T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
Gyógyult Autista Gyermekek

            Gyógyult Autista Gyermekek (A beszélgetések rövidített átirata)

        www. Autism Research Institute.com copyright 2004 október

     a teljes egész letölthető (58 perces film): http://www.danwebcast.com

 

Bevezetés

A “szakértők” ismét tévedtek! A kormányzat és az orvostársadalom évtizedek óta tartó pesszimista állításai ellenére, miszerint ez egy az egész életben megmaradó tartós fogyatékosság - az autizmus kezelhető. Az elmúlt pár év során több ezer autista gyermek állapota javult különösen az Autista Kutató Intézet által kifejlesztett és támogatott módszereknek köszönhetően, melyek a Küzdjük le az Autizmust Most! (Defeat Autism Now!)) DAN! projektjének részét képezik.

 

Bernard Rimland

Olyan gyermekeket fogunk bemutatni Önöknek, akik meggyógyultak az autizmusból.  Az autizmus történetében ez egy sorsfordító pillanat.

Szinte kivétel nélkül mindenki azt állította eddig, hogy az autizmus nem kezelhető. Önök azonban olyan gyermekeket láthatnak pillanatokon belül, akik állapotában javulás történt. Ennek az egész világ, és a média is szemtanúja lehet, amint a gyerekek láttán az autizmus gyógyíthatatlanságának hiedelmét eloszlatjuk.

Hadd mutassam be Önöknek Lisa Calustian-t, aki Schwarzenegger Kormányzó Úr képviseletében érkezett a kormányzó üzenetével. Átadom a szót Lisának.

 

Lisa Calistian

Köszönöm szépen! Nagy megtiszteltetés a Kormányzó Úr képviseletében itt megjelenni és biztos vagyok abban, hogy Önök is értesültek arról, hogy a Kormányzó a múlt héten írta alá azt a rendeletet, mely megtiltja, hogy a gyógykészítmények thimerosal-t tartalmazzanak.

 

A Kormányzó Úr levele. (részlet)

 

Kalifornia állam lakosait együttérző és elszánt embereknek ismerem. Amióta az Autista Kutatóközpont 1967-ben megalakulhatott, kitűzött célja, hogy tudományos kutatásokkal segítse az autizmus kezelését, valamint annak megelőzését. Szervezetük hatalmas erőfeszítéseinek eredménye az is, hogy változást indítottak az autizmusban szenvedő egyének alternatív kezelési módozatainak keresésére. Nagyra értékelem különleges elszántságukat, hogy egy magasabb színvonalú életet biztosítsanak mindenki számára. Kalifornia állam lakosainak nevében engedjék meg, hogy gratuláljak Önöknek ezen emlékezetes alkalommal, s kívánok további jövőbeli sikereket.

Őszinte tisztelettel: Arnold Schwarzenegger

 

Bernard Rimland

Meg szeretnénk köszönni Schwarzenegger Kormányzónak a törvényrendelet elfogadását. Olyan sok terület van, ahol módjában áll segíteni, s tudjuk, hogy amint eddig tette, úgy a továbbiakban is támogatni fogja az autista gyermekeket. Nagyon hálásak vagyunk a Kormányzó Úr támogatásáért.

 

Az én fiam azután vált autistává, hogy beoltották. Sokunk jó okkal feltételezi, hogy a gyermek autizmusát a beadott oltóanyag eredményezte. Megkérnénk Lisa, hogy adja át ez a videóanyagot a  kormányzónak. Megköszönjük, hogy eljött és megosztotta velünk a kormányzó úr üzenetét.

 

Dr.ssa Giannini

A  szülőket arra szeretném bátorítani, hogy orvosi problémaként kezeljék gyermekük baját és ne lankadjanak! Tartsanak ki! Azt gondoljuk, hogy a helyzet módfelett összetett és több okra vezethető vissza, ebbe beletartoznak az oltóanyagok és méreganyagok, és elképzelhető, hogy kialakulása a genetikai hajlammal is összefüggésben van.

A nyilvánosságot információval kell ellátni, hogy ők is megérthessék, miről van itt szó. Ezek a gyerekek és családjaik az élő példa arra, hogy igenis, lehetséges a felépülés.

 

Beck

Egy éves koráig nem látszott nyoma a betegségnek. Minden fontos fejlődési mérföldkövet időben, ha nem idő előtt elért. Minden rendben ment. Miután már egy éve ügyesen nyitotta és csukta be maga mögött az ajtót, hirtelen órákba tellett, ha hagytuk, hogy ő csinálja. Ez érvényes volt a villanykapcsolóra is. Két éves és két hónapos volt, amikor felfedezték a betegségét. Ekkor kezdtük el a glutén- és kazein-mentes (tejfehérje-mentes) étrendet. Megismerkedtünk Lisa Ackerman-nal, aki elmondta nekünk, hogy van mód az autizmusból meggyógyulni, Lisa egy angyal volt számunkra. Rajta keresztül barátkoztunk meg a biomedikai módszerekkel. Beszéd-, foglalkozási- és mozgásterápiát kezdtünk el.

