T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
Halálos immunitás

FORDÍTÓPROGRAMMAL FORDÍTVA!

Halálos immunitás

Ifj. Robert F Kennedy vizsgálja egy higany/autizmusbotrány kormányzati álcázását

2000 júniusában egy legfelső kormányzati tudósokból és egészségügyi hivatalnokokból álló csoport összegyűlt egy az elszigetelt Simpsonwood konferencia-központban tartott tanácskozásért a Georgiai Norcrossban. Összegyűlt a Centers által Disease Controlnak és Preventionnek a találkozót tartották ennél a Methodist visszavonulásközpontnál, amit erdősített farmban óvtak a Chattahoochee folyó mellett, hogy teljes titoktartást biztosítson. Az ügynökség nem bocsátotta ki az ülés nyilvános közleményét, - - az egyetlen privát meghívásokat ötvenkét résztvevőre. Magas szintű hivatalnokok voltak a CDC-ből és a Foodból és Drug Administrationből, a legfelső oltóanyag-specialistáról, a Genevában levő World Health Organizationből és minden jelentős oltó gyártó képviselőitől GlaxoSmithKlinét, Mercket, Wyetht és Aventis Pasteurt beleértve. A tárgyalás alatt álló tudományos adatok közül mindegyik, a CDC hivatalnokok ismételten emlékeztették a résztvevőket, volt szigorúan embargoed. A dokumentumok gyártási fénymásolatai nem lennének, nincsenek megnyerő papírok velük mikor távoztak.

A szövetségi hivatalnokok és ipari képviselők összegyűltek hogy vitassanak meg egy olyan zavaró új tanulmányt, ami rengeteg közös gyerekkori oltóanyagnak a biztonságával kapcsolatos aggasztó kérdéseket emelt fel, amit gyermekeknek és kisgyerekeknek igazgattak. Egy CDC járványkutató, elnevezett Tom Verstraeten szerint, aki elemezte az ügynökség hatalmas adatbázisát, ami tartalmazza 100,000 gyerek kórtörténeteit, egy az oltóanyagokban levő higany alapú óvszer, - - thimerosal* --, úgy tűnt, hogy felelős az autizmusnak és rengeteg gyerekek közötti másik neurológiai zavarnak egy drámai növekedéséért. Engem ténylegesen elkábított az, hogy mit láttam, Verstraeten mondta azokat, akiket összegyűjtöttek Simpsonwoodnál miközben azt a megdöbbentő számú korábbi tanulmányt idézték, ami jelez egy kapcsolatot, thimerosal* és beszédkésedelmek, figyelem-hiány-zavar, hiperaktivitás és autizmus. 1991 óta amikor a CDC és a FDA ajánlották azt, három további oltóanyag az óvszerrel összefűződött adjanak rendkívül fiatal gyermekeknek -- egy ügyben, születést - - az autizmus becsült számú ügyét, követő órákon belül egy in-be növelte fifteenfold, egytől minden 2,500 gyerekben 166 gyerek.

Még tudósoknak és doktoroknak, akik hozzá voltak szokva ahhoz, hogy szembenéztek az élet és halál kérdéseivel, is a felfedezések ijesztőek voltak. Tudsz játszani mindezzel, amit akarsz, mondta a csoportnak Dr. Bill Weil, egy tanácsadó Pediatrics amerikai Academyjének,. Az eredmények statisztikailag jelentősek. Dr. Richard Johnston, egy olyan immunologist* és gyerekorvos a Coloradói Egyetemről, akiknek az unokája a találkozó első napjának a reggelén korán született, ráadásul izgatottabbak voltak. A bélérzésem? mondta. Megbocsát ennek a személyes megjegyzésnek -- nem akarom azt az unokámtól, hogy kapjon egy thimerosal*-tartózkodó oltóanyagot, amíg tudjuk jobban, hogy mi folytatódik.

De megnyerő közvetlen lépések helyett riasztani a nyilvánosságot és megszabadítani az oltó ellátást thimerosal, a hivatalnokok és végrehajtó hatalmak Simpsonwoodnál költötték a következő két nap többségét, ami megbeszéli, hogy hogyan lehet titkolni a hátrányos adatokat. Másolatok szerint, amiket szereztek Information Act Freedomje alatt, sok a találkozónál körös-körül érintették hogyan a hátrányos kinyilatkoztatások körös-körül thimerosal* hatna az oltó ipar alsó sorára. Egy rossz pozícióban vagyunk a szempontból védekező bármilyen perek, mondott Dr. Robert Brent, egy gyerekorvos az Alfred I duPontnál*, gyermekkórház Delawaréban. Ez egy erőforrás lesz a nagyon elfoglalt felperesügyvédeinknek ebben az országban. Dr. Bob Chen, a CDC-nek való oltó biztonság feje, megkönnyebbülést fejezett ki az az információ érzékenységére tekintettel képesek voltunk, hogy távol tartsuk azt a kezektől, a bérbeadás mondás, kevésbé felelős kéz. Dr. John Clements, oltóanyagok tanácsadó a World Health Organizationnél, kijelentette azt talán ennek a tanulmánynak nem kellett volna késznek lennie egyáltalán. Hozzátette, hogy a kutatóeredményeket kezelni kell miközben figyelmeztetnek, hogy a tanulmányt venni fogják mások és ennek a csoportnak hatáskörén kívüli másik utakban fogják használni.

