T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
Fórum
[118-99] [98-79] [78-59] [58-39] [38-19] [18-1]

2009.02.01. 20:00 Idézet

szia nagyon jó hon lapotok  ha bármiben tudok segiteni nagyon szívessen megteszem csak szóljatok sziasztok  Adrienn


2009.01.30. 21:29 Idézet

Kedves Dalma!

Visszaemlékezve az előzményekre, a terhesség alatt nem volt probléma, gyógyszert nem szedett. A terhesség elötti időszakra, -mivel későn kezdtünk el komolyabban foglalkozni a kialakulással- valahogyan a homályba veszett, s már nem nagyon emlékszünk. A szülés cseppinfúziós eljárással lett megindítva, mivel tovább ment a kiírt időnél 6 nappal. Vélemény szerint császározni kellett volna. Maga a szülés hosszúra nyúlt. felléphetet akár más probléma is, de arról nincs tudomásunk. Lehet, hogy sok minden másról sem tudunk, mert a "Zárójelentés", valamint az "Újszülött észlelési lap" bejegyzései nem fedik egymást. (A lapon a "sajátosságok" menűbe felrakva mindegyik)
A kék lámpa elvileg nem lehet negatív hatású, mivel az csak a bilirubin vízoldékonyságát segítí elő. Ugyanakkor a sárgaság súlyosabb esetekben károsíthatja az agyat. Na,  ennek a mennyiségéről, mért értékéről sincs információnk. Van mikor saját magától elmúlik, van mikor az anyatejtől kapják. Akkor leveszik az anyatejről, s cumisüvegből etetik.
Ugyanakkor elképzelhető a szülés alatti hypoxia kialakulása. Erről sincs megfelelő információ. A szülés fájások nélkül ment végbe.
Mesterséges burokrepesztés történt. Sajnos a stessz szinte minden anyánál, embernél fennáll. Kinél kisebb, kinél nagyobb mértékben. Még ha Ő ezt nem is érzi.

  Egyenlőre ennyit tudtunk összeszedni. Ugyanakkor tisztelettel köszönjük a kérdést, mert így legalább most sikerült összeszedve leírni, s rögzíteni.

Tisztelettel: János

 


2009.01.29. 12:32 Idézet

 Kedves Tomika és Szülők!

Az oldalt végig olvasva nem találtam meg azt hogyan zajlott le az anyuka terhessége Tomikával a terhesség 9 hónapján keresztül. Nem érte valami  bántódása, srtessz vagy  netán hypoxia a szülése alatt? nagyon érdekel . Ha lenne olyan kedves Tomika anyukája ezeket leírná, amiből következtetni lehet, hogy nem volt-e  alami probléma a szülése alatt vagy utána ami esetleg kiválthatta az Autizmust. Elég gyakran alkalmazzák szülés utáni problémáknál a kék lámpát. ez milyen hatása van az újszülöttre jó vagy rossz és muszály volt ezt alkalmazni az orvosának Tomikánál. Ha nem kerül olyan nagy  megerőltetésébe legyen olyan kedves írjon már egy pár sort erről, hogy tudjam az előzményeket is. Előre is köszönöm. Erőt, egészséget, türelmet sok szeretetett Tomika gyógyulásához.

Üdvözlettel. Dalma


2009.01.26. 19:47 Idézet

Sikerült belső keresőt feltennem!
Ráadásul működik is!


2009.01.20. 18:36 Idézet

ÜDVÖZLÖM A 10.000 LÁTOGATÓT!

Legyen máskor is szerencsénk!                    Röpcsike.


2008.12.30. 21:42 Idézet

Maga a honlap alaptulajdonsága nem teszi lehetővé saját kereső beállítását. Így, marad az explorer keresője. Rövidesen átrendezem az oldalt, s megpróbálok valami követhető rendszert kitalálni. Tinus mappa javítva. Köszönöm az észrevételt. Bocsánat.