Két éves és négy hónapos volt, amikor elkezdtük a különleges étrendet és ekkor kezdett el beszélni. Csak glutén- és kazein-mentes (tejfehérje-mentes) ételt kapott. Egyértelmű volt, hogy az étrendtől változás állt be. Azután hirtelen elkezdett beszélni. Feljegyeztem minden szavát, amikor viszont két hónapon belül elérte a 300 szót, akkor abbahagytam a jegyzetelést. A hatalmas fejlődés teljes mértékig visszaigazolta a próbálkozásainkat. Teljesen el voltunk ámulva a fejlődésén.

 

Akkor elkezdtük a kelációs-kúrát (szervezetből fémet kihajtó-kúra). Lisa Ackerman volt ismét a segítségünkre, rajta keresztül megismerkedtünk Dr. Jerry Carsonel-lel, ekkorra már csak biomedikai módszereket alkalmaztunk. Amikor a laborlelet megjött, láthattuk, hogy a vérében higany, arzén és ólom található. A kelációs kúra ezért volt ennyire hatásos.

DMSA-t (Dimercapto-succynilsavat) kezdtünk adni neki, Az egyik vacsora alkalmával, amikor általában monológban mindig elmondtam, hogy mi történt azon a napon velem, csak azért, hogy a kisfiam  halljon egyszerű módon alkotott mondatokat, valami történt. Arról számoltam éppen be, hogy Kelly nagynénivel mentünk vásárolni, s megkérdezte „hova mentetek vásárolni?”, teljesen odavoltam! Hiszen kérdést intézett hozzám! Folytattam azzal, hogy valami új helyre mentünk a 405-ös út mentén, mire ő ismét kérdezett tőlem: „és mit vettetek?” Két kérdés egymás után! Igenis, kezelhető a betegség. Sok mindenfélével próbálkoztunk, sok minden azonban még mindig várat magára. Nem, nem szabad feladni. Soha nem szabad feladni, hisz itt a gyerekeink életéről van szó.

 

Amber

Kezdjék el a mai nap! Akármit is, kezdjék most! Az agysejtek elhalása elkezdődött, ezért nincsen vesztegetni való idő! A fiam felépülése nagyban köszönhető annak, hogy nem haboztunk egy percig sem.

 

 

A következő percekben elismert szaktekintélyek és előadók osztják meg személyes véleményüket arra a kérdésre válaszolva, hogy „Kezelhető az autizmus?” Hallgassák Dr. Stephanie Cave-t, Dr. Jane El-Dahr-t, Lynn Hamilton-t, Dr. Bernard Rimland-ot és Dr. Andrew Wakefield-et.

 

Cave

Ezek a gyermekek valószínűleg normális biokémiai összetétellel jöttek világra, azonban a túlzott fémbevitel, az EPA (USA Environmental Protection Agency – Környezetvédelmi Felügyelet) által megszabott határérték 25-szörösét kapták születésük után. Két hónapos korukban 120-szorosát, négy hónaposan 100-szorosát, majd hat hónaposan 120-szorosát. Szó szerint elpusztítottuk a beadott anyagokkal a májuk méregtelenítő funkcióit.

 Bradstreet

Amivel most nézünk szembe, az sokak szerint az orvostudomány egyik legnagyobb kihívása.

 

James

Abból indultunk ki, hogy kerestük a különbségeket az egészséges, illetve az autista gyermekek anyagcseréje között.

 

Cave

A sejtfelépítést vizsgáljuk, a gyermek biokémiai felépítését, valamint a bélflóráját, hogy megvizsgáljuk, hogy a bélrendszer és belső szervek kielégítően avagy elégtelenül működnek. Általában azt tapasztaljuk, hogy ezek működése elégtelen.

 

James

Először a rendellenességeket keressük meg, azután tesszük fel a kérdést, hogy ezeket mi okozza. Miben különböznek ezek a gyermekek a normális gyerekektől?

 

 

Különböző elméletek születnek

 

Wakefield

Teljesen egyszerű dolgot tettünk. Feltettük magunkat a kérdést: „ezek az emésztőszervi tünetek a belek betegségére engednek következtetni?” A szülők véleménye szerint igen.