Valójában, a kormány sokkal több műértőnek kezelésnél bizonyult a kár mint a védő gyerekek egészségénél. A CDC fizette Medicine Institute-jának, hogy vezessen egy új tanulmányt hogy meszelje be annak a kockázatait, hogy thimerosal, parancsolja meg a kutatóknak, hogy zárják ki a vegyszer összeköttetését az autizmushoz. Ez visszatartotta Verstraeten felfedezéseit, bár őket közvetlen publikációért csepülték, és azt mondták másik tudósoknak, hogy az eredeti adatai elvesztek és nem válaszolhatnák. És hogy keresztezze Information Act Freedomjét, ez átadta az óriási adatbázisát oltó rekordok több mint egy magáncégnek, nyilatkozó ez-a kutatók határai. Mire Verstraeten végül 2003-ban kiadta a tanulmányát, elment GlaxoSmithKlinének dolgozni és átfogalmazott az adatai eltemetni a kapcsolatot thimerosal* és autizmus.

Az oltó gyártók már kezdődtek fázisokra osztani thimerosal* injekciókból, amiket amerikai gyermekeknek adtak, -- de tovább árusították ki a higany alapú ellátásaikat oltóanyagokkal az elmúlt évig. A CDC és FDA nekik adtak egy kezet miközben fejlődő országokba és megengedő drogvállalatokhoz vásárolták fel a fertőzött oltóanyagokat exportra hogy továbbra is használják az óvszert néhány amerikai oltóanyagban, - - a tartalmazó különféle gyermekgyógyászati influenzalövéseket és a tetanuszerősítőket is, amiket rutinszerűen tizenegyéveseknek adtak.

A drogvállalatok szintén segítséget az erőteljes törvényhozóktól visznek be Washingtonba. Senate Majority Leader Bill Frist, aki hozzájárulásokban kapott meg 873,000 dollárt a gyógyszerészeti iparból, dolgozott hogy felelősségről ellásson védőoltással oltó gyártókat 4,200 perben, amit kartotékoltak a sérült gyerekek szülei. Öt különálló alkalmon Frist megpróbálta lepecsételni a kormány oltóanyaggal kapcsolatos dokumentumai közül mindegyiket --, köztük a Simpsonwood másolatok, -- és pajzs az Eli Lilly, thimerosal, fejlesztője idézésekről. 2002-ben a következő nap Frist csendben csúsztatott be egy szülőföldbiztonság-számla közé, egy lovast, akit az Eli Lilly Protection Actként ismertek, a vállalat hozzájárult 10,000 dollárral a kampányához és vette a bioterrorizmusról szóló könyve 5,000 másolatát. A rendelkezést 2003-ban hatálytalanította kongresszus -- de ez az év folyamán korábban Frist becsúsztatott egy másik ellátást egy olyan terrorizmus-ellenes számla közé, ami kompenzációt tagadna gyerekeknek, akik oltóanyaggal kapcsolatos agyi zavaroktól szenvednek. A perek ilyen nagyságúak az távozásra tudtak késztetni oltó producereket az üzletből és tudták korlátozni a képességünket, hogy a terroristák egy biológiai támadásával foglalkozzunk, mondja Dean Rosen, az egészségügyi politika, tanácsadó Fristnek.

Még sok konzervatív is van megdöbbenve a kormány erőfeszítése által, hogy elrejtőzzön, thimerosal. Rep. Dan Burtonnek, egy Indianából való republikánusnak, a veszélyei felügyeltek egy három éves vizsgálatot thimerosal* az unokáját autizmussal diagnosztizálták. Thimerosal használt ahogy egy óvszer oltóanyagokban közvetlenül kapcsolatos az autizmusjárvánnyal, az övé, House Government Reform Committee befejezett a zárójelentésében. Ezt a járványt minden valószínűségben megakadályozhatták vagy megnyirbálhatták volt a FDA nem alva a kapcsoló a biztonsági adatoknak egy hiányát illetően, amik befecskendezett thimerosal, ismert neurotoxin. tartják A FDA és másik nyilvánosság-egészség-ügynökségek romlottak el hogy cselekedjenek, tette hozzá intézményes malfeasance-ből* önvédelemért és a gyógyszerészeti ipar helytelen protekcionizmusáért a bizottság.

A történet hogyan kormányzati egészségügyi ügynökségek colluded Big Pharmával elrejteni a kockázatokat thimerosal* a nyilvánosságról van az intézményes arrogancia, hatalom és kapzsiság egy lehűtő esettanulmánya. Engem csak vonakodva vontak bele a vitába. Olyan ügyvédként és környezetvédőként, akik azzal töltöttek éveket, hogy a higanymérgező tulajdonság kérdésein dolgoznak, gyakran találkoztam olyan autista gyerekeknek az anyáival, akiket teljesen meggyőztek, hogy a gyerekeiket megsebesítették oltóanyagok. Bizalmasan én szkeptikus voltam.

Kételkedtem benne, hogy azt az autizmust egy egyetlen forrásra foghatnák, és határozottan úgy tudtam, hogy a kormány szüksége szülőket nyugtat meg az az oltások biztonságosak; a halálos gyerekkori betegségek kiirtása ettől függ. Hajlottam arra, hogy egyetértsek a szkeptikusokkal mint Rep. Henry Waxman, egy demokrata, Californiából ki kritizálta a munkatársait a House Government Reform Committee-n mert autizmusról és oltásokról ugrott következtetésekre. Nekünk miért kellene embereket megijesztenünk beoltásról, Waxman egy tárgyalásnál mutatott kint, amíg tudjuk a tényeket?

