T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
MMR

wpe6.jpg (19001 bytes)

FORDÍTÓPROGRAMMAL FORDÍTOTT ÍRÁS!

 

 

Measles (rubeola) egy fertőző gyerekkori betegség, amit okoztak egy vírus és terjesztés azáltal, hogy köhögött, tüsszent vagy lélegzik egy másik egyénen. Kanyaró alatt a test szó szerint elégeti a cellákat, amik tartalmazzák a lerohanó vírust. Ez az elhamvasztás helyet visz a foltok helyszínénél vagy a kiütésnél. A kanyaró fiatal gyermekekben, tizenévesekben és felnőttekben hihetetlen bonyodalmakkal és egy magas halálozási aránnyal szigorú lehet.

A lappangási idő 20 napig jellemzően 10 és a fertőzés több héten tart. A kanyaró legtöbb ügye enyhe és a tünetek egy világos, vagdaló köhögéssel, hőemelkedéssel, folyós szemekkel és orral és egy hideg általános jeleivel kezdődnek. Négy-öt nappal korábban a bőr foltokba tör ki, a köhögés szigorúbbá válhat azzal együtt, hogy köhécsel miközben megdagad, a szemek és érzékenység a fényre vörössége. A lázak olyan magasak lehetnek, mint 104-105 F No igény, hogy bemenjenek páni módba. A láz nem az ellenség. A lázak azok, hogy mi segít a testnek elpusztítani a fertőzést. A magas láz és hideg nem reagálnak antibiotikumokra, aszpirinre vagy köhögés elleni gyógyszerre. Legjobb megengedni a testnek, hogy természetesen a fertőzéssel foglalkozzon az út megalkotott volt tenni úgy.

wpe23.jpg (15922 bytes)A tünetek növekednek, mielőtt a kiütés megjelenik és 24-49 órával korábban a kiütés megjelenik, a száj belsőjét befedik szürkés-fehér pontokkal, amiket körülvett az, hogy elpirultak. A kezdetben a kiütés gyenge és kezdés, amik megjelennek azok mögött a fülek mögött, amiket ekként sötétebbé válni 24 órán belül kiterjeszt az arcra, nyakra és karokra. Néhány nappal később ez elenyészik miközben elköltözik a lábakba és lábakba, azután fokozatosan a következő néhány napon elhalványul a test többi részéről. Amint az egész eltűnik, a gyerek immunrendszere diplomázott ez kihívás és tudják ítélni nem csak több érik meg, de az immuned* a gyerek többi részének élet. Felépülés a kanyaróból egy korábban az egészséges gyerek bonyodalmak nélkül teljes általában. Ritkán azok, akiknek azelőtt szükségük van egy második expozícióra, teljesen kihívottak és teljes immunitásba diplomáznak.

A kanyaró egy szigorú ügye másodlagos fertőzéseket, mint például a középfülgyulladást, tartalmazhat (belső fül-fertőzések), strep, hörghurut, tüdőgyulladás, májgyulladás és Haemophilus influenza. Néha rendkívül magas lázakat, agyi gyulladást és rángatózásokat követhet állandó agykárosodás, átlós myelitis, félheveny sclerosing* panencephalitis, süketség, vakság, bénulás, és halál. A bonyodalmak felnőttekben gyakoribbak, bent vannak immunis kompromittált vagy krónikusan beteg gyerekek és egy év alatti babákban öreg.

Egy nem tipikus, szigorú fajta kanyarót láttak olyan egyénekben, akiket beoltottak. Ez egy kanyaróoltóanyag első bemutatása után felmerült. Ez ellenálló a bánásmódokkal szemben és gyakran degenerálódik tüdőgyulladásba vagy agyhártyagyulladásba. A tünetek néhány napon keresztül egy lázzal, fejfájással és gyomorfájdalommal kezdődnek azután egy kiütés megjelenik a kezeken és lábakon és haladásokon a fej felé - csak a szemben fekvő haladás azt természetes kanyaróban látják. A kiütés különösen észrevehető a lábakon és testgyűrődésekben. Élő víruskanyaróoltóanyag, amit ma használatért engedélyeznek az U.S.-ben, néha oltó igénybevételt tud okozni kanyaróvírus-fertőzés, ami nagyon szigorú és halálban tud végződni.