 

Wakefield

 

Az volt a gyanúnk, hogy nem csupán pszichológia vagy viselkedési rendellenességről van itt szó, hanem orvosi problémákról, amelyek megérthetők és ezáltal kezelhetők is. A következő kezdeményezés a szülők részéről érkezett, akik azt javasolták, hogy glutén-mentes és tejfehérje mentes ételeket kapjanak a gyermekek. Ez módfelett érdekes volt, mivel gasztoenterológusként volt már tapasztalatunk az étrend szerepének fontosságáról a lisztérzékenység kezelésében, valamint a májelégtelenségből erdően enkefalopátiában szenvedők esetében. A belek és az agy vagy az emésztőszervek és az agy közötti kapcsolat lenyűgöző. A gasztroenterológusok tisztában vannak azzal, hogy létezik valamilyen kapcsolat a belek és az agy között, melyet gyakran a táplálékkal bevitt kémiai anyagok vagy a belekben található baktériumok továbbítanak. Ez nem újdonság számunkra.

Teljesen logikus, hogy az étrendváltozás jótékony hatással jár, mivel ha a szervezet nem üríti ki a mérgező opiod-féle molekulákat a belekből, akkor ezek a véráramba bekerülve elérik a fejlődőfélben levő agyat. A kísérleti modellek alapján pedig tudjuk, hogy az a fejlődőfélben levő agyra káros hatással van.

Amikor különleges étrendet vezettünk be a gyerekeknél, sokuknál radikális változás volt az eredmény. Néhány gyermek hosszú évek után először szólal meg, s ami igazán lenyűgöző, hogy 3, 4 vagy akár 5 éve nem használt szavakat mondanak. Ami azt jelenti, a tudás ott volt, csak el kellett azt a gátló tényezőt mozdítani, amely megakadályozta ezeknek a szavaknak a felszínre kerülését.

 

Levinson

Voltak olyan gyerekek, aki nem kommunikáltak, nem létesítettek szemkontaktust az emberrel, volt aki soha nem beszélt korábban, s egy-két természetes kezelést követően a gyermek elkezdett beszélni.

 

El Dahr

Látjuk, amint a gyermek neurológiai állapota stabilizálódik, helyreáll az immunrendszere. Hihetetlen látni a fejlődést rajtuk.

 

Bradstreet

Sok reménytelennek bélyegzett gyermek esetében láttuk bámulatos felépüléseket.

 

Cave

Olyan reménytelen esetekről van itt szó, akik korábban nem beszéltek, nem létesítettek szemkontaktust, a fejüket a falba verték és bútorokat dobáltak.

 

Bradstreet

Időről-időre emlékezetes gyógyulásokat látunk és jelentős százalékban nem áll fenn többé a diagnózis. Lekerül az autista megbélyegzés ezekről a gyerekekről, ami nagyszerű hír és nagyon-nagyon jó dolog.

 

Hamilton

Rendesen beszél, nem jár beszédterápiára. Ki tudja fejezni magát. Emlékszem, három éves korában nem tudott beszélni, azután ötévesen odajött hozzám és megkérdezte: „Tudod Anya, hogy a cápák porcos halak?”

 

Bradstreet

Emlékszem egy nagyon rossz állapotban levő két éves kisfiúra, aki úgy nézett ki, mintha egy koncentrációs táborból hozták volna. Nem is élt, csak vegetált. Kimostuk a beleit, módosítottunk az étrendjén, kivonva a glutént, a tejfehérjét, a kukoricát valamint további számára káros anyagokat. Kapott egy teljes intravénás gamma globulin kúrát is. Ma teljesen egészséges. Óvodába jár, s nincs autistaként megbélyegezve. Senki sem tud a betegségről. Két éves korában állapították meg nála a súlyos autizmust. Öt és fél éves korára semmilyen autista tünete nincs.

 

Íme az ítélet

 

Bradstreet

Ha a tüneteket egy összeálló egységnek tekintjük, semmi kétség nem fér az autizmus kezelhetőségéhez.

 

Wakefield

Az autizmus igenis kezelhető. Nem lehet kifogást találni, az a nézet, hogy nem kezelhető, nem állja meg a helyét.

 

El Dahr

Teljes meggyőződéssel állíthatom, hogy a betegség kezelhető és bámulatos látni, mekkora javulás megy végbe a gyerekek állapotában.

 

Rimland

Az elmúlt négy-öt év kutatásainak köszönhetően és a klinikai tapasztalatok fényében az autizmus nagymértékben kezelhető napjainkban.

 

James

Nincs helye annak a felvetésnek, hogy az autizmust ne lehetne kezelni.

 

Krigsman

Az autizmus igenis kezelhető.

 

Levinson

A klinikámon több mint ezer beteget kezeltünk már.