Ez csak kereste azt, hogy másolatokat olvasott fel a Simpsonwoodnak miközben a nemzetnek a higannyal kapcsolatos kiemelkedő szaktudásai közül sokkal tanulta a vezető tudományos kutatást és beszédet, az meggyőződésessé váltam az a kapcsolat thimerosal* és a gyerekkor járványa neurológiai zavarok van igazi. A saját gyerekeim közül öt a Thimerosal Generation -- tagje azok született 1989 és 2003, - - aközött, aki oltóanyagoktól kapott több nehéz adag higanyt. Az elemi fokokat elárasztják olyan gyerekekkel, akiknek tüneteik vannak, neurológiai vagy immunis-rendszer rongálódj meg, mondta a House Government Reform Committee-nek 1999-ben Patti White, egy védőnő,. Oltóanyagokról hiszik azt, hogy egészségesebbé tesznek minket; mindazonáltal az ápolás huszonöt évében soha nem láttam annyira sok sérült, beteg gyereket. Valami nagyon-nagyon hibás történik a gyerekeinkkel.

Több mint 500,000 gyerek jelenleg autizmustól szenved, és a gyerekorvosok minden évben diagnosztizálnak több mint 40,000 új ügyet. A betegség 1943-ig ismeretlen volt, az volt, hogy azt mikor azonosították és diagnosztizálták tizenegy gyerek között született a következő hónapokban thimerosal* volt elseje 1931-ben babaoltóanyagokat bővített.

Néhány szkeptikus vitatja, hogy az autizmus emelkedését okozzák thimerosal*-fertőzött oltások. Érvelnek amellett, hogy a növekedés a jobb diagnózis egy eredménye, - - egy olyan elmélet, ami legjobb esetben vitathatónak látszik, adott, hogy az autizmus új ügyeinek a többségét csoportosítják a gyerekek egy egyetlen nemzedékén belül. Ha a járvány igazán a szegény diagnózis egy készítménye, gúny Dr. Boyd Haley, egy a világ higanymérgező tulajdonsággal kapcsolatos szaktudás, azután az, hogy hol van a húsz éves autistics? egésze A másik kutatók mutatnak azon kívül az amerikaiak a higany egy nagyobb halmozott terhének vannak kitéve mint valaha azelőtt, fogászati tömésekre fertőzött meg halat, és javasolja azt thimerosal* oltóanyagokban lehet egy sokkal nagyobb probléma egyetlen része. Ez egy olyan aggodalom, amit az határozottan megérdemel, sokkal több figyelem kapta meg -- ennél de ez átsiklik a tény fölött, hogy a higanykoncentrációk oltóanyagokban másik forrásokat a gyerekeinken való tartózkodásra törpítenek el.

Az, ami leginkább üt, a hosszak, amiket a vezető detektívek közül sok vállalt hogy -- és fedőt hagyja figyelmen kívül -- hosszában, a bizonyíték thimerosal. A legeleje-től a tudományos érvelés a higanyjárulék ellen elsöprő volt. Az óvszer, amit arra használnak, hogy gombákat és bakteriális növekedést állítson le, oltóanyagokban, tartalmazza ethylmercury, egy hatalmas neurotoxin. Truckloads a tanulmányok megmutatták, hogy a higany hajlik arra, hogy felhalmozódjon a főemlősök és másik állatok agyaiban, miután őket oltóanyagokkal fecskendezik be -- és az a gyermekek fejlődő agyai különösen fogékonyak. 1977-ben egy orosz tanulmány azt találta, hogy a felnőttek, akik az ethylmercurynek* a sokkal alacsonyabb koncentrációinak voltak kitéve, amit azoknál nyugodtan amerikai gyerekeknek adtak, évekkel később agykárosodást szenvedtek el. Oroszország betiltott thimerosal* a gyerekek oltóanyagairól húsz évvel ezelőtt, és Dánia, Ausztria, Japan, Nagy-Britannia és minden, amiket a skandináv országok azóta követtek, alkalmazkodnak.

Ráadásul nem tudtál építeni egy olyan tanulmányt, ami mutatkozik, thimerosal* van biztonságos, mondások Haley, ki vezeti a kémiai osztályt a Kentuckyi Egyetemnél. Ez szintén igazságos mérget stoppol. Ha te befecskendez thimerosal* egy állatba az agya meg fog betegedni. Ha élő szövetbe alkalmazod azt, a cellák meghalnak. Ha egy Petri tálba teszed azt, a kultúra meghal. Miközben tudja ezeket a dolgokat, ez megrázó volna, ha az ember azt fecskendezhetné egy gyermekbe anélkül, hogy kárt okozna.

A belső dokumentumok felfedik, hogy az Eli Lilly, aminek elseje kifejlesztette thimerosal,, tudta az elejétől fogva, hogy a terméke kárt tud okozni -- és még halál is -- állatokban és emberekben is. 1930-ban a vállalat tesztelt thimerosal* vezető ez huszonkét végső agyhártyagyulladással rendelkező páciensnek, akinek az egésze heteken belül meghalt, befecskendezni -- egy olyan tény, amit Lilly nem vette a fáradságot, hogy jelentsen a tanulmányában miközben nyilatkozik, thimerosal* széf. 1935-ben a kutatók egy másik oltó gyártónál, Pittman-Moore-nál, figyelmeztették Lillyt az az igényei thimerosal's biztonságról nem álltak meg a miénk. Fél azok a kutyák, amiket Pittman thimerosal* központú oltóanyagokkal fecskendezett be, beteggé váltak miközben a kutatókat ott késztették arra, hogy kijelentsék az óvszert, elégtelen szérumként, amit kutyákon való alkalmazásnak szántak.