A történelem megmutatja fejlett országokban annak, hogy jobb higiéniát hol gyakoroltak, a gyerekek bonyodalmak nélkül hevertek ki kanyarót. 1900-ban volt 13.3 kanyaróhalál 100,000. 1955-ig a halálozási arány 0.03 volt 100,000 egy 97.7 százalékos hanyatlás nyolc évvel az 1. oltás előtt. 1915 és 1958 között 95 százalék által volt az USA-ban és Angliában kanyaró miatti halál egy hanyatlása.

 

Ez bevallott, hogy keveset ismernek a hosszú időszakérzelmekről egy magas titer után élőben kanyaróoltóanyag. Az embert egy véletlenszerűsített perben Szenegálban. Születéskor gyermekeknek jelöltek ki egy öt órai oltást hónapok, amiket követett egy alacsony titer, Schwarz oltóanyag a kor 10 hónapjánál. Mindent 24-39 hónapon keresztül követtek. A tanulmány azt találta, hogy a halandóság oltás után jelentősen gazdagabb volt a három csoport közül kettőben. Azok kettő megkapta a magas titeroltóanyagokat. A szenegáli tanulmány nem tüntetett a betegségincidensek csökkenése.

Másik tanulmányok kiadott kijelentette azt ezek a magas titeroltóanyagok hozzájárulnak a női címzettek magas halálozási arányához. Közülük egy, amit vezettek Bissau-Guineában, Afrika. Egy másik tanulmányt vezettek Gambiában. A gambiai tanulmány volt csak összehasonlítani a két oltóanyagot: Schwarz és az Edmonston-Zagreb. Az oltó nyomozók ezért a per a toll egyszerű ütésével eldöntötte, hogy a két oltóanyag egyszerűen éppen olyan biztonságos és hatásos volt, mint a másik, mert ugyanazokat az ellenséges reakciókat hozták. Nem mert egyik sem ellenséges reakciókat akadályozott meg.

A National Health Federation kiütött egy 1963-as jelentést egy tanulmány a WHO által viselkedett. A WHO tanulmánya felfedte, hogy az egyének, akiket kanyaróért oltottak be, valószínűleg az unvaccinatednél* összehúzták a betegséget. Egy másik kormányzati tanulmányon levő 1985 május 6-a és 9-e között hullatott fény 20. Immunization Conference Proceedingsét vezették amiben csinált feljegyzés, hogy a kanyaró nem megelőzhető ügyei történtek, az beoltott. A 70-es években a kanyaróhalál-arány volt az pontos ugyanaz a 60-as években.

A kísérletezés elköltözik Californiába. 1989-1991-től a Pfizer Kaiser Permanente-tal kanyaróoltóanyag-pert vezetett, a L.A. Megyei Egészségügyi Minisztérium, és a CDC (a betegségirányítás és megelőzés központjai). Több mint 700 javarészt kisebbség gyermekeket fecskendeztek be azzal az Edmonston Zagreb kanyaróoltóanyaggal, amit szülőknek nem készítettek, körültekintő volt szigorúan kísérleti.

A bérbeadások még egy keveset beszélnek Efficacyn. Az oltóanyag ráadásul működik? Nagyszámú egyént, akit életben oltottak be korán, később a felnőtt csuklyájukban találtak miközben fejlett méhnyakrákod van, nyúzz rákokat és multiple sclerosist. Az ember megnézheti azt és azt mondhatja, hogy ez szigorúan véletlen. Mindazonáltal ezek az ügyek azt okozták, hogy elég aggodalmat 1985-ben jelentsenek a Lancet Medical Journalban.

