógyszerészeti termékben használtak, és holttesteket bebalzsamozni. A formaldehid kudarca lenni egy 100 százalék a hatásos fertőtlenítő szer a használattal végződött thimerosal* (49.9 százalékos higany). A higany szintén oltóanyagokért romlott el fertőtlenítő szerként. De azt még mindig ma használják, mert bár ez nem öli meg 100 százalék külföldi mikroorganizmusokat, amiknek ez ki van téve, ez sokat öl meg. Ma van ennek a két fajtája oltóanyagok. A gyermekgyógyászati DT alak 3-4 több diftériát tartalmaz toxoid* a felnőtt dT*alaknál . Itt van a megtévesztő rész. A gyermekgyógyászati DT alak ellenjavallt, hogy az ellenséges reakciók fokozott kockázatai miatt gyerekeknek vagy felnőtteknek adják a kor 7 éve fölött. Ez baktériumokkal hatalmasabb de 7 alatt biztonságosabb a gyermekek és gyerekek kisebb testéért évek öreg. Mikor miközben hozzáadják a 4 ajánlott adagot, gyermekek kapnak 16-szor több a felnőtteknél. Nekünk még azt kell találnunk, hogy az a tudományos adat, ami segít, megérti ezt.

A Virus-Toxin Law-t négy évvel a Food előtt 1902. július 1-jén életbe léptették, Drug és kozmetikum Act szövetségi szabályozó irányítás alatt hozott biológiai termékeket. Ez gyártást részletez, vizsgálat, engedélyező, és címkéző követelmények. Ez a törvény volt egy baleset eredménye egy diftériával antitoxin* az az év folyamán korábban több St. Louis gyereket ölt meg. Meghaltak, mert a lónak a vérét, amit az antitoxinra* használtak, tetanuszbaktériumokkal fertőzték meg. A törvényt 1944-ben felülvizsgálták és belefoglalták a Public Health Service Actnek.

A Health Director (Arlington Ailes, M.D.) három városért ( Lasalle, Peru és Oglesby) Illinios (Egyesült Államok) jelentette azt az 30,000 lakosság, a diftéria ügyei nem voltak kettőben és egyben-fél év és nullhalál három és egy betegsége miatt-fél év, toxin-antitoxin használatával majdnem nulla. Mindazonáltal Chicagóban, ahol toxin-antitoxint erőszakosan használták, a diftéria fertőzése és halálozási arányai magasak voltak. Ez volt 1929-ben.

1926 egy egy éves dokumentálták megkapott a toxin-antitoxin. 1927-ben ő feltételezett és bevallott "Schick volt-tagadás immunitást fejleszteni Schicknek oltó. 1930-ban, aminek diftériát fejlesztett ki, és az ő bal oldalán levő szérum egy injekciójára tekintettel ágaskodj fel. Három nappal később őt egy második adaggal befecskendezték a szemben fekvő oldalon. Három óra alatt az ülepe elkezdett megdagadni és rendkívül lággyá vált. Végül az egész régió feketévé és üszkössé vált. A feltétele egyre inkább vált rosszabb, kísért súlyos fájdalommal. Huszonhét napot a fertőzésbe neki adtak egy vérátömlesztést és a bőre feketét és kéket mutatott miközben zúzódott, öntudatot vesztett el, hányta őt és öt évesen meghalt. A harmadik harmadik és hasonló ügyet egy 2 éves öregfiúval jelentették. Szintén meghalt.

In 1930, at Medellin, Columbia, South America, forty-eight children were inoculated, and many were sick during the same night, one died the following afternoon, fourteen others ( died ) within sixty hours and two more within six weeksa total of sixteen deaths .

Oltást diftéria ellen ismertettek meg Németországgal 1925-ben. 1930-ban diftéria az oltások elrendeltek, és származóak voltak a betegségnek és több mint 60 halálnak egy 17 százalékos növekedésében. A második világháború után az oltóanyag termelését megállították. Annak a betegségnek az előfordulásának egy hanyatlását, ami egybeesett a ténnyel, hogy az oltás nem volt már, használták. Amikor az oltóanyagot újra bevezették, a betegség előfordulásának a hanyatlása lelassult.

