T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
Az alumínium az új Thimerosal
FORDÍTÓPROGRAMMAL FORDÍTVA!
A fenti hivatkozás "aránylag" Magyar nyelvű fordítása, miszerint túllépve a higanymérgezésen,  aluminium mérgezéstől is tartanunk kell!!

Az alumínium az új Thimerosal?
Robert által w.
Issue 146, január/2008 februárja

Az oltóanyagok az évtized legellentmondásosabb szülőségtémája lettek. Amikor szülők gondolkoznak vagy hogy ne oltsa be a gyerekeiket, a dolgok közül az egyik, amit meg kell fontolni, alumíniummérgező tulajdonság.

Alumíniumot adnak hozzá sok oltóanyaghoz hogy segítsen nekik jobban dolgozni. Általában az ember nem vélné úgy, hogy az alumínium egy probléma. Ez egy olyan természetesen történő elem, ami jelen van mindenhol a környezetünkben,-ételben, víz, szellőzik, és piszkolódik. Ez szabadforgalmú antacidsekben* egy fő hozzávaló szintén. És mert a test nem nyeli el az alumíniumot, ez ártalmatlan mikor lenyelt.

Nem gondoltam sokat alumíniumról, amikor 13 évvel ezelőtt elkezdtem oltóanyagokat kutatni. Valójában, a korai szemináriumok oltó oktatáson, amit felajánlottam szülőknek, tartalmaztak egy rövid nyilatkozatot, hogy az alumínium nem volt semmi hogy körös-körül aggódjon. De olvasom mindegyik termékbeillesztést és fűrészelem a microgramsök* számát (mcg) az alumínium több oltóanyagban tartózkodott, töprengtem, valaki eldöntötte, hogy a befecskendezett alumínium egy biztonságos szintje mi ténylegesen? Nekem nem kellett töprengenem hosszú ideig, mert a választ könnyű megtalálni; www.fda.govba megy, alumíniummérgező tulajdonságon keres, és alumíniumról fogsz többet dokumentumoknak találni.

Az az első dokumentum, amivel találkoztam, megvitat az címkéző alumíniumtartalom befecskendezett dextrózmegoldásokban (a cukormegoldások kórházakban bővítettek intravénás folyadékokat): Az alumínium hosszadalmas parentális adminisztrációval érhet el mérgező szinteket [i.e., befecskendezett a testbe ] ha vesefunkciót gyengítenek. A kutatás mutatja, hogy a páciensek gyengített vesével korai újszülötteket beleértve működnek [i.e., babák ], ki kapta meg az alumínium parentális szintjeit nagyobb 4-5 microgramsök* a testsúly kilogrammja nap, felhalmozódik az alumínium szinteknél központi idegrendszerrel és csontmérgező tulajdonsággal barátkozott. Szövet, ami betölti [i.e-et,., mérgező felépítés bizonyos testszövetekben ] történhet még az adminisztráció alacsonyabb arányainál is. 1 For egy apró újszülött, ennyire mérgező adag 10-20 éves mcg; egy felnőttnek körülbelül 350 volna mcg.

A második dokumentum alumíniumot vitat meg tartalom IV, ami táplálja a megoldásokat, vagy Total Parenteral Nutritiont, (TPN) megoldások. A FDA megköveteli ezektől a megoldásoktól, hogy tartalmazzanak nem több mint 25-öt az alumínium mcg-je* a megoldás litere. Egy tipikus felnőtt a kórházban így mindennap levenne a lábáról TPN-ből 1 litert körülbelül 25 az alumínium mcg-je*. Állítja szintén a FDA dokumentum, Aluminum tartalom parentális gyógyszerben a termékek azt eredményezhetnék, hogy egyénekben levő alumínium egy mérgező felhalmozása TPN terápiát kapott meg. A kutatás mutatja, hogy az újszülöttek és türelmes lakosságok gyengített vesefunkcióval az alumínium nem biztonságos összegeiben való tartózkodás magas veszélyében lehetnek. Bemutatót tanul, amit az alumínium felhalmozhat a csontban, vizelet, és a gyermekeknek a plazmája, akik megkapják TPN-t. Sok drogtermék, amit parentális terápiában használtak rutinszerűen, tartalmazhatja az alumínium szintjeit eléggé magasan hogy klinikai megnyilatkozásokat okozzon, [i.e., tünetek ]. . . Alumíniummérgező tulajdonságot nehéz gyermekekben azonosítani, mert kevés megbízható technika elérhető, hogy korai gyermekekben értékel ki csontanyagcserét. . . Bár alumíniummérgező tulajdonságot általában nem észlelnek klinikailag, ez kiválasztott türelmes lakosságokban, mint például az újszülöttekben, lehet komoly, és gyakoribb lehet mint felismerik. 2

