T o m i k a_  h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
T o m i k a_ h o n l a p j a _a v a g y_ a _ v a l ó d i_a u t i z m u s.
SAJÁT-OSSÁGOK
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AUTIZMUS
 
EMÉSZTŐRENDSZER
 
AZOK A "JÓ" VAKCINÁK....
 
OLTÁSOK
 
ÉTEL
 
TÖRVÉNY-JOG
 
MÉRGEZÉS
 
KEZELÉS
 
IMMUNOLÓGIA
 
EGYEBEK
 
ELŐADÁS
 
Dr. UGRAI TAMÁS
 
Aura Egyesület
Tartalom
 
Fórum
[118-99] [98-79] [78-59] [58-39] [38-19] [18-1]

2008.10.18. 22:26 Idézet
Köszönöm válaszod.
 
Üdv: András.

2008.10.18. 20:04 Idézet

Kedves Fanni!

 

Légy olyn kedves keressél meg magánban a következő e-mail címen:

Tomika1@gportal.hu

 

Tisztelettel: Fekete János  (Röpcsike, az oldal szerkesztője)


2008.10.18. 11:54 Idézet

Kedves Fekete János (Röpcsike)!

Megkérhetném Jánost, hogy kapcsolatfelvétel céljából küldjön egy e-mailt a drvarganorman@normanatura.hu e-mail címre!

Köszönöm:

dr. Varga Norman


2008.10.17. 14:28 Idézet

Sziasztok!Én ma regisztráltam új vagyok.Nekem van 3 gyermekem 9 év 2 év 1 éves.sajnos a középsö gyermekem tartosan beteg.Másfél év alatt az orvosok nem tudják megmondani mi a baja a gyermekkel.És mivel itt olvastam erröl a betegségröl,gyanitott hogy a gyermekemnek is ez a betegsége.A viselkedéséböl gondolom.Szeretném a segitségeteket kérni abban,hogy hol tudom milyen orvost keressek fel annak érdekébe hogy megálapitsa esetleg ez a betegsége vagy nem.Szeretném végre tudni mert elegem van abbol hogy csak vizsgálgatják de az orvosok semmit nem mondanak mert semmit nem tudnak.És ezzel idöt vesztek.pesten lakom.válaszotokat elöre is köszönöm.Fanni


2008.10.14. 18:40 Idézet

Kedves Beáta!

 

Ez természetes. Nagyon szívesen, s máskor is!

 

Tisztelettel:  Fekete János


2008.10.14. 18:35 Idézet

Kedves Tomika és szülei!

Az Integráció Egyesület nevében nagyon köszönöm, hogy a programunkat felraktátok a honlapotokra!

Üdvözlettel:

Kocsis Beáta elnök


2008.10.13. 19:47 Idézet

Kedves András!

 

Methil-B12-t Magyarországon csak Dr. Szőke Henriktől lehet beszerezni folyamatosan. Csak telefonon elérhető, így veszi fel a rendelést is.

Tf: 06-26-346-005

 

Üdv: Röpcsike


2008.10.09. 20:00 Idézet
Sziasztok!
A fiunkról most derült ki hogy, autista most tej mentes diétán vagyunk, felirtak öt féle vitamint ebből a Methyl B12 orrsprayt nem kaptuk meg sehol. Ha tudnátok, segíteni hol tudok ilyet venni annak nagyon örülnénk. Kösszönöm András 

2008.09.18. 21:06 Idézet

Szia!

 

A bal oldali menüsorban "Törvény-jog" menűben, a "Járandóságok" pont alatt vannak összegyűjtve azon dolgok, melyeket egy fogyatékos gyermek szülei igényelni tudnak. Ha, ennél egy kicsit bővebb dolog érdekelne, akkor az  e-mail címen jelentkezz!

Sok sikert! 

Röpcsike.


2008.09.16. 11:59 Idézet

Sziasztok kérem a tapasztalt vagy informált szülöket segitsetek milyen jutatást segély és támogatást lehet igényelni autista kisfiu részére. Kérlek segitsetek mert nekem senki nem segit és nem is mondják. Bármilyen segitség megteszi.


2008.08.04. 23:14 Idézet

Kedves Gabika!

 

Székesfehérváron lakunk.
Ugyanakkor el kell mondani, hogy a publikus dolgok az oldal hasábjain megtalálhatóak. Amennyiben, konkrétabb dolog érdekelne, kérlek az e-mail címen jelentkezz.

Üdv: Röpcsike.


2008.08.03. 11:54 Idézet

sziasztok nagyon ugyesek vagytok. nekünk is van egy 4 éves kisfiunk aki autista és egy nőver aki 6 éves lesz ő egészséges. Mi már önnálóan öltözünk ,eszünk és sokmind mást is megtesz a kérésemre. de ha egyszerr bevesz valamit a fejébe akkor már nehéz vele bánni. Érdeklődnék hogy hovávalosiak vagytok és hogy mit tudtok elérni és hogyan. Kivánok nektek jo egészséget és szerncsét GABIKA


2008.07.31. 17:13 Idézet

Kedves Nagymama!