1932-ben Charollesnál Franciaország, 172 gyereket anatoxinnal* oltottak be (toxoid). Minden nem sokkal azután beteg lett miközben olyan helyi tályogokat fejlesztett, amik több ügyben igényeltek sebészetet. Egy ügyben a gyerek meghalt. A gyerekek szülei magyarázatot kaptak meg de követelték őt. Chiavari tartományában több mint 80 beoltott gyerek beteg lett, néhány, amit karokban és lábakban bénítanak meg, olyan mások, amiket lenni a látványuknak megsebesített. Egy gyerek halt meg. Velencében és Rovigóban szigorú tüneteket, köztük a bénulást, vettek fel tíz halállal.

1937 The British Medical Journal jelentette egy 12 éves öreglány és fertőzés 23 a Toxoid Antitoxin Flocculesnak, Schick Diphtheria oltóanyagának, az oltása utáni tuberkulózisból való másik gyereken halálát.

wpe6E.jpg (5567 bytes)1939 és 1942 között ez nyilvánvalóvá vált az az oltóanyag nem akadályozta meg a betegség összehúzódását. Ráadásul érdekesebb, unvaccinated*embereknek, akik Diphtheria klinikákban dolgoznak, voltak a vérükben levő szervezeteik és a betegség soha mutatott tünetei. Ennek a bizonyítéktömegnek az ellenére Diphtheria oltásai folytatódtak és járultak hozzá a Diphtheria előforduláshoz Britanniában 1940 és 1955 között. A legnagyobb csepp Diphtheriában 1865 és 1875 között történt, mielőtt a baktériumokat ráadásul elszigetelték miközben mutatták, hogy a betegség terjesztése maga által az úton volt mindenen kívül. Az antitoxint* először 1900 körül kisérleti úton használták, és felvett ügyekben esett egybe egy nagy cseppel.

A század kanyarjánál a diftéria közös volt miközben gyerekekben történt elsősorban, és gyermekekben és gyerekekben volt a halál vezető okai közül az egyik az Egyesült Államokban. Adatot gyűjtöttek 1920-ban először és mutatja azt az Egyesült Államokban voltak hozzávetőleg 150,000 ügy és 13,000 halál, amit évenként jelentettek.

, Bár a megelőzés bizonyult hogy oltás gyanánt egy kudarc legyen, oltás volt vakon tolt még mindig. Egy Chicagóban levő járvány alatt 1969-ben, egy egész 25 százalék ügyeket már diftériaoltóanyaggal fecskendezték be. Világosan javasló bizonyíték, hogy az oltóanyag értéktelen és adott volt a feltétel előfordulására.

1970-től 1979-ig ez jelentett volt, hogy az ügyek csak olyan lakosságok közepette, akiknek nem adták a teljesen ajánlott adagokat, történtek. Más szóval ha az ajánlás 2 vagy 3 adag és egyén, volt, amit annál kevesebbet megkaptak, őket a nem védőoltással ellátott kategória alá tették. A gyermekbénulásoltások másolómacskája.

MÉG MINDIG MEGBUKNI

wpe56.jpg (10887 bytes)Ez az oltóanyag tovább párosul a kudarc jelentéseivel. Fertőzéseket növelnek gyermekekben a DPT oltásokat követően bevallottan. Dr. Henry Shinefield mondás által ért egyet, most több ügy van mint ott volt 1945-ben azelőtt nálunk volt az oltóanyag. Dr. Robert Mendelsohn megerősít másokkal az "Today a gyereked körös-körül sok összehúzódó diftériára való esélyként ő megharapni egy kobra. "

Az oltások 1977-ben kezdődtek Lesotho Germanban. 1989-ben ez bevallott volt, hogy oltások késztethetik arra a közösséget, hogy többet simítson ki, ami hajlamos a betegségre.