2008.12.30. 12:45 Idézet
Jucus

Röpcsike!

Megint (és újra és újra) oldaladat bújva jutott az eszembe, hogy nem tudnál-e vmiféle keresőt feltenni, hogy az oldalon meglévő számtalan cikk között egy adott kifejezésre is rá lehessen keresni... Vagy ez nagyon bonyolult fejlesztést igényel? Bocsi, tudod, nem vok egy computer-zseni! (Pl. most a lyukasbél szindrómára kerestem volna rá, milyen jó lenne, ha kidobná, h. ebben meg ebben a cikkben van róla szó...)

Amúgy nézd meg a Tinus-dobozban lévő linkeket, ha van időd, mert pl. az Összefoglaló T.S. terápiájában címűt nem nyitja meg!

Puszi:Jucus

(Mélységes elismérésem ismételten az oldalért!)


2008.12.20. 22:51 Idézet
Link

Akkor éljen a pí-víz, asztrológia, aurafotó, földsugárzás, vízmemória.

Üdv: Link


2008.12.20. 17:45 Idézet
Röpcsike

Kedves Link!

 

Valóban jó ötlet  van az általad linkelt oldalon. De, gondoljunk csak bele. Így is sz@rban van az egészségügy, nemhogy ha még megadóztatnák Őket a sok hülye hablatyért, meg a sok betegségeket előidéző, állapotromboló gyógyszerfelirásért. Tönkre mennének teljesen!
De pont ezért igyekszünk a lehető legteljeskörűbb tájékoztatásra. Nem kötelező mindenkinek betegnek lenni!

 

Üdv: Röpcsike


2008.12.20. 12:05 Idézet
link

http://beka.blog.hu/2008/12/20/humbug_adot


2008.12.13. 21:03 Idézet

Kedves Dalma!

 

Köszönettel vettük megtisztelő szavait. Igyekszünk. De, sajnos vannak korlátok, melyeken nem könnyű átvágni.
Igyekszünk a honlappal minnél jobban megvilágosítani a tudomány  mai álláspontját, s felhívni a figyelmet arra,
hogy van remény a javulásra, melyhez feltétlen szükség van minden eddigi eszközre, terápiára, fejlesztésre, holott a
javulás lehetősége nem közvetlenül azokban rejlik. Ma, ezen dolgot kevesen fogják fel, s az általunk említett orvosbio-
lógiai oldal nem sok embert érdekel, de olyan szinten, hogy utánajárni sem szándékoznak. Örülök, hogy hasznosnak találta az oldal, s annak meg főleg, hogy új, tanulásra érdemes anyagot is talált.
Köszönjük a jó kívánságokat, s viszont kívánjuk, hogy Ön is még nagyon sokáig, ilyen szeretettel, s odaadással foglalkozzon autista gyerekekkel.

Tisztelettel:  Tomika, s szülei


2008.12.06. 17:27 Idézet

Kedves  Tomika és kedves Szülők!

Nagyon örülök annak, hogy megtaláltam  Tomika Honlapját, mível gyógypedagógiával foglalkozom és már volt a csoportomban nem is egy Autista de több, valamint olyan integrált Óvodába is voltam szakmai gyakorlaton ahol csak Autista gyerekek voltak, de mindegyik más típusúak. Az Integrált csoportban nagyon sokat fejlődhetnek a gyerekek, ajánlom még a gyógyúszást és gyógylogaglást is mint terápiaként nagyon jó. Amikor az oldalukat elolvastam még a könnyem is kicsorbult  , nagyon sok-sok törődést igényelnek ezek a gyerekek, de ugyanakor sok szeretetet is kapunk tőlük, én is szerettem köztük lenni, mellesleg nagyon sokat tanultam tőlük, és ez az oldal nagyon nagyon jónak tartom és sokat lehetett szakmailag tanulni belőle,  Kívánom, a jó Istentől sok türelmet és szeretteljes családi légkört amiben Tomika felcseperedik és nagy fiú lessz. 

