T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
Nehézfém mérgezés és gomba fertõzés

Nehézfém mérgezés és gomba fertõzés


Hosszú évek óta közismert tény, hogy az európai lakosság tekintélyes százalékánál a vastagbél flórája igen kedvezõtlen állapotban van, mi több, a bélflórát sok esetben szabályosan kiszorítják a gombák. A lakosság többségében kimutatható a Candida albicans vagy más gombafertõzés. Thomas Rau orvos szerint ez igen súlyos egészségügyi gondokhoz vezet.


A bél gombás fertözésének tünetei:

-         A nyálkahártya tünetek: krónikus arcüreggyulladás , bronchitis , asztma, fertõzésekre való hajlam, mandula gyulladás, kiütések a szájban, a szájszögletek berepedezése, a nyálkahártya lichen ruber szerû elváltozása.-

-         Gyomor és emésztési problémák, vastagbél gyulladások, colitis .-

 

Hólyag -, hüvely - és prosztata gyulladás ok, végbél ekcéma, a végbél nedvedzése, berepedezése.-

izületi bántalmak , lágyrész-reumatizmus, fájdalmas izom - csomók a túlsavasodással összefüggésben.-

Neurológiai tünetk, például koncentrációs zavar ok, szédülés , fejfájás , idegfájdalmak , látási zavarok, szemfájás , remegés –

Vegetatív zavar ok: izzadás , szívritmuszavar , alvászavar ok , depresszió , hangulatzavar ok , hasgörcsök .-

A Candida -fertõzés elsõ jele a fáradtság , bágyadtság , kedvetlen ség és az erõs fölfúvódás , fõként édes ételek fogyasztása után. A has gyakran úgy fölpuffad , mint a léggömb.

 

A gombafertõzésrõl a nyugati orvostudomány hosszú idõn át nem vett tudomást, vagy csak Nystatinnal kezelte, vagy más, alternatív gombaellenes szerekkel, amelyeknek mind az volt a célja, hogy a gombát megsemmisítsék. A gomba azonban néhány hét múltán általában újra megjelent, így kénytelenek vol- tak megállapítani, hogy a kezelés kizárólag a tünetekre irányul és nem érinti a tényleges okot. Dr. Thomas Rau, dr. Friedrich Klinghardt és mások vizsgálatai az utóbbi tíz évben kimutatták, hogy a gombafertõzés csaknem minden esetben nehézfémmérgezés eredménye. A fölsorolt tünetek mindenképpen megegyeznek a nehézfémmérgezés tüneteivel. A nehézfémek közül legelsõsorban a fogtöméshez használatosak jönnek szóba, mint az amalgám és a palládium. A marburgi természetgyógyászati intézet egy amalgám vizsgálat során megállapította, hogya kísérleti személyek 90%-a szenved bélgombafertõzésben, amely csak akkor múlik el, ha a nehézfémeket kivezetik a szervezetbõl.

A nehézfémeket azért nevezzük így, mivel fajsúlyuk nehezebb, mint más fémeké. Ide soroljuk például a higany t, az ólmot, az aranyat, az ezüstöt, a kadmiumot, a kobaltot, a cint, a cinket, a vasat, a magnéziumot, a nikkelt és a rezet. Könnyûfém például az alumínium, a titán stb. A fémek némelyike természetes módon elõfordul szervezetünkben, például a vas és a réz megtaláható a vörösvértestekben és az enzimekben. Pajzsmirigyünknek szüksége van szelén re, az immunrendszernek cinkre, a magnéziumot pedig a fehérvérsejtekben és sok enzimben is megtalálhatjuk. Azokat a fémeket, amelyek kicsiny mennyiségben fordulnak elõ a szervezetünkben, nyomelemeknek nevezzük. Az elsavasodás kérdésénél a már említett (bázikus) fémeket kálium, kalcium, magnézium, nátrium és vas , amelyek nagyobb mennyiségben fordulnak elõ a szervezetben, egyszerûen "ásványi anyagok" néven emlegetjük, holott természetesen a nyomelemek is ásványi anyagok.

A nehézfémek a következõ módon kerülnek szervezetünkbe:

- A fogtömésekbõl, elsõsorban az amalgámból. .Tápanyagainkból és ivóvizünk- bõl, Kipufogógázokból.