Másutt alapulok egy tárgyhoz tartozó 2004 nyilatkozat a Parenteralnek és Enteral Nutritionnek való amerikai Society által (ASPEN), egy olyan csoport, ami biztonságért és mellékhatásokért felügyel szóbeli és befecskendezhető táplálkozási termékeket. Ez ismételte az idézett FDA figyelmeztetéseket a levélnek, és ajánlotta azt a doktorok a legalacsonyabb alumíniumtartalommal vesznek IV terméket lehetséges, és változásokat kellene felügyelnie a gyógyszerészeti piacban az alumíniumkoncentrációkra hathat. 3

A forrás 4-5 napi határára az alumínium mcg-je* kilogramm a testsúly, amit idézett az ASPEN nyilatkozat, úgy tűnik, hogy egy olyan tanulmány, ami összehasonlította körülbelül 100 korán érett babának a neurológiai fejlesztését, akivel megetettek egy standardot, IV megoldás az alumíniumot tartalmazott 100 korán érett babának a fejlesztésével, akivel ugyanazt a megoldást etették meg majdnem minden alumíniummal, amit szűrtek kint. A tanulmányt sarkallta sok elfogadott tény: az a befecskendezett alumínium mérgező szintekre torlódhat a véráramban, csontok, és agy; az preemieseknek* van csökkentett vesefunkciójuk és így a mérgező tulajdonság egy magasabb kockázata; az egy boncolás, amit végrehajtottak egy preemie-n*, akinek a hirtelen halála különben meg nem magyarázott volt, magas alumíniumkoncentrációkat fedett fel az agyban; és az az alumíniummérgező tulajdonság haladó őrületet okozhat. Azok a gyermekek, akiknek adtak IV megoldást, ami alumíniumot tartalmaz, gyengített neurológiai és szellemi fejlesztést mutattak 18-nál, amit a hónapok, amiket hasonlítottak azokhoz a babákhoz, akiket tápláltak, nagyon csökkentenek, összegek alumínium. Azok, akik alumíniumot kaptak, megkaptak egy 500-as átlagot a 10 napi időszak fölötti fém mcg-je*, vagy körülbelül 50 mcg* nap. A másik csoport csak körülbelül 10-et kapott meg az alumínium mcg-je* daily-4 5-ig mcg* a testsúly kilogrammja nap. 4 ez úgy tűnik, hogy ennek a biztonsági szintnek a forrása.

Mindazonáltal ezek közül semelyik nem tanul említéseket vagy nem dokumentálja őket oltóanyagok; csak IV megoldásnál és befecskendezhető gyógyszerezésnél néznek. Sem a FDA címkéket igényel oltóanyagokon figyelmeztetés az alumíniummérgező tulajdonság veszélyeiről, bár ilyen címkéket igényelnek minden másik befecskendezhető gyógyszerezésért.

Ezek közül a tanulmányok és megjelölésfigyelmeztetések közül mindegyik úgy tűnik, hogy korán érett babáknak és vesepácienseknek jelentkezik főleg. Mi körös-körül nagyobb, teljes-baba kifejezés egészséges vesékkel? Használó az 5 mcg/kg/day ismertetőjel az az első dokumentum olyan minimális összegként, amit tudunk, amit egy egészséges baba kezelhetne, egy 12 fontos, két hónap öreg baba biztonságosan legalább 30-at tudott megkapni az alumínium mcg-je* nap. Egy 22 fontos egy éves legalább 50-et tudott megkapni mcg* biztonságosan. A babák egészséges vesékkel valószínűleg ennél sokkal többet tudtak kezelni, de legalább tudjuk, hogy ennyire sokat tudnak kezelni. Mindazonáltal ezek a dokumentumok nem mondják el nekünk, hogy a maximális biztonságos adag mi volna egy egészséges babának vagy a gyereknek, és nem tudok ilyen információt megtalálni sehol. Ez valószínűleg az, hogy az ASPEN csoport miért javasol, és a FDA igényel, annyira minden befecskendezhető megoldás 25-re mcg; legalább tudjuk, hogy az a szint biztonságos.