wpe1D.jpg (12632 bytes)1983-1990-től volt a kanyaróügyek borostyánszínében egy 423 százalékos növekedés. A CDC kiüt egy heti jelentést. Övék 1986. június 6-a publikáció észreveszik, hogy a kanyaró 80 százalék értesített ügyeit beoltották. 1984-ben 100 százalék beoltott diákok kanyarót fejlesztettek. CDC-nek mondásra volt eze: Ez a kitörés megmutatja, hogy a kanyarónak az a továbbítása egy 100 százalékos dokumentált beoltásszinttel történhet egy iskolaipopuláción belül ... a beoltott személyek a klinikai betegség nagyobb veszélyében voltak, ha nekik közeli tartózkodásuk egy kanyarópáciensen volt. Antitesttitereket észleltek azokért erősítő oltásokat neheztel. Mindazonáltal hosszú időszaktanulmány tudományos elemzéssel nem létezik az határozottan arra következtet, hogy ez közvetlenül összevág a betegségtől való védelmekkel. CDC tovább kijelenti, hogy ez a kitörés felveti, hogy a kanyarótovábbítás történhet a várt oltó kudarcok 2%-10%. Ugyanabban az évben Corpus Christi, TX tapasztalt egy olyan járványt, amiben ez hírneves, hogy a gyerekek 99 százaléka befolyásoltak, beoltottak. 95 százalék ők feltételezték, hogy immunis. Ez a New England Journal of Medicine szerint. 1992-ben Dr. Atkinson a CDC jelentette a Drug Administration Workshopnál, hogy Measles továbbítást dokumentáltak beoltott személyek között világosan. Folytatta hogy vallja be azt a nagy kitörések közül néhányban, az ügyek 95 százalékát beoltották. 1986-1994 a kanyaróoltóanyagból 1,762 halmot tömegoltásért bocsátottak ki Indiában. A kampány alatt 79 gyerek huszonnégy órán belül meghalt. Jelenleg India tesztel egy új nazális kanyaróoltóanyagot.

Van egy mítosz, hogy az anyák, akiket kanyaróért oltottak be gyerekkor alatt, továbbadnak anyai antitesteket a gyerekeiknek. Még ezek az anyák, soha szerzett a betegség természetesen ne legyenek a természetes kanyaróantitestek hogy menj át a gyerekeikre. Azért, babák született ma elhagyják sebezhető a születés pillanatából való betegségbe. 1993-ig több mint 25 százalék kanyaróügyek babákban történtek egy kora alatt. Egy Albuquerque-ben, NM Journal a CDC annak a növekvő számú anyának, tulajdonította ezt, akit az 1960-as évek folyamán beoltottak, 70 és 80. A megfigyelés több mint három évtizedet világosan az az amerikai kormány, akitől a MMR megtagadja a természetes védettség emberi testét, hogy adják át.

2006 júniusa egy gyermek halt meg és öt másikat kritikus helyzetben szállítottak kórházba ho Chi Minh Vietnam. A National Open Vaccination Program feje, Do Sy Hien, mondta azt annak a száma, hogy gyerekek kötelező oltásokat kaptak meg, az incidensek miatt leesett. Bevallotta azt Priorix, a MMR injekció, bonyolult nem kellett volna a programon lennie. Nagy-Britannia szintén ugyanakkor a döfés után halálokat tapasztalt. Bár, ez van egy nem egy elseje bármilyen országért.

Az encephalopathia egy agyi zavar, amit gyakran követett kanyaróoltás. Egy különös tanulmányban, amit 1998-ban kiadtak, a gyerekek kórtörténeteit szerezték ki fogadott övék elseje 1970-1993. Ismertetőjelek oltást követő 15 napon belül találkozott az encaphalopathy* azonosítása. 48 10-49 havi gyerek találkozott ezzel ismertetőjelek. Nekik volt bármelyikük egyedül kapta meg a kanyarót vagy a háromszoros kombinációs oltóanyagban. Nyolc gyerek meghalt. A többi szellemi hátrálást szenvedett el, késleltetés, krónikus megragadások, mozgató és idegrendszeri hiányok, és mozgászavarok.

Subacute Sclerosing Panencephalitis egy másik mellékhatás, amit kanyaróoltás után soroltak fel. A központi idegrendszer egy fertőzése. A haladás ebben az ellenséges reakcióban az idegsejtek és agyi gyulladás halálához vezet.

wpeC.jpg (4588 bytes)

A mumpszok lázat, fejfájást és gyulladást okozhatnak a nyálmirigyek, melyik okozza az arcok duzzanatát. A költés általában 14 21 napra. Tüneteket elkezdeni hőemelkedés lehet, fejfájás, hányó és fülfájás. Először megdagadni megjelenik a fül előtt az állkapocssorozat fölött és néha a mirigyekkel jár az áll alatt. Kényelmetlenség van mikor evő mert a nyál megdagadt mirigyeket irritál. Egy oldal vagy az arc mindkét oldala megdagadhat. Általában megdagadni egy hét alatt elmegy és a gyógyulás bonyodalmak nélkül teljes általában.