Azokban az évtizedekben, amik következtek, a bizonyíték thimerosal* tovább lépett fel. A második világháború alatt, amikor Defense Departmentje katonákon használta az óvszert oltóanyagokban, ez megkövetelte Lillytől, hogy címkézze azt méreg. 1967-ben egy Applied Microbiologyben való tanulás azt thimerosal* megölt egereknek találta mikor befecskendezett oltóanyagokat bővített. Négy évvel később Lilly saját tanulmányai kivették azt thimerosal* volt mérgező szövetcellákba koncentrációkban mélypontként egyként válj el millió -- 100 idő gyengébb mint a koncentráció egy tipikus oltóanyagban. Még így is a vállalat folytatódott előléptetni thimerosal* nontoxic* és szintén bejegyzett ez aktuális fertőtlenítőszerekbe. 1977-ben, tíz baba egy Toronto kórháznál meghalt, amikor egy fertőzésgátló megmaradt thimerosal* felvitték a köldökzsinórjaikra.

1982-ben a FDA javasolt egy tiltást olyan szabadforgalmú termékeken, amik tartalmazták thimerosal,, és 1991-ben, amit az ügynökség megfontolt miközben állati oltóanyagokról tiltotta be azt. De tragikus módon, az ugyanaz év, a CDC ajánlotta azt gyermekek fecskendezzenek be a higany egy sorozatával-befűzött oltóanyagok. Newbornst születést követő huszonnégy órán belül hepatitis b-ért oltanák be, és két hónap öreg gyermekeket ellátnának védőoltással haemophilusökért* influenzae* b és diftéria-tetanusz-pertussis.

A drogipar tudta, hogy a további oltóanyagok feltettek egy veszélyt. Ugyanaz az év az a CDC jóváhagyta az új oltóanyagokat, Dr. Maurice Hilleman, a Merck apái közül az egyik oltó program, figyelmeztette a vállalatot az hat hónapos-olds kiket igazgattak a lövések veszélyes tartózkodást a higanyban szenvednének el. Ajánlotta azt thimerosal* szakítsanak meg különösen mikor használt gyermekeken és gyerekeken, megjegyező az az ipar tudott nontoxic* alternatívákról. A legjobb módnak, hogy menjenek, arra kell váltania, hogy szétossza a tényleges oltóanyagokat anélkül, hogy óvszereket adna hozzá, tette hozzá.

A Merckért és másik drogvállalatokért mindazonáltal az akadály pénz volt. Thimerosal képessé teszi a gyógyszerészeti ipart arra, hogy oltóanyagokat csomagoljon össze olyan fiolákban, amik többszörös adagokat tartalmaznak, amik további védelmet igényelnek, mert őket könnyebben fertőzik meg többszörös tűbelépések. A nagyobb fiolák sokként kerülnek félig hogy teremjenek, kisebb, egyetlen-fiolákat adagol miközben nemzetközi ügynökségekért teszi azt olcsóbbá hogy ossza ki őket elszegényedett régióknak a járványok kockázatánál. Szembeszállt ezzel a költségmegfontolással a Merck figyelmen kívül hagyta Hilleman figyelmeztetéseit, és a kormányzati hivatalnokok tovább sürgettek egyre több thimerosal* központú oltóanyagot gyerekek miatt. 1989 előtt az amerikai preschoolersök* megkaptak tizenegy oltást -- gyermekbénulásért, diftéria-tetanusz-pertussis és kanyaró-mumpsz-rubeóla. Egy évtizeddel később a szövetségi ajánlásoknak köszönhetően gyerekek kapták meg huszonkét beoltás egy összegét, mire első fokot értek el.

Ahogy az oltóanyagok száma növekedett, gyerekek közötti autizmus aránya felrobbant. Az 1990-es évek folyamán 40 millió gyereket thimerosal* központú oltóanyagokkal fecskendeztek be miközben egy időszak alatt megkapta a higany példátlan szintjeit, kritikus agyi fejlesztésért. A kút ellenére-thimerosal, dokumentált veszélyei ez megjelenik az nincs senki, akit zaklattak hogy tegye hozzá a halmozott adag higany hosszában, hogy a gyerekek fogadnának az elrendelt oltóanyagokról. Mi vette a FDA-t annyira sokáig hogy tegye a számításokat? Peter Patriarca, az ügynökségért való vírusos termékek igazgatója, akit 1999-ben kérdeztek egy e-mailben a CDC-nek. CDC és a tanácsadó testületek miért nem tették ezeket a számításokat, amikor gyorsan terjesztették ki a gyerekkori beoltásidőbeosztást?

De addigra a kár kész volt. Két hónapot, amikor a gyermekagy még mindig a fejlesztés egy kritikus színpadánál van, a gyermekek rutinszerűen megkaptak három oltást, ami 99-szer tartalmazta az ethylmercury* 62.5 microgramsének* egy összegét, - - egy szintet, nagyobb az EPA határánál methylmercury, való napi tartózkodásért egy kapcsolódó neurotoxin. Bár az oltó ipar ragaszkodik hozzá, hogy az az ethylmercury* kicsi veszélyt tesz fel, mert ez gyorsan borul ki és eltávolítja a test, több tanulmány, amit -- egyet beleértve Health -- National Institutesa által áprilisban kiadott, veti fel, hogy az az ethylmercury* tovább, mint a methylmercury* ténylegesen mérgezőbb fejlődő agyakra és tartózkodásokra az agyban.