Oltóanyagokban kiszámítani alumíniumot
Itt vannak az alumínium aktuális szintjei a következő oltóanyagok lövése, dőlt mindegyik oltóanyag csomagolásán:

 • DTaP (Diphtheriának, Tetanusnek, és Pertussis): 170-€“625 mcg, a gyártótól függ
 • Hepatitis A: 250 mcg*
 • Hepatitis B: 250 mcg*
 • HIB (agyhártyagyulladásért; PedVaxHib márka csak): 225 mcg*
 • HPV: 225 mcg*
 • Pediarix (DTaP-€“Hepatitis B-€“Polio combination): 850 mcg*
 • Pentacel (DTaP-€“HIB-€“Polio kombináció): 330 mcg*
 • Pneumococcus: 125 mcg*

Más szóval, egy újszülött ki tesz fel egy Hepatitis B injekciót első napra az élet 250-et kapna meg az alumínium mcg-je*. Ezt a következő Hep B lövéssel egy hónapnál ismételnék. Mikor, két hónapot egy baba kapja az első nagy körét lövések, a teljes adag alumínium 295-től tudott változni mcg* (ha egy nem alumíniumi HIB és az legalacsonyabb-DTaP alumíniummárkája használják) egy hatalmas 1225 mcg* (ha a Hep B oltóanyagot a legmagasabb alumíniumtartalommal a márkákkal egyetemben adják). Ezeket az adagokat négykor és hat hónapot ismétlik. Legkövetkezőbb kerekedik lövések, egy gyerek tovább kapott volna egy kevés alumíniumot az első két év folyamán. De a FDA annyira korai babákat ajánl, és bárki gyengített vesefunkcióval kapj meg nem több mint 10-et 25-ig mcg* egyszer alumíniumot fecskendezett be bármennyinél.

Orvosi doktorként az első ösztönömnek nyugtalanítania kellett azt ezek az alumíniumszintek messze felülmúlja azt, ami babáknak lehet biztonságos. A második ösztönömnek fel kellett tennie, hogy a kérdést megfelelően kutatták, és a tanulmányok egészséges gyermekeken voltak készek hogy határozzák meg a képességüket, hogy gyorsan válasszanak ki alumíniumot. A harmadik ösztönömnek kutatnia kellett ezek után a tanulmányok után. Eddig nem találtam meg semelyiket. Ez valószínűleg azok a FDA gondolkodások, amiket az egészséges gyermekek veséi elég jól működtetnek hogy alumíniumot válasszanak ki, mielőtt ez keresztülkeringhet a testen, felhalmozódhat az agyban, és mérgező hatásokat okozhat. Mindazonáltal úgy tudom vélni, hogy referenciák FDA dokumentumokban, amik megmutatják, hogy használó alumíniumot oltóanyagokban teszteltek és találtak meg, nem biztonságosak.

Tehát tettem azt, amit bármilyen gyerekorvos tenne. Pediatrics amerikai Academyjéhez fordultam (AAP), ki adott ki egy politikanyilatkozatot 1996-ban, Aluminum Toxicity Infantsben és Childrenben az csinálta a következő pontokat:

 • Az alumínium neurológiai kárt okozhat.
 • Egy 30-ból való tanulmány évekkel ezelőtt a mutatott annyira emberi felnőttek növelik a vizeletüket az alumínium kiválasztása mikor védtelen a fém magasabb szintjeire melyik veti fel, hogy a felnőttek többletalumíniumon kívül tudnak kitisztulni.
 • Felnőttek, akik alumíniumot vesznek,-a tartózkodó antacidsek* nem halmozzák fel az alumínium magas szintjeit a testeikben.
 • Egészséges vesékkel rendelkező gyermekek jelentései mutatják az alumínium felemelt vérszintjeit megnyerő antacidsekből*.
 • Olyan emberek vesebetegséggel, akik felhalmozzák az alumínium véráramszintjeit, nagyobb 100-nál mcg* liter vagy a mérgező tulajdonság kockázatánál.
 • A véráramban levő alumínium mérgező küszöbe alacsonyabb lehet, mint 100 mcg* liter.
 • Szövetekben levő alumínium felépítését még egészséges vesékkel rendelkező páciensekben, akik megkapnak IV megoldást, ami kiterjesztett időszakok fölött tartalmaz alumíniumot, is látták. 5

Mindazonáltal, sehol ebben a papír ott volt oltóanyagokban levő alumínium bármilyen említése.