- Dohányzás által (kadmium)

- Fémföldolgozó foglalkozásoknál (por és gõzök).

- Festõ és lakkozómúhelyekben (fémgõzök).

- Oltásokkal.

A higany a következõ módokon kerülhet szervezetünkbe Az egészségügyi világszervezet (WHO) adatai.

- Belélegzett levegõvel, ivóvízzel, egyéb italokkal: napi 0,2mikrogramm.

- Halakkal, tengeri állatokkal: 2,3 mikro gramm metil-higany.

- Egyéb élelmiszerekkel (permetezõanyagokkal) napi 0,3 mik-rogramm (szervet- len higany).

- Fogtömésekbõl: napi 3,8-21 mikrogramm (higanygõz).

A nehézfémek normális úton (segítség nélkül), vagyis a veséken és bélrendszer en át nehezen vagy egyáltalán nem üríthetõk ki, ezért elraktározódnak a szervezetben. Ha a vérben volnának, a szervezet megmérgezné önmagát, mivel megváltoznának a fehérvérsejtek. Ezért a vérbõl nem is lehet õket (valódi koncentrációjukban) kimutatni, csak amikor mobilizált állapotban vannak. Egy majomkísérlet során (Dániában, 1990-ben) radioaktívan megjelölt nehézfémeket alkalmaztak, és a legnagyobb lerakódásokat az emésztõszervekben, az állcsontban és a vesékben találták, de elõfordultak maradványok a tüdõben, a májban és az agyban is.

A nehézfémeket elsõsorban a fogtömésekbõl és a táplálékból vesszük föl. Például régóta ismert tény, hogy szinte minden hal nehézfémmel fertõzõdött. A rovarirtó szerek nagy többsége is tartalmaz néhány nehézfémet, az oltóanyagokban is található nehézfém, többnyire higany , például a tetanusz elleni oltószerben, sõt a manapság használatos influenza elleni oltásokban is. Az " Influvacban ", " Infelxalban ", " Fluarixban " és " Mutagrip ben" mind szerepel higany tartalmú tartósítószer, a thiomersal. Nehézfém eket a bõrön át is föl vehetünk, például ha eltörik a lázmérõ, és bõrünk érintkezik a higannyal. A higany elpárolog, és légzés útján is föl veszünk belõle valamennyit. Igen sok gyógyszerben is van higany, például a vérnyomáscsökkentõ k szinte mindegyikében.

Az amalgámot már több mint 150 éve alkalmazzák a fogorvosok. Könnyen földolgozható és igen olcsó az elõállítása , ennek köszönheti népszerûségét. Körülbelül 50%-a higany, a többi ezüst , cin , cink , réz és más fémek. Csakhogy a higany erõsen mérgezõ , ráadásul a fölsorolt többi fém önmagában is mérgezõ lehet. Az amalgám használatát bevezetése, vagyis 1830 óta állandóan kritizálják, az Egyesült Allamokban 1840 és 1855 között betiltották. Igaz, az amalgám akkori összetétele nem egyezett meg a maival.

A neves tudós, Prof. dr. Alfred Stock már 1928-ban közzétette aggodalmait egy német szaklapban A higany és az amalgám fogtömés veszélyei címmel:

"A szerzõ két évvel ezelõtt saját tapasztalatából gyõzõdhetett meg az illékonysága miatt különösképpen alattomos méreg, azaz a higany régebben is ismert, ámde az idõk során csaknem feledésbe merült veszélyességérõl. Azóta több orvosi és fogorvosi vizsgálat ment végbe, elsõsorban a berlini Charité és Berlin város egészségügyi hivatalánakjóvoltából, amelyek igazolták a figyelmeztetés jogosságát. A higany tartós bevitele a szervezetbe akár egyezred milligrammnál is kisebb mennyiségekben rejtett mérgezést okoz, amelynek elsõ tünetei csak pszichés és idegi jellegûek ( kábultság , fejfájás , fáradtság , a munkakedv hiánya , lehangoltság , emlékezetzavarok ).

 

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2021. December
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!    *****    FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG    *****    Szereted a fantáziával színezett középkoros szerepjátékokat? És a kalózokat? Ha igen, akkor itt a helyed köztünk! :3    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!