1990-1993 egy kitörést Oroszországban hirdettek. 1,211 Cases 1991, ami kettőig növekedett, 3,897 üggyel 1992-ben behajlik. A diagnosztizált gyerekek 90 százalékáról azt állították, hogy teljesen 4-gyel vagy több adaggal oltják be, mire elkezdték az iskolát. A mutató teljes oltásközvetítés 100 százalékos IN hatásos kórmegelőzésben. 1991-1997, aminek Diphtheriát találták hogy az akár 4 éves DTP-ből több közvetítésadag ellenére legyen egy járvány Ausztráliában, az fertőzött. Ez egy feltételezéssel végződött az a fertőzés az oltás ellenére, amit egyszerűen jelentettek, amit egy másik szükségessége tesz

1994 éves April-August ott, amit were18 becsomagol Olaszország Saraburi Province-ában. A gyerekek közül hatot jelentettek annak, hogy adott volt, a teljesen oltó adagok ajánlás diagnózist megelőzően. Még egyszer teljes közvetítést mutatnak hogy azok által a számok által egy megelőzésben való 100 százalékos kudarc legyen. Nincsenek annak jelentései, hogy hány ügy járt nem teljes oltással, közvetítés csinálták.

A Lancet kifutott az 1996 publikációjuk közül az egyikben az oltásnak az Ukrajnában való kudarcán. Az ukrajnai Ministry of Health felfedte a tényt, hogy az ott levő év első 5 hónapjában volt 1,350 ügy, amit 15 halállal jelentettek. Csak 510 kevesebb mint ugyanaz az előző évi időidőszak. Még, nem elegen bebizonyítani, hogy a Diphtheria oltáskampány egy nemzettel végződött széles védelem. Ez a nemzet méretű sikertelen erőfeszítés, amit azonnal bevallott az ukrajnai Ministry of Health. 1997-1999 volt 1330 diftériaügy, amit jelentettek Észak-Indiában. Az oltásarányok magasak voltak.

2 wpe38.jpg (6056 bytes)004 Bhubaneswar, India, 79 iskolás gyerek Orissában klinikailag beteg volt, 11 éves volt ők kritikusan, az állam beoltásprogramjának a részeként tetanuszért és diftériáért beoltani.

2005, volt Lettországban 20 ügy. Ezek ügyek voltak diphtheritic polyneuropathy. Más szóval periferikus idegeket okoztak. 80 százalék az fertőzött teljesen beoltottnak tekintették. Megint az ajánlott adagok teljesítésének a segítségével látunk egy 100 százalékos kudarcot a megelőzésben.

A tetanusz a sebhigiénia egy problémája; nem oltásstátusz. Tetanuszt feltételként ismernek lockjaw-ként* szintén, és okozza egy olyan mikroorganizmus, ami termel egy potenciálisan végzetes feltételt, amit jellemzett extrém izmos ridegség, a légzőszervi izmok, asphyxia és halál görcsei. A szervezet, amit talajban és néhány haszonállat béllel kapcsolatos területében találnak, általában belép a testbe egy nyílt seben keresztül. A lappangási idő a mikroorganizmusért egy naptól három hétig változik. A bánásmód érdes, és a mesterséges légifolyosók használatával jár, izom, ami gyógyszereket, antibiotikumokat és antitoxinseket* lazít el, - röviden, pokol a Földön annak, aki összehúzza a feltételt. 1976 óta volt az Egyesült Államokban kevesebb mint 100 ügy, és a többség ezek 50 éves kora folyamán egyénekben voltak. 1982 és 1984, 9 között az ügyek gyerekekben történtek. Halálok nem történtek senkiben 30 alatt évek öreg. Az oltó igazodási arány tanköteles kor-gyerekekkel szól 95 százalékról. Elterjedt oltóanyagokat megelőzően ezért a feltételért volt körülbelül 500 ügy egy év alatt. Ez soha nem volt megfelelően megcímezett ahhoz, hogy az egyéneknek kellene-e megkapniuk az oltóanyagot világosan anélkül, hogy először megkapnának egy sérülést.