Perspektívába tenni ezt: Mert az átlagos felnőtt teste 5 liter vérről tartózkodik miközben több mint 500-at kap meg, a véráramban levő alumínium mcg-je* egyszerre mérgező lesz, ha a vesék nem működnek jól. (Mérgező tulajdonságot láttak páciensekben egészséges vesékkel szintén.) Mert egy newborn* teste egy literről tartózkodik (300 milliliter) vér, többet 30-nál az alumíniumnak a mcg-je*, ami lebeg a véráramban, mérgező tudott lenni, ha a baba veséi nem működnek jól. Egy totyogó baba teste vagy iskola előtti-kor a gyerek 100-nál annyira többet körülbelül 1 liter vért tartalmaz a mcg* a rendszerében mérgező tudott lenni-és, ahogy láttunk, a babák több mint 1000-et tudnak megkapni a befecskendezett alumíniumnak a mcg-je*, amit minden egykor időzít. Szerencsére, ez az összeg minden nem megy be a vérbe azonnal, de van lassan szétáradt a véráramba az izomból való idő egy időszaka fölött vagy a bőrbe, ahol azt befecskendezték.

De az ennek a cikknek a lényege. Senki nem mérte az alumíniumfelszívás szintjeit a véráram által, amikor azt vizelésen keresztül fecskendezik a gyermekek bőrébe és izmába, vagy a kiválasztás szintjeibe a testről. A FDA egésze és olyan AAP dokumentumok, amiket olvastam, jelentik ki, hogy lehet, hogy az alumínium egy probléma, de nem tanulták azt még, úgyhogy nekünk a valamennyi alumíniumot kellene korlátoznunk, ami beletartozott befecskendezhető megoldásokba. De megint senki nem beszél az alumínium szintjeiről oltóanyagokban.

Az, amit gondolok, történhetett van az mert alumíniumot találtak csak egy oltóanyagban-DTP, az aktuális DTaP oltóanyag egy öregebb verziója,-senki nem gondolt sokat erről. Akkor az 1980-as években a HIB agyhártyagyulladásoltóanyag PedVaxHib márkáját kibocsátották, melyik tartalmazott alumíniumot szintén; de a HIB oltóanyag másik márkái nem annyira megint senki nem gondolt sokat erről. Az 1990-es években a Hepatitis B oltóanyagot elkezdték széles körben használni; a 2000-es években, a Pneumococcus oltóanyag; és nemrég a Hepatitis A oltóanyag. Vezető egy alumínium-tartózkodó oltóanyag egy idő csak a fémből kis mennyiségűvel jár; egyidejűleg igazgatni négy ilyen oltóanyagot egy más történet. Ez látszik ez a kérdés egyszerűen elmenekült mindenki figyelme elől. Vagy van eze?

Korlátozott Studies határ gondolkodik
Több évvel ezelőtt valamennyi azt gyanította, hogy az alumíniummérgező tulajdonság ügyei végződtek különféle neurológiai és elfajulást okozó problémákkal. A Cochrane Collaboration, egy olyan csoport, ami egészség-figyelem-kérdéseket tanul a világ körül, meg akart nézni egy nagyon nagy tanulócsoportot hogy lássa, hogy volt-e neurológiai problémák és az oltóanyagokban levő alumínium között egy igazi korreláció. Vizsgálták egy alumínium jelentett mellékhatásai közül mindegyiket-tartózkodó oltóanyag, DTP (már használt), és nézett bármilyen bizonyítékért az annyira ilyen oltóanyagok, amiket többet okoztak, a nem alumíniumi oltóanyagoknál hatásokat tesznek félre. Több vörösséget kivéve, duzzanat, és fájdalom az injekcióhelyszínnél nem találtak jelet annak egy alumínium-tartózkodó oltóanyag, amit már okoztak, problémák, és arra következtetett, hogy további kutatást nem kellene vállalni ezen a témán. 6 az egy nagyon merész nyilatkozat. A legtöbb kutató következtetéseket fog nyerni a saját kutatásuk felfedezéseiből; szokatlan azt mondani, hogy senki másnak nem kellene tennie semennyit több kutatja a dolgot.