Üdvözlettel:Nagy Andrásné/Dalma

E-mail:nagy-andrasne@freemail.hu


2008.11.12. 08:22 Idézet

Sziasztok!

Szeretném Gabikával felvenni a kapcsolatot, akinek a 4 éves kisfia autista. Az én kisfiam Gábor 3 éves múlt és ő is valószínűleg az de még nem kaptuk meg a szakvéleményt. Várom jelentekzésedet! Tünde pegazuskonyvelo@citromail.hu


2008.11.11. 12:25 Idézet

Helló, kitalálod ki vagyok?

Csak leselkedtem, mert szereztem Álmosnak GABA-t, és szerettem volna többet tudni róla, minthogy  a szervezet természetes nyugtattója, meg hogy ingerület-átvivő-gátló, stb. Tudsz valamit? Írhatnál privátban is, mert fontos lenne! 

puszi, Andi


2008.11.06. 11:29 Idézet

Kedves János!

Köszönöm a kimerítő választ.

Üdvözlettel:

D. Áron


2008.11.05. 19:30 Idézet

Kedves Áron!

A kérdés jogos, s arra a válasz, hogy az eddigi ismeretek szerint elképzelhető a hatásossága is. Orvosilag megalapozott. Ugyanakkor kéreti figyelembe venni azon tényt is, hogy ez még mindig csak egy bizonyos "tüneti" kezelés. Ez abból adódik, hogy eme betegség alapja egy emésztőrendszeri pálya kisiklása. Így, annak a rendbetétele vezethet eredményekhez. Ugyanolyan tüneti kezelés a DAN, a glutén-kazein mentes diáta, valamint a méregtelenítés. Nem rossz, sőt nagyon jó s célravezető, de nem oldja meg a problémát. Célunk, hogy ne segédanyagokkal, s eszközökkel kelljen a személynek élnie, hanem, hogy a szervezetet rakjuk rendbe, ez által ő maga lássa el természerszerűen a rá váró feladatokat.
Jelenleg Én csak egy erre alkalmas módót tudok, az pedig a Dr. Tinus Smits holland homeopata orvos protokolja.

A Shsnk3 gén is ennek az emésztőrendszeri problémának a kapcsán sérülhet, így talán az is helyreállítható, egy esetleges sikeres kezeléssel.
A kutatások jelenlegi állása szerint, sajnos Én sem mondhatok többet.
Avizsgálatáról szintén nem tudok nyilatkozni, de gondolom mivel gén-ről van szó, egy gésebész, vagy genetikus tud adni információt.
Viszont úgy tudom, hogy a teszthet való hozzáférés Magyarországon nem lehetséges (úgy mint sok más is)

 

Tisztelettel: Röpcsike.


2008.11.05. 13:52 Idézet

Kedves Fekete János!

Láttam egy hírt az inzulin terápiáról autizmus kapcsán. Nekem nem érthető a cikk, most ez egy autistákra kifejlesztett kezelés, vagy sem? Mit tudsz róla? Azt hogyan lehet megvizsgáltatni, hogy egy gyereknél ez a shank3 fehérje hiányzik?

D. Áron


2008.11.04. 07:39 Idézet

Kedves János most küldtem emailt remélem megkaptad mert nálam semmit nem irt ki.ha esetleg nem kaptad meg akkor légyszives üzenj mert akkor elküldöm még egyszer.szép napot.Fanni


2008.11.03. 21:13 Idézet

Kedves Betti!

 

Konkrétan melyik levélre tetszettél gondolni?

Röpcsike


2008.11.02. 20:34 Idézet

Üdv!

Szeretném megkérdezni, hogy a címoldalon látható levélre érkezett-e valami válasz?

Minden jót kívánok a családnak és a sorstársaknak!

B.Betti


[118-99] [98-79] [78-59] [58-39] [38-19] [18-1]

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2021. Május
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.