wpe7D.jpg (11233 bytes)A tetanuszoltóanyag egy másik toxoid*oltóanyag. Ez kicsikarja annak egy reakcióját, hogy duzzanat, vörösség és tályogok azoknak a 3-13 százalékában megkapják az injekciót, és allergiás reakciókat dokumentáltak ismételt expozícióval. Azt felteszik az az oltóanyag véd tetanuszból. A védelemnek ez a feltevése egy tanulmányból származott, amit vezettek 1937-ben, ahol az egerek, amiket nyugodtan használtak, tetanuszt fejlesztettek. A hosszú időszakmellékhatások jelenleg ismeretlenek. Oltást adnak négy injekció egy sorozatában, ami úgy tűnik, hogy 10 éven keresztül védelmet nyújt. Ismert ok nincs a tetanusszal gyermekeket befecskendezni toxoid, különösen mert a gyermek immunis és ideges rendszereket nem fejlesztenek és az igaz hatás a toxoid* rendszerére ismeretlen. Gyerekek kettő alatt évek öreg vagy nem az összehúzódó tetanusz kockázatánál, az elérhető kutatás szerint. Az első injekciókat nem kellene adni korábban, mint a kor 12 hónapja, azután minden 10 év azután. Lehet, hogy a komoly sebek tetanuszt követelnek immunis globulin, csinált emberi szövetforrásokból melyik tartalmaz antitesteket a tetanuszbaktériumra; ezt bármilyen komoly sérülés után 48 órán vagy kevesebben belül kell nyújtani. Ha kétségben lépj kapcsolatba egy képzett egészségügyi szakértővel. Tetanusz toxoid* vagy immunis globulin (TIG) tudják szerezni nem bármilyen másik oltóanyaggal keverve, de természetesen soha nem tudod mi máskülönben van az oltóanyagban fogadsz.

Current ACIP ajánlások mindazonáltal számíts bele Diphtheriát és Tetanus toxoid*adminisztrációt is a sebmenedzsment helyzeteibe meglehetősen az egyetlen antigénnél furcsamód tetanusz toxoid. Ez ismeretlen az, milyen hatás ezek közül mindkettőnek van, együtt ugyanakkor az emberi testben jelentkezz mindkét oltóanyagban különösen a vegyi óvszerek kombinációjának a fényében, a Diphtheria az eredete állati szövetben.

Néhány ember, akinek tetanusza van, erősítő legyenek antitestszintjeid többet 8000-nél már (nyolcezer, elővigyázatosságból azt gondoltad, hogy csináltam egy sajtóhibát) idők a védő szintnek, amire szükség volt miközben felvetette, hogy Ausztrália 10 évenként egy erősítő rezsimje, szüksége van egy változásra. A közösségi orvosok azt mondják, hogy Ausztráliának át kellene vennie azt az Angliai rezsimet, ami öt adag után tanácskozik, a további erősítők fölöslegesek. Hát 1969-ben tetanuszerősítőket tanácsolnak a New England Journal of Medicine egy cikkében lenti toxoid*reakciókat tartani.

Az ...This jelentés szigorú, általánosított tetanusznak egy 29 éves öreg emberben írja le, hogy ki kapott meg egy elsődleges sorozatot gyerekként és két erősítő injekcióként. A szérum a tetanusz adminisztrációja előtt győzedelmeskedett immunis globulin antitesttitereket mutatott meg tetanusznak nagyobb 100-nál időzíti a sík szóban forgó óvszert.

Új Engl J Med, 1995 március 23-án Volume 332, 12. számú, Pgs 761-766: idézetek: az öregebb gyerekek egyötöde 10 - a kor 16 évének nincsenek védő antitestszintjei

- mégis nem látunk féktelen tetanuszt USA-ban

BMJ 1982. november 13-án Volume 285 pgsok* 1393-94.