Ez a Cochrane Collaboration tanulmányának a korlátozásai miatt különösen meglepő. Megnézték csak egy általános alumínium hatásait-tartózkodó oltóanyag, meglehetősen annak az egészének a hatásainál, hogy négyet azonnal igazgatnak. Nem tanultak alumíniumanyagcserét maga. Nem teszteltek alumíniumszinteket gyerekekben oltás után, sem kutattak vagy nem a valamennyi alumínium oltóanyagokban torlódik az agyban vagy a csontszövetekben. Csak az alumíniummérgező tulajdonság külső tüneteinek a bizonyítékáért néztek, nem belső hatások. Sem tették a sajátjukat kutass; helyette áttekintettek minden elérhető tanulmányt, amit vezettek másik nyomozók. Mindez ellenére a Cochrane Collaboration tanulmány lényegében bezárta az arról szóló könyvet, hogy kívül oltóanyagokról vizsgált alumíniummérgező tulajdonságot, igazán kinyitotta azt az első helyben.

A legnyilvánvalóbb mód, hogy tanulják ezt a dolgot, lenni az alumínium különféle összegeit fecskendezni gyerekekbe és látni, ami belsőleg történik velük. Tudjuk a FDA-ból, hogy azok a dokumentumok, amiket az alumíniummérgező tulajdonság tesz, történnek több másik fajta befecskendezhető bánásmódból; az ez mérgező összegekben halmozódik fel az agyban és csontokban; az ez általában történhet mint felismerik; és azt az alumíniummérgező tulajdonságot nehéz észlelni azáltal, hogy külső tüneteket keres. A kérdés marad: Mi történik mikor ezek az összegek alumínium oltóanyagokon keresztül fecskendezik be? Az oltó gyártók elkezdhettek ugyanarra a dologra lenni kíváncsiak; néhányat, ami érdeklődővé tesz kutatást az új HPV oltóanyag termékbeillesztése iránt, Gardasilnek találtam. Kutatni a Gardasil, Merck & Co., Inc.-nek, az oltóanyagnak, a biztonságát fejlesztő és gyártó, hozzáadott egy odalép a tesztelő eljárásukhoz azáltal, hogy alumíniumot fecskendez egy teszttémákból álló különálló csoportba, akiket egy biztonsági kontrollcsoportként használtak. Akkor összehasonlították annak a mellékhatásait, hogy a Gardasil oltóanyag egy olyan sós placebóval, ami nem tartalmazott sem Gardasilt, sem alumíniumot, és a placebóval nem tartalmazott Gardasilt, de ugyanaz a valamennyi alumínium az oltóanyagként. Azt találták, hogy a placebo, ami alumíniumot tartalmaz, a sós placebónál sokkal fájdalmasabb volt, és volt ahogy fájdalmas az egészként HPV lőtt. Az alumíniumplacebo szintén sokkal több vörösséget okozott miközben megdagadt, és a sós placebónál viszketett, bár nem eléggé sokként az egészként HPV lőtt.

Sajnos a Merck csak az injekcióhelyszínnél levő alumínium hatásainál nézett. Sem ők állam abban a Gardasil termékbeillesztésben, amit az, milyen szerepet az alumíniumplacebo játszott a másik szabványos oldal egészében, okoz, mint például a láz és influenzához hasonló tünetek. Sem tanultak a test az alumínium belső anyagcseréje. Mindazonáltal a kutatásuk megmutatta, hogy az alumínium milyen bosszantó lehet mikor befecskendezett az izmokba. Ez egy jó első lépés volt. Ha az alumínium mérgező lehet, nahát nem éppen oltóanyagokról távolítja el azt, a tartósító thimerosal, késznek lenni az, hogy melyik tartalmazza a neurotoxin*higanyt? Ez nem annyira egyszerű. Az alumínium egy adjuvant*; más szóval ez oltóanyagoknak segít valójában működni. Amikor a fém egy oltóanyaggal vegyes, a test immunrendszere, több könnyen felismeri az oltóanyagot és antitesteket hoz létre a betegség ellen. Thimerosalt könnyű volt kihagyni, mert ennél van semmi magával az oltóanyag hathatósságával kapcsolatban. De a gyógyszerészeti vállalatoknak jó bizonyítékra volna szükségük, hogy az alumínium káros, mielőtt befektetnének abba, hogy utolérnek új, alumíniummentes oltóanyagokat. (A Cochrane Collaboration jelentés megmutatta azt az eltávolítást az alumínium oltóanyagokról akkor kiterjedt pereket követelne az átformált oltóanyagoktól. 7 )