A hivatalnokok, akik felelősek gyerekkori beoltásokért, ragaszkodnak hozzá, hogy a további oltóanyagok szükségesek voltak, hogy megvédtek gyermekeket a betegségtől és annyira thimerosal* voltak van még mindig lényeges fejlődő nemzetekben, melyik, állítják gyakran, nem tudja megengedni azokat a hajadon-adag-fiolákat, amik nem igényelnek egy óvszert. Dr. Paul Offit, CDC legfelső oltóanyag-tanácsadói közül az egyik, elmondta nekem, gondolkodom, ha nekünk igazán van egy influenzajárványunk -- és természetesen mi a következő húsz évben mert mindig tesszük --, út nincs isten földjén, amit védőoltással ellátunk, 280 millió ember hajadon-adag-fiolákkal. Multidose* kell lennie fiolák.

De amíg a nyilvánosság-egészség-hivatalnokok jó szándékúak lehettek, azok közül sok a CDC-n a tanácsadói bizottság, aki annak, aki támogatta a további oltóanyagokat, ott volt, hogy bezáruljon, megkötődik az iparba. Dr. Sam Katz, a bizottság széke, a jelentős oltó gyártók többségének fizetett tanácsadó volt és egy olyan csapatnak a része volt, aki fejlesztette a kanyaróoltóanyagot és 1963-ban hozta azt az engedélynek. Dr. Neal Halsey, egy másik bizottsági tag, kutatóként dolgozott az oltó vállalatokért és Abbott Labstól kapott tiszteletdíjakat a hepatitis b-oltóanyaggal kapcsolatos kutatásáért.

Valóban olyan tudósoknak, a szoros körében, akik oltóanyagokon dolgoznak, az érdeklődés ilyen konfliktusai közösek. Rep. Burton azt mondja, hogy a CDC rutinszerűen megengedi a tudósoknak az érdeklődés égbekiáltó konfliktusaival, hogy dolgozzanak olyan szellemi tanácsadói bizottságokba, akik javaslatokat az új oltóanyagokkal kapcsolatban csinálnak, bár érdeklődnek azok iránt a termékek és vállalatok iránt, amikért róluk azt hiszik, hogy elfogulatlan elnézést nyújtanak. A House Government Reform Committee felfedezte azt a nyolc CDC tanácsadó közül négy, aki irányelveket hagyott jóvá, egy rotavirusök* oltóanyag pénzügyi nyakkendői voltak azokhoz a gyógyszerészeti vállalatokhoz, amik fejlesztették az oltóanyag különböző verzióit.

Offit, aki megoszt egy szabadalmat az oltóanyagok közül az egyiken, elismerte nekem, hogy pénzt fog csinálni, ha a szavazata végül piacképes termékhez vezet. De elbocsátotta a javaslatomat, hogy lehet, hogy egy tudós közvetlen pénzügyi érdekeltsége a CDC jóváhagyásban befolyásolja az ítéletét. Ez nem nyújt konfliktust nekem, állítja. Engem egyszerűen tájékoztatott az eljárás, amit nem vesztegetett meg ez. Amikor ültem akörül az asztal körül, az egyetlen szándékom megpróbált olyan ajánlásokat csinálni, amik legjobban kedveztek a gyerekeknek ebben az országban. Sértő azt mondani, hogy az orvosok és nyilvánosság-egészség-emberek az ipar zsebében vannak és így vagy a gyártási döntések, hogy tudják, gyerekeknek nem biztonságosak. Éppen nem az az út, amit ez működtet.

A másik oltó tudósok és szabályozók hasonló biztosításokat adtak nekem. Mint Offit a gyerekek egészségének a felvilágosult őrzőiként megnézik magukat, büszke a szövetségeik a gyógyszerészeti vállalatokkal, immunis a személyes profit csábításaira, amiket ostromoltak irracionális aktivisták, kinek az oltó-ellenes kampányai veszélyeztetik a gyerekek egészségét. Ők gyakran sértettek kihallgatás. Tudományt hagynak tudósokra legjobban, mondja Offit.

Még mindig néhány kormányzati hivatalnok az érdeklődés látszólagos konfliktusai által izgatott volt. Az e-mailjében 1999-es CDC ügyintézőknek, Paul Patriarca a FDA szövetségi szabályozókat robbantott fel mert megbukott hogy megfelelően vizsgálja meg a veszélyt, amit feltettek a hozzáadott babaoltóanyagok. Én nem vagyok biztos, hogy lesz egy a potenciális észlelésről kivezető könnyű út, hogy a FDA, CDC és beoltás-politika-testek alhattak a kapcsolónál: thimerosal* most Patriarca írt. A közeli nyakkendők szabályozó hivatalnokok és a gyógyszerészeti ipar között szintén azzal kapcsolatos kérdéseket fognak felemelni, hogy különféle tanácsadó testületek használatért fognak agresszív ajánlásokat tisztelni, tette hozzá thimerosal* gyerekoltóanyagokban.