Tetanusz allogeneic* csont-velő átültetés után.

wpe1D.jpg (11367 bytes)

A fertőző betegségek Scand folyóirata, 15:303-306, 1983 - az erősítő tetanusz túladagolása Toxoid adott tévedésből: Klinikai tanulmány: tartózkodást egy antigénben, vagy az antigén egy túladagolásában ismételt, állandóan nem fogja növelni az immunválaszt és tilalomhoz vagy toleranciához vezethet bármelyiknél t vagy b cellaszint.

Tetanuszt nem küszöböltek ki ebben az országban és azt állítják, hogy szanatóriumokban leguralkodóbb. Ez ezekben a helyekben van az annyira ágyhoz kötött páciensek decubitusöket* fejlesztenek fekélyek vagy bedsoresok*, amikkel megfelelően nem törődnek. A tetanuszspóra gyarapszik egy olyan nyílt sebben, ami piszkos lett és megfosztják az oxigéntől. Nincs semmi fejlődő tetanuszról és visszanyerni azt nyújthat immunitást ennek a betegségnek. Ha egy személy sebhigiéniáról gondatlan s/mindennek ellenére megint és megint kaphatja azt az övé/az oltásstátusza.

A sebhigiénia abból áll, hogy megfelelően tisztítja a sebet és tisztán tartja azt. Egy mély szúrásseb ügyében legyél biztos, hogy ez vérzik és tisztítsd azt hidrogén-peroxiddal. Mindig leállítom a vérzést, amit egyszer 60,000-val tisztítottak, H.U. vagy az erősebb cayenne bors. A cayenne bors egy csodálatos fertőzésgátló és styptic (vérnyomást és megállásokat egyenlít ki miközben vérzik). Ha a seb szigorú és varrást vagy sebészetet igényelhet, jó körös-körül tudni comfrey gyökérpor és alapvető természetes gyógyító elvek.

Pertussis (Whooping Cough) okozza Bordetella pertussis és elsejét 1906-ban. Ezt a fertőzést közvetíti út az légzőszervi kiválasztott cseppek által. Lappangási idő van 5-14 nap. Néhány ügyben ez mehet amíg 21 nap.

 

Mindazonáltal az aktuális ajánlások az Immunization Practicesen levő Advisory Committee által jóval az immunrendszer és neurológiai myelination*eljárások előtt ajánlanak DT-nek adagokat a kor 2,4,6 és 12-15 hónapjánál előrehaladott. Más szóval gyermekek fejlődnek még mindig a védőbevonatuk az idegrendszer körül hívta a mielinhüvelyt.

Az 50-es évek és 60 a háromszoros kombinációt követően voltak a komoly neurológiai bonyodalmak és halálok jelentései. Az 1990-es években 253 volt a halálok Federal Claims US Courtja által odaítéltek több mint 61 millió dollárt. 224 (86 százalék) bevallották hogy a háromszoros kombináció eredménye legyen. Ezeknek az ügyeknek 90 százalékában SIDEK az eredetit felsorolták ok.

A számítások, amik annak a halandóságán alapultak, hogy 1957 előtt köhögést kiáltottak, pontosan jövendölnek a következő hanyatlás és a jelenlegi alacsony halandóság. Az előfordulás értesítései, bár változó és nem teljes, az Egyesült Királyság szilárd hanyatlásának ugyanazt a mintáját követi és vagy őszinte kis méretű oltás által bármelyik, aki elkezd 1948-ról vagy országos oltás által 1957-ben kezdődni ... a támadás-arányok alacsonyabbak lehetnek és bonyodalmak kevesebb beoltott gyerekekben... védelem oltás által nem bebizonyítható gyermekekben Adverse reakciókat és neurotoxicity*következő-oltásokat tanultak 160 ügyben. 79-ben, a kapcsolat pertussis oltóanyag volt erős. Ezek közül az ügyek közül 14-ben, reakció volt mulandó de a kócos és agyi zavar egy szindrómájának a jellemvonása, melyik a másik 65 ügyb

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2023. Február
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
05
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!