 

Cave

A klinikánkon 1995 óta 2300 gyermeket kezeltünk.

 

 

Üzenet a szülők számára

 

Kriegsman

Keressen egy olyan orvost, aki komolyan veszi Önt, s lelkiismeretesen kivizsgálja a gyermeke emésztési problémáit.

 

Wakefield

Én arra bíztatnám a szülőket, hogy hallgassanak a megérzéseikre, mert azokban nem fognak csalódni. Ezt az élharcos tudós csapatot, amely az autizmus okait kutatja és mechanizmusait vizsgálja, a szülők indították el.

 

Hamilton

Van remény! Remény nélkül nem lehet harcolni! Ha feladja, ha nem küzd, akkor csak a beletörődés marad. Sokaknak azt mondják, hogy legyen túl rajta, mert az élet megy tovább. De ez nem igaz! Igenis van remény! Ezzel a reménnyel együtt jár többek között a DAN csoport részéről jövő segítség is. Ha van, aki segítsen könnyebb remélni is. És ez a remény és segítség lesz az, amely megadja annak esélyét, hogy visszakaphassa gyermekét!

 

Cave

A szülők forduljanak bátran az orvosokhoz. Amennyiben zárt ajtókat találnak, lépjenek kapcsolatba az Autizmus Kutató Intézettel (USA), hogy megtudják, van-e az lakóterületükhöz közel az elismert DAN tanfolyamot elvégzett orvos, akihez fordulhatnának.

 

 

Bradstreet

Ha nem alakulnak a dolgok a különböző kezelések és beavatkozások ellenére, azzal bátorítjuk a szülőket, hogy szinte minden nap teszünk új felfedezéseket, amelyek újabb reményt ígérnek. Évente kétszer összegyűlünk kutatói ötletek egyeztetése céljából, és évente háromszor vagy négyszer tanácskozás céljából. Ilyenkor egyre több olyan gyermekről tudunk beszámolni, akiknek az állapota drámai módon javult.

 

El Dahr

Mint érintett, tudom, hogy milyen nehéz ezt végigcsinálni, valamint mekkora áldozatot igényel azt mondani, hogy ragaszkodni fogunk a szigorított étrendhez, igenis meg fogjuk próbálni és beadom a gyerekemnek a gyógyszereket, valamint mindent megcsinálok, amire az orvosok kérnek. Ha kitartanak, valóban nem marad el az eredmény.

 

Weldon

Az autista gyermekek szülei nagy hatalmat képviselnek az Egyesült Államokban, csak ők ezzel nincsenek tisztában. Ideje felébredni, és bevonni magunkat a segítésbe. A mi kezdeményezésünk hatására temérdek ember juthat segítséghez.

 

El Dahr

Ne veszítsék el a lelkesedésüket. A legtöbb család számára nem egyik napról a másikra történik a változás. Amint a gyermek megkapja a szükséges kezeléseket, látható lesz a javulás. Soha nem késő elkezdeni segíteni. Még a nagyobb gyerekeknél is hatalmas fejlődést lehet elérni.

Bár a gyógyulásig vezető út hosszú és nehéz, és még temérdek dolog van, amiről az orvosok nem tudnak, annyi bizonyos, hogy az autizmus kezelhető. Van remény, szülőként bízzon a megérzéseiben. És bíztatjuk, hogy keressen fel egy a DAN csoportba tartozó orvost. Higgyen magában és a gyermeke felépülésében!

 

James

A szülők elképesztő információforrásul szolgálnak. Mert ők tudják mi zajlik a gyerekben. Olyan dolgokat látnak, amiket az orvos egy órás vizsgálat alatt nem is tudna megállapítani.

 

Weldon

A helyes kérdéseket kell feltenni, pl. Miért nem kap az autizmusra irányuló kutatás elegendő pénzt? Miért nem a korai megelőzés / kezelés módszerét alkalmazzuk? Miért nem fizetnek a biztosítótársaságok a kezelésekért?

 

Levinson

A gyermek elsődleges szószólója a szülő kell legyen. Minden szülőt arra bátorítok, hogy először maguk gondolkozzanak el, mérjék fel, mire lehet a különleges törődést igénylő gyermekének szüksége.

 

Rimland

Bernard Rimland vagyok, a san diego-i Autizmus Kutató Intézet igazgatója. Amennyiben gyermeke korábban autista volt és felépült ebből, vagy javulás állt be gyermeke állapotában, kérem, értesítsen bennünket. A www.autismistreatable.com (Az autizmus kezelhető) angol nyelvű weboldalon regisztrálja gyermekének gyógyulását. Köszönjük! A teljes egész letölthető (58 perces film): http://www.danwebcast.com    

 

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2023. Február
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
05
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!