Ha a szövetségi szabályozók és kormányzati tudósok képtelenek voltak, hogy megragadják a potenciális kockázatokat thimerosal* az évek során senki nem követelhetne tudatlanságot a Simpsonwoodban tartott titkos tanácskozás után. De meglehetősen a viselkedésnél több azért tanul, hogy tesztelje az összeköttetést az autizmushoz és több másik fajta agykárosodáshoz, a CDC politikát tett tudomány fölé. Az ügynökség gyerekkori oltóanyagokon, - - amin, fordította az adatbázisát adófizetőköltségnél fejlesztették nagyrészt -- több mint egy privát ügynökséghez, Amerikába vannak Health Insurance tervek miközben gondoskodnak róla, hogy azt nem használhatnák további kutatásra. Ez szintén utasította Medicine Institute-ját, egy olyan tanácsadói szervezet, ami Sciences National Academyjének a részét képzi hogy termeljen egy tanulmányt, ami leleplezi a kapcsolatot, thimerosal* és agyi zavarok. A CDC azt akarja tőlünk, hogy nyilatkozzunk nos az ezek a dolgok elég biztonságosak, Dr. Marie McCormick, aki elnökölt az IOM Immunization Safety Review Committee-jén, elmondta a társkutatóinak, hogy mikor találkoztak 2001 januárjában először. Soha nem fogunk lejönni azon [autizmus] van a thimerosal* expozíció egy igaz mellékhatása. A találkozó másolatai szerint a bizottság fő belső munkatársa, Kathleen Stratton, jósolta, hogy az IOM arra fog következtetni, hogy a bizonyíték alkalmatlan volt, hogy visszautasított egy okozati kapcsolatot vagy elfogadta őt thimerosal* és autizmus. Az volt az eredmény, tette hozzá Walt akarja -- egy utalás Dr. Walter Orensteinra, a CDC-nek való National Immunization Program igazgatója.

Azokért ki szentelte az életeiket annak, hogy oltást léptettek elő, a kinyilatkoztatások körös-körül thimerosal* azzal fenyegetett, hogy aláás mindent, aminél dolgoztak. A farok által kaptunk egy sárkányt itt, mondta Dr. Michael Kaback, egy másik bizottsági tag. Az negatívabb az [mienk] bemutatás van, a kevésbé valószínű embereknek oltást kell használniuk, beoltás -- és mi tudjuk, hogy annak az eredményei mik lesznek. Minket eléggé megfognak egy csapdában. Az, hogy hogyan működtetjük a csapdából kivezető utunkat, én a gondolkodás a vád.

Még nyilvánosan is a szövetségi hivatalnokok elérték, hogy tisztítsa azt az elsődleges céljuk a tanulásban thimerosal* kétségeket az oltóanyagok felől kellett eloszlatnia. Négy aktuális tanulmány elviszi a helyet, hogy zárja ki az autizmus és thimerosal, Dr közti javasolt kapcsolatot. Gordon Douglas, azután-Health National Institutesánál, biztosítottnál levő, oltó kutatásra, egy Princeton Universityre vonatkozó, stratégiai terv igazgatója, ami 2001 májusában összegyűlik. Parancsban, hogy kibontsák a kutatás káros hatásait, követelő összekapcsolni az [kanyaró] oltóanyag az autizmus egy felemelt kockázatára nekünk további tanulmányokat kell hirdetnünk és vezetnünk kell őket hogy biztonság felől biztosítsuk a szülőket. Douglas azelőtt az oltások elnökeként szolgált a Mercknek, ahol thimerosal's kockázatokról hagyott figyelmen kívül figyelmeztetéseket.

Májusban tavaly Medicine Institute-ja kibocsátotta a zárójelentését. A következtetése: Autizmus közti bizonyított kapcsolat nincs és thimerosal* oltóanyagokban. Inkább mint áttekintő a nagy mennyiségű irodalom, ami leírja thimerosal, mérgező tulajdonságát a jelentés számított négy végzetesen hibás epidemiológiai tanulmányra, ami európai országokat vizsgál meg, ahol a gyerekek sokkal kisebb adagokat kaptak meg, thimerosal* mint az amerikai viccel. Ez szintén idézte a Verstraeten tanulmány egy új verzióját, amit kiadtak a folyóiratban, Pediatrics , az átfogalmazott volt, hogy csökkentette a kapcsolatot thimerosal* és autizmus. Az új tanulmány szintén gyerekeket tartalmazott fiatal diagnosztizálni autizmussal és átsiklott másokkal ki mutatta a betegség jeleit. Az IOM kijelentette, hogy az ügy bezárult és -- egy olyan tudományos testnek való ijesztő pozícióban, amit -- ajánlott, az nincs további kutatás vezessenek.

A jelentés kielégíthette a CDC-t, de ez nem győzött meg senkit. Rep. David Weldon, egy olyan köztársasági orvos Floridából, aki dolgozik a House Government Reform Committee-be, megtámadta Medicine Institute-ját miközben azt mondta, hogy ez számított egy olyan maroknyi tanulmányra, amit halálosan elrontott szegény terv, és megbukott hogy képviselje az elérhető tudományos és orvosi kutatás egészét. A CDC hivatalnokok nem érdeklődnek az igazság egy becsületes keresése iránt, Weldon elmondta nekem, mert egy kapcsolat az oltóanyagok és autizmus között kényszerítené őket, hogy elismerjék, hogy a politikáik helyrehozhatatlanul több ezer gyereket rongáltak meg. Ki akarná csinálni azt a következtetést magukról?

A kongresszus és szülők nyomása alatt Medicine Institute-ja összehívott egy másik panelt hogy címezzen meg a Vaccine Safety Datalink Data Sharing program miatti folytatódó aggodalmakat. Februárban az új panel, ami különböző tudósokból állt, kritizálta az utat a VSDöt használták a Verstraeten tanulmányban, és arra ösztönözte a CDC-t, hogy csinálja az a nyilvánosságnak rendelkezésre álló oltó adatbázisát.