wpe36.jpg (7196 bytes)Ritka alkalmakban a mumpszok szigorúak lehetnek és okozzák az agy és gerincagy bélésének egy gyulladását. Ez agyhártyagyulladás. Tünetek tartalmaz szigorú fejfájás, hányó, ingerlékenység, letargia. Néha ez okozhatja maga az agy gyulladását és állandó agykárosodást, süketséget vagy halált okozhat. Serdülő vagy felnőtt, akinek azok a hímek, akik mumpszokat kapnak, fájdalmas gyulladást és duzzanatot tudnak kifejleszteni, a herék (orchitis). Ritkán ez sterilitást okoz. Élet hosszú immunitás és egy érettebb immunrendszer abból való felépülés eredménye, hogy ez betegséget hív ki, szintén.

, Bár több oltó igénybevétel létezik, a legnépszerűbb mumpszoltóanyag a mumpszvírus Jeryl Lynn igénybevételéből származik. A Jeryl Lynn igénybevétel a mumpszvírus egy gyengített fajtája, amit termelt embryonatedben* található szövegrész, hensí*tojások és csajembrió-cella-kultúrák.

Sok kiadott ellenséges reakció a mumpszoltásra van. Miközben nem tipikus mumpszokból terjed, melyik az oltás utáni betegség egy szigorú fajtája agyhártyagyulladásba, cukorbetegség, és okozó a mumpszügyek magasabb arányai. A Lancet jelentette azt Nyugat-Németországban, a hatóságok felsoroltak huszonhét neurológiai reakciót a mumpszoltóanyagra, köztük Meningitisra, a febrile-ra*, rángatózások, és epilepszia. Van az epilepszia 30,000 új ügye. 10,000, ami gyerekek az Angliában egyedül.

wpeD.jpg (4588 bytes)

Rubeólát ismernek a rubeolákként vagy a három nappali kanyaróként szintén és általában egy olyan enyhe gyerekkori betegség, ami amerikai gyerekekben volt közös, öt-kilenc év öreg. Mindazonáltal, ma az U.S.-ben a rubeóla tizenévesek és fiatal felnőttek között gyakran látott leginkább. Ezekben a korzárójelekben ez szigorúan komoly lehet.

1969-ben volt a rubeóla 57,686 ügye, amit jelentettek az U.S.-ben, egy év alatt jelentette a legmagasabb számú ügy. 1992-ben volt a rubeóla 160 ügye, amit jelentettek az U.S.-ben egy halállal, amiről azt állították, hogy ered betegségbonyodalmakból. 2002-ben volt csak 18 jelentett ügy.

wpe24.jpg (9266 bytes)A vírust egy fertőzött egyén torkában és vérében találhatják. Lappangási idő van 14-21 nap. A tünetek a nyak hátsó részén a mirigyek egy enyhe hidegével, rosszabb minőségű lázával és duzzanatával kezdődnek és az áll alatt. Néha a mirigyek a fülek mögött nagyítottá válnak. Egy rózsaszín kiütés elseje megjelenik az arcon azután átterjed a karokra, megy, mellkas és néha a lábak. A fiatal felnőttek, különösen a fiatal nők, akik rubeólát kapnak, a nyak és egy kevés fájdalom, duzzanat és merevség hátsó részén mirigyeket duzzaszthattak az ízületekben (ízületi gyulladás) az több héten keresztül kitart. A felépülés a rubeólából általában gyors de néha az agyi gyulladás és krónikus ízületi gyulladás állandó kárt okozhatnak.

Ha egy nő rubeólát visz be a terhesség első trimeszterébe, ő egy 20-25 százalék nagyobb esély az adó születésre egy torzult babának és van a szenvedés kockázatánál egy vetélés. A születési hiányosságok vakságot tartalmazhatnak, megrongálódhatnak a szívbe és jelentős ütőerekbe, süketségre, rendellenesen kicsi agyra és szellemi visszamaradottságra.