Mi teszi az alumínium egy mérgező szintjét pontosan tesz az agyra? Amíg senki nem tanult egészséges babákat hogy lásson, mennyi, ha bármennyi, az alumínium torlódik az agyban a valamennyi alumíniumból, amit oltóanyagokban használtak, a tanulmány arról, hogy IV megoldásokat táplált korán érett babákban, akiket fent említettek, felfedte, hogy az az alumínium gyengítette a neurológiai és szellemi fejlesztésüket. 8 de az korán érett babákban volt, nem volt egészséges, egész-időszak-gyermek volt. Megtaláltam több állati tanulmányt, ahogy alumíniummal és/vagy alumíniummal járt-azok a tartózkodó oltóanyagok, amiket az tett, neurológiai kárt mutatnak. Nem csak felújított alumíniumtestalkatot az agyban és ügykárban, de a kár egy része úgy látszott, hogy hasonló volt ahhoz, hogy mit látnak Alzheimer pácienseinek az agyaiban. 9-13 14 However, nehéz következtetéseket az alumíniumnak az emberekre gyakorolt hatásairól nyerni állatokról végzett tanulmányokból. Az, amire nekünk szükségünk van, vagy több emberi gyermekekről végzett tanulmány.

Egy jobb kutatásnak szóló hívás
Van jó bizonyíték, hogy az alumínium nagy összegei ártalmasak az emberek számára. Mert jelentőségteljes kutatás nem speciálisan volt kész alumíniumon oltóanyagokban, nincs létező bizonyíték, hogy az összeg oltóanyagokban ártalmas a gyermekek és gyerekek számára. Mindazonáltal senki ténylegesen nem tanult alumíniumszinteket egészséges emberi gyermekekben oltás után hogy arról győződjön meg, hogy ez biztonságos. Nekünk most kutatnunk kellene ezt a dolgot és le kellene állítanunk őt? Vagy nekünk éppen folytatnunk kellene miközben tovább reméljük, hogy biztonságos oltóanyagokban használni alumíniumot egy adjuvantként*?

Az oltó irányelv kidolgozók és szószólók olvashatják ezt a cikket, áttekinthetik a távlati, és beavatott kutatómunkáimat hogy tárják fel az alumínium kockázatait. Remélném, hogy azok a kutatók nem vezetik az öreg oltó biztonsági tanulmányok és folyóiratcikkek közül mindegyiknek egy visszamenőleges áttekintését hogy az alumínium mellékhatásait keressék. A FDA-ként, AAP, és alumíniummérgező tulajdonságot nem észlelhet külső megfigyelés egyedül, állították a mások. Ez egy időpocsékolás volna, és egy komoly rossz szolgálat Amerika egészségére vannak gyerekek hogy több ilyen jelentésük legyen, megmutatkozik az orvosi irodalomban. Annak az egyetlen útnak, amit az alumíniumbiztonság kérdése tett lehet, hogy pihentet, valós időjű tanulmányokat több ezer az oltás utáni gyermekről és mértékalumíniumszintről kell vezetnie.

Egy olyan tanulmányban a kutatóknak nézniük kellene nem csak vérszinteknél. Nekik szintén meg kellene tudniuk vagy nem az alumínium felhalmozódik a testben, ahol ez felhalmozódik, az, hogy a test hogyan küszöböli ki azt, és annál, ami számítanak. Egyszer én láss ilyen kutatást, és állapítsd meg az elégedettségemre, hogy azt az alumíniumot bizonyították biztonságos, fel fogok adni egy frissítést www.thevaccinebook.comön, és felül fogom vizsgálni annak a jövőbeli kiadásait, hogy a könyv egyet fog érteni. Ha az ilyen kutatás azt találja, hogy az az alumínium nem lehet biztonságos, azután arra számítanék, hogy egy új oltó időbeosztást átvesznek amiben az vezető oltóanyagok széthúzódik hogy azt a valamennyi alumíniumot minimalizálja, amit egy gyerek megkap bármilyen adott időnél. Szintén arra számítanék, hogy az oltó gyártók elkezdik úgy vélni, hogy az utak oltóanyagokról távolítanak el alumíniumot vagy csökkentik őt anélkül, hogy kompromittálnák a hatékonyságukat. Nekünk tudnunk kell a válaszokat sok kérdésre: A HIB oltóanyag egy márkája miért követeli meg alumíniumtól, hogy érje el, hogy működjön amíg egy másik márka nem? A DTaP oltóanyag egy márkája miért tartózkodik négyszer sok alumíniumként egy másikként?