Mindjárt a legfontosabb! NEM! Sajnos nem léteznek az említett, s beigért labortesztek, s más egyéb az autizmus kezelésére előirányzott kezelések, terápiák sem.

Legalább is hivatalosan, támogatott formában. Jelenleg elérhető magánúti protokol, amely az eddigi legtöbb eséllyel kecsegtet, Dr. Tinus Smits terápiáját követő homeopátiás kezelés.

Sajnos, a mai magyar álláspont még mindig a régi 15 évvel ezelötti szemléletet vallja, miszerint az autizmus pszichológiai, valamint pedagógiai eredetű probléma. A külföldi országokban előrehaladott nézeteket, feltevéseket,. s kutatási eredményeket nem fogadják el, s nem foglalkoznak velük.

A DAN protokol valóban egy drága kezelési mód. A székesfehérvári találkozón részt vett Dr. Endrődi László (tiszteletbeli New York-i konzul) szálította a kedvezményesen, egyenesen a gyártótól származó anyagokat, melyek még így is borsós árat képviseltek.

Ugyanitt megemlíteném, hogy a +kalóz" házi, maszek méregtelenítés nem veszélytelen, hiszen a szerek mellet megfelelő táplálákkiegészítők, és vitaminok szedése is szükséges, mivel a kivezetés során nagyon sok más szükséges anyag is távozik a szervezetből.

A közösség ereje természetesen nem hogy jó, hanem szükségszerű is egy ilyen gyermek életében, ugyanakkor nem oldja meg az autizmus problémáját.

 

Tisztelettel:  János


2008.07.27. 13:32 Idézet

Kedves Tünde!

 

Köszönjük a jó kívánságokat, melyeket mi is viszont kívánunk Nektek, s Minden autista gyermeket nevelő szülőnek!
Bízunk abban, hogy egyszer majd csak jobbra fordul a sorsunk, s megfelelően kezelik majd gyermekeinket.

 

Üdv: János


2008.07.27. 13:30 Idézet

Kedves Nagymama!

  A tünetek hasonlósága, sajnos nem csak e kettő gyermekben találkoznak. Nagyon sok ilyen tünetű ember él magyarországon. Tudom, hogy nem vigasz, de vannak sokkal durvábbak.
Az autizmussal kapcsolatos dolgok internetről történő begyűjtése jó, és hasznos. Viszont! Felhívnám figyelmét Önnek, és ugyanakkor MIndenkinek, hogy a kezeléssel kapcsolatos információk begyűjtése nagyon veszélyes, főleg ha azt alkalmazni szeretnénk. Különös képpen az adagok, a mennyiségek tekintetében. Nagyon sok más apró információ nem jelenik meg, és annak hiánya igen komoly problémákat okozhat.
A DAN protokol, lehet, hogy sok esetben nem hozza a tőle elvárt eredményt, viszont nem káros. Nem kritizálom Dr. Büki György általi munkát, de el kell mondani, hogy Ő messze az USA-ban biztosított háttér alatt dolgozik. Azért tisztelem Őt, mert ilyen feltételek mellet is hajlandó gyermekeinkel foglalkozni.
Dr. Tinus módszerét Ő is ismeri, s elfogadja, hiszen alapból megegyezik a kezelés módszere, mi szerint az emésztőrendszer problémája a kiinduló pont. Dr. Tinus tovább lépett, s vallja, hogy a védőoltások káros hatásai is erős befolyást gyakorolnak a szervezetre. Ezen méregtelenítési folyamatot pedig az Ő általa kifejlesztett homeopátiás módszerrel lehet kezelni.
Olcsóbb, s talán eredményesebb mint az eddig ismert DAN protokol. A módszer alkalmazásába belekezdett szülők, a kezdeti nehézségek után, már pozitív irányú változásról számolnak be. Javaslom e módszer alkalmazását, illetve a külön levelező rendszerbe való belépést, ahol is ezen kezelést alkalmazók beszélik meg tapasztalataikat. Jelentkezni az admin levélcímén lehet:                       kozmajuca@freemail.hu
A fent említett kezelésekkel kapcsolatos információk birtokában vagyok, de ettől függetlenül sajnos Mi nem veszünk részt egyikben sem, mivel lehetőségünk ezt nem engedi.
A kezelés költsége más és más, helyenként eltér egymástól. Nehéz árakat mondani, de a költség az orvosi díjon felül kb: 30.000.-Ft havonta, ami a DAN kezelési költség mellett eltörpül. Ehhez jön hozzá a homeopata díja, ami 8.000.-Ft-13.000.-Ft között van.
Ki kell javítanom azon félreértést, hogy a székesfehérvári Dr. Ugrai Tamás DAN orvos. Igaz, hogy Tamásnak óriási szerepe van a DAN protokol magyarországra történő behozatalában, Ő volt aki a higany tartalmú oltást betiltatta, de nem praktizál, főleg nem a módszerrel. Ugyanakkor el kell mondani, hogy jó barátom, s napi kapcsolatban vagyunk. Továbbra sincs elfelejtve az autisták ügye, s amit csak lehet, mindent megteszünk, hogy a mostani helyzeten változtassunk.
Igen, van olyan gyermek akinél a