Eddig, bár, csak két tudósnak sikerült hozzáférést nyernie. Dr. Mark Geier, Amerika Genetics Centerének az elnöke, és a fia, David, azzal töltött egy évet, hogy küzdött hogy szerezze a kórtörténeteket a CDC-ből. 2002 augusztusa óta, amikor a kongresszus tagjei kényszerítették az ügynökséget, hogy fordítsa meg az adatokat, a Geiers befejezett hat tanulmányt, ami demonstrál egy erőteljes összefüggést a gyerekekben tett thimerosal* és neurológiai kár között. Egy tanulmány, ami összehasonlítja a halmozott adag higanyt, fogadott gyerekek által született 1981 és 1985 között azokkal született 1990 és 1996 között, megtalált egy autizmus és oltóanyagok közti nagyon jelentős kapcsolatot. Egy másik a nevelési előadásról végzett tanulmány azt találta, hogy az ugratja azt, aki magasabb adagokat kapott meg, thimerosal* az oltóanyagok majdnem három voltak idők valószínű autizmussal és több mint hárommal diagnosztizálni idők valószínű beszédzavaroktól és szellemi visszamaradottságtól szenvedni. Egy másik hamarosan--adjanak ki a tanulmány megmutatja, hogy az autizmusarányok a legutóbbi kiküszöbölést követően hanyatlóban vannak thimerosal* a legtöbb oltóanyagról.

A szövetségi kormányként, amit működtettek hogy akadályozza meg, hogy tudósok oltóanyagokat tanuljanak, a mások beléptek hogy tanulják az összeköttetést az autizmushoz. Áprilisban, Dan Olmsted riporter UPI vállalta az érdekesebb tanulmányok közül az egyiket maga. Fürkésző olyan gyerekeknek, akik nem voltak kitéve higanynak oltóanyagokban, - - annak a fajta lakosságnak, akit a tudósok jellemzően egy kísérletek fölötti ellenőrzésként használnak, -- Olmsted súrolta a Pennsylvaniai Lancaster megye Amishát kik tagadják meg, hogy védőoltással ellássák a gyermekeiket. Az autizmus nemzeti arányára tekintettel Olmsted úgy számolt, hogy kellene lennie az Amish között 130 autisticsnek*. Csak négyet talált meg. Az ember a higany magas szintjeinek volt kitéve egy erőműből. Az a másik, ami háromnak, amit --, köztük egy gyerek, fogadott örökbe az Amish közösségen, -- kívülről, volt megkapta az oltóanyagaikat.

Az államszintnél sok hivatalnok vezette thimerosal. alapos áttekintéseit szintén Amíg Medicine Institute-ja elfoglalt volt miközben bemeszelte a kockázatokat, az Iowa volt, törvényhozás tört meg az elérhető tudományos és biológiai adatok közül mindegyiken keresztül gondosan. Az áttekintés három éve után meggyőződésessé váltam elegendő hihető kutatás volt hogy autizmusban mutassanak egy higany és a fokozott előfordulások közti kapcsolatot, a mondások kijelentik Sen. Ken Veenstrát, egy republikánust, ki ügyelte fel a vizsgálatot. A tény, hogy Iowa 700 százaléka autizmusban növekszik, jobbra az 1990-es években kezdődött, miután egyre több oltóanyagot adtak hozzá a gyerekek oltó időbeosztásaihoz, van szilárd bizonyíték egyedül. Tavaly Iowa az első állam lett hogy higanyt tiltson be oltóanyagokban, amiket követett California. Hasonló betilt vagy most harminckettő másik államban levő megfontolás alatt.

De következő öltöny helyett a FDA tovább enged meg gyártókat tartalmazni thimerosal* a szabadforgalmú gyógyszerezéseknek és a szteroidoknak és befecskendezett kollagénnek is a pontszámaiban. Ráadásul aggasztóbb, a kormány tovább szállít az oltóanyagok megmaradtak thimerosal* fejlődő országokba, - - néhányba, amik most tapasztalóak, egy hirtelen robbanás autizmusban számít. Kínában, ahol a betegség a bemutatást megelőzően gyakorlatilag ismeretlen volt, thimerosal* 1999-es amerikai droggyártók által a tudósítások jelzik azt ott vagy most több mint 1.8 millió autistics. Bár megbízható számokat nehezek szerezni, autista zavarok, tűnj úgy, hogy szárnyalsz Indiában, Argentínában, Nicaraguában és olyan másik fejlődő országokban, amik most thimerosal*-befűzött oltóanyagokat használnak, szintén. A World Health Organization tovább ragaszkodik thimerosal* van biztonságos, de ez megígéri, hogy áttekintés alatt fogja tartani a lehetőséget, hogy azt neurológiai zavarokba kapcsolják össze.

Időt szenteltem, hogy tanulják ezt a kérdést, mert azt hiszem, hogy ez egy olyan erkölcsi válság, amit meg kell címezni. Ha, ahogy a bizonyíték javasol, a nyilvánosság-egészség-hatóságaink tudatosan megengedték a gyógyszerészeti iparnak, hogy megmérgezze az amerikai gyerekek egy egész nemzedékét, a tetteik vitatható módon alkotják a legnagyobb botrányok közül az egyiket az amerikai gyógyszer évkönyvében. A CDC vétkes illetéktelenségben és vétkes gondatlanságban, mondja Mark Blaxill, Safe Mindsnek, egy nonprofit szervezetnek, az alelnöke, aki gyógyszerekben aggódik a higany szerepéért. A kár, amit okozott oltó expozíció, hatalmas. Ez az azbesztnél nagyobb, nagyobb, mint a dohány, nagyobb bárminél, amit valaha láttál.