Három rubeólaoltóanyagot 1969-ben engedélyeztek az U.S.-ben: HPV- 77:DE-5 (kacsaembrió), HPV-77:DK-12 (kutyavese), és Cendehill (nyúlvese) igénybevételek. A HPV-77:DK-12 később leváltották a piacról, mert a közös panaszok egy magasabb aránya ezzel az igénybevétellel oltást követett. 1979 januárjában, a RA 27/3 (emberi diploid* fibroblast) igénybevétel (Meruvax-II) engedélyezték és minden másik igénybevételt megszakítottak. A RA 27/3 rubeólaoltóanyag egy élő gyengített vírus. Azt először 1965-ben elszigetelték a Wistar Institute-nál egy rubeólából-félbehagyott magzatot fertőzött meg. A vírust szövettenyészetben gyengítették 25-30 átjáró által miközben emberi diploidot* használt, fibroblasts. Ez nem tartalmaz kacsát, csirkét vagy tojásfehérjét. Az a módszer, amiben a meg nem született gyereket megtalálták, fertőzött Rubellával oltóanyagért gyártást vezettek brutális csalással és a gyerek szándékolt szívtelen gyilkosságával. Az anyának nem volt előzetes tudása arról, aminek lennie kellett a babájával, amint az orvos meggyőzte őt, hogy fejezze be a terhességet. Tanuld meg a részleteket it

wpe41.jpg (4588 bytes)

wpe26.jpg (5300 bytes)Az érdekek konfliktusa? Dr. Samuel Katz a Wilburt Cornell Davison professzor és Chairman Emeritus volt Pediatrics a Duke Universitynél. Neki van Chairedje a Committee Infectious Diseasesen Pediatrics amerikai Academyje (a Redbook Committee), az Advisory Committee Immunization Practicesen (ACIP) a CDC, Medicine Institute-jának a Vaccine Priorities Studyja (IOM), és a különféle WHO és CVI oltóanyag és HIV panelek. Ő sok tudományos tanácsadói bizottság és tanács tagje, köztük a NIH, IOM, a WHO, St. Jude Children Research Hospitalje, The Burroughs Wellcome Fund (elnök), és a Hasbro Children Foundationje. Ő Amerika Infectious Diseases Societyjének a Public Policy Counciljának az elnöke volt (IDSA) és jelenleg co-székek IDSA Vaccine Initiative. Lemondott a Chairmanship 1990-ben az elvi tevékenységei most oltóanyagokkal és gyermekgyógyászati AIDS-DZEL vannak. Részt vesz a NIH klinikai kutatópereiben, amiket AIDS Vaccinesnek kézbesítettek a Committee-jüknek, mindegyik héten időt szentel HIV fertőzéssel rendelkező gyerekek figyelmébe, és The Pediatric Executive Committee tagje volt NIAID ACTG. Az oltó politikamunkája folytatódik CDC-n, IOMön, NIH-n, IDSán és WHO-n keresztül bizottságok és tanácsadások.

wpe11.jpg (3435 bytes)

John Enders

Dr. Sam Katz, Dr. John Enders segítsége fejlesztett egy kanyaróoltóanyagot. Egy a könyvéből való fejezetben Vaccines, két másikkal ír; a komoly bonyodalmak és halál The kockázatát gyermekekben és felnőttekben növelik. És később a halál legmagasabb kockázata gyerekekben volt fiatalabb egy évnél és a felnőtteknél. Sem az oltás, sem a revaccination* nem egy garancia azt fogják megvédeni a kanyarótól és tudott bugyogni legyél egy jelentős probléma a jövőben . Fellendítő antitesttiterek mulandónak tűnik, többel a nyomozók, akik antitestszinteket találnak az elő-revaccinationbe*, évekbe egyenlítődnek ki hónapokon belül.

Az Oklahoma State University Centerénél Health Sciencesnek Tulsában egy új kanyaróoltóanyag klinikai pereit vezetik. Stanley Grogg doktor azt mondja, hogy a perek egy négy fázisú nemzeti tanulmány harmadik fázisában vannak hogy oltónak találjanak egy új kanyarót. Mondja azt a gyógyszerészeti vállalatot, ami használttá teszi az oltóanyagot, egy 1967 kanyaró vírus gyártmányhoz az eredeti oltóanyagot és azt az oltóanyagot két-három év alatt fel fogják használni, úgyhogy egy új oltást meg kell találni. Itt van az eredeti cikk. OSU-Tulsa kiválasztott eljárásokat az új kanyaró miatt tartani oltóanyag

wpe25.jpg (4588 bytes)

free counters

 

Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    „Evil will never be countered while good men do nothing.“    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!