Tudás a Pastból
Én aggodalom, amit az alumínium befejezhet miközben egy másik thimerosal., megkönnyebbült vagyok az 2002-től a higany-tartózkodó tartósító leváltották a legtöbb oltóanyagról. De egy a Los Angeles Times, Merck & Co.-ben található cikk szerint, több oltóanyag gyártói, tudta 1991-ben, hogy a halmozott mennyiségű higany oltóanyagokban, amit gyermekeknek adott a kor hat hónapja, 87-szer volt a szint akkor gondolt arra, hogy biztonságos legyen.14 A cikk tartalmazza annak egy másolatát, hogy egy belső memo, amit írt a Merck kutatódoktorai közül az egyik és küldtek a Merck oltó felosztásának az elnökének, világosan higanytöbbletteherről jelenti ki a doktor aggodalmát. Mi volt kész azzal az információval 1991-es hát? Soha nem fogjuk tudni. Az, amit tudunk, az, hogy az oltó gyártók tudták, hogy babákat túladagoltunk túl, de a higanyt nem távolították el oltóanyagokról 10 évig később. Ez volt mert kevés figyelt a potenciális problémákra higannyal. Amikor megtudtunk, reméltük, hogy ez nem volt káros, kiterjedt kutatást végeztünk el hogy próbáljuk meg mutatni azt, ez volt nem, és lassan eltávolítottuk azt a legtöbb oltóanyagról.

Oltóanyagokból való higanymérgező tulajdonság kérdése vitás gyermekeknek, akik ma oltóanyagokat kapnak meg, amíg a doktorok és szülők választanak egy influenzát, amit higany nélkül lőttek le, tudják, hogy az oltóanyagoknak melyik márkái tartalmazzák a higany alig kideríthető nyomait még mindig, és vagy körültekintő az egy kevés egyszerű Tetanus és Diphtheria-Tetanus oltóanyagok tartalmaznak higanyt még mindig (, bár ezek az utolsó oltóanyagok nem a rutinoltóanyag-időbeosztás részei). [ Az oltóanyagok egy aktuális listájáért és a thimerosal* tartalmukért menj www.vaccine safety.edu/thi-table.htmbe .-Ed. ]

Az, ami nem vitás, az alumíniummérgező tulajdonság kérdése. Doktorokként olyan bizonyos oltó márkákat tudunk választani, amik kevesebbet vagy alumíniumot tartalmaznak. Óvatosan tudunk bánni azzal, hogy csak egy alumíniumot adunk,-tartózkodó oltóanyag egy időnél. És erről tudunk beszélgetni ahelyett, hogy söpörjük a kérdést a pokróc alatt. Imádkozom, hogy a félelmeim alumíniumról alaptalanok legyenek, és azok legyenek, hogy a tárgyilagos tanulmányok, amiket oltó gyártókhoz vagy politikai szervezetekbe hajtottak végre teljesen független csoportok nyakkendők nélkül, megmutatják, hogy ez biztonságos. Ha nem, remélném, hogy a gyártók elkezdenék amint lehet kiküszöbölni az oltóanyagaik alumíniumtartalmát vagy csökkenteni őt. Tudom, hogy ez nem lesz egy könnyű feladat, de a gyerekeink megérik.

Kivonatolt az oltóanyagról foglalj © 2007 Robert elsütőbillentyűk által, MD. Újranyomtatott Little, Brown és Company engedélye által. New York, NY. Minden jog fenntartva. Több információért lásd www.thevaccinebook.comöt. Az ehhez a cikkhez írott jegyzetekért lásd www.mothering.com/ articles/growing_child/vaccines/aluminum-new-thimerosal-notes.htmlt.

 

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2023. Február
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
05
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!