Nehéz kiszámítani az országunkban keletkezett kárt -- és a nemzetközi erőfeszítésekre, hogy járványos betegségeket pusztítsanak ki, -- ha a harmadik világ nemzetek elérik, hogy azt higgyék, hogy Amerikát leginkább harangozzák be külföldi-segély kezdeményezés mérgezi meg a gyerekeiket. Nem nehéz megjósolni, hogy ezt a forgatókönyvet hogyan fogják értelmezni Amerika ellenségei külföldön. A tudósok és kutatók, - - sokuk, őszinte, még idealisztikus -- kik vesznek részt erőfeszítésekben hogy rejtsék el a tudományt thimerosal* igényen, hogy megpróbálják előrevinni annak a magas célját, hogy megvédeni gyerekeket fejlődő nemzetekben a betegségtől, pandemics. Rosszul megfontolatlanok. A kudarcuk, hogy tisztán jöjjenek, thimerosal* szörnyen vissza fog térni hogy kísértse az országunkat, és a világ legszegényebb lakosság.

FELJEGYZÉS: Ezt a történetet frissítették hogy több pontatlanságot javítson ki az eredeti, kiadott verzióban. Ahogy az eredetileg jelentett, amerikai preschoolersök* 1989 előtt megkaptak csak három oltást, de a cikk képtelen volt, hogy megjegyezze azt, ők innoculatedek* voltak, amit tizenegy egy összege erősítőket beleértve időzít azokkal az oltóanyagokkal. A cikk szintén misstated* az ethylmercury* szintje fogadott gyermekek által, akiket a hat havi kor által a lövéseik közül mindegyikkel befecskendeztek. Ez 187 micrograms* volt - egy összeg negyven százalék, nem 187-szer, nagyobb az EPánál methylmercury. való napi tartózkodás korlátja Végül egy szerkesztő hiba miatt a cikk misstated* a rotavirusök* tartalma oltóanyag, amit jóváhagyott a CDC. Ez nem tartalmazta thimerosal. Szalon és Rolling Stone sajnálat a hibák.

Ennek a történetnek egy korábbi verziója kijelentette, hogy Medicine Institute-ja összehívott egy második panelt hogy tekintse át az Immunization Safety Review Committee-nek azt a munkáját, ami nem találta meg egy kapcsolat bizonyítékát, thimerosal* és autizmus. Valójában, az IOM összehívta a második panelt hogy a Vaccine Safety Datalink Data Sharing programról címezzen meg folytatódó aggodalmakat azokat beleértve, akiket felemeltek az IOM korábbi munkájának a kritikusai. De a panel nem vádolták azzal, hogy áttekintette a bizottság felfedezéseit. A történet szintén figyelmetlenül kihagyott egy szót és Dr. John Clements által áttett két mondatot egy idézetben, és helytelenül kijelentette azt Dr. Sam Katz a Merckkel tartott egy szabadalmat a kanyaróoltóanyagon. Valójában, Dr. Katz egy olyan csapatnak a része volt, aki fejlesztette az oltóanyagot és hozta azt az engedélynek, de soha nem tartotta a szabadalmat. Szalon és Rolling Stone sajnálat a hibák.

TISZTÁZÁS: Ennek a történetnek a publikációja után Salon és Rolling Stone kijavítottak egy olyan hibát, amit a misstated*, amit az ethylmercury* szintje gyermekek által kapott meg, a hat havi kor által a lövéseik közül mindegyikkel befecskendezett. Ez 187 micrograms* volt ? egy összeg negyven százalék, nem 187-szer, nagyobb az EPánál methylmercury. való napi tartózkodás korlátja A javítás idején mi körültekintőek voltunk, hogy maga az összehasonlítás volt hibás, de újságírókként megfelelőbbnek tekintettük azt hogy inkább jelentsük ki a helyes alakot, mint teljesen lecseréli azt egy másik számra.

Azóta a korábbi javítás óta mindazonáltal ez a cikkre adott válaszokból vált tisztává az az negyven-százalékok szám, amíg pontos, van félrevezető. Ez méri azt a teljes higanyterhet, amit egy gyermek az első hat hónap folyamán oltóanyagoktól kapott, úgy számol, hogy a napi átlag átlagos testsúly alapján fogadott, azután azt a számot hasonlítja az EPához napi határ. De a gyermekek nem kapták meg az oltóanyagokat ?daily átlagként? ? többszörös lövéseken keresztül kaptak meg hatalmas adagokat egy egyetlen napon. A történetállamokként ezek a hajadon-nap-adagok felülmúlták az EPA határt sokként 99-ként idők. A félreértés alapján, és hogy további zavart kerüljünk el, módosítottuk a történetet kiküszöbölni az negyven-a százalékok gondolnak.

Javítás: A történetmisattributed* egy idézet Andy Olsonnek, korábbi törvényhozásnak, tanácskozz Bill Frist szenátornak. A megjegyzést csinálta Dean Rosen, egészségügyi politika, tanácsadó a szenátornak. Guruló Stone és Salon.com sajnálják a hibát.

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2023. Február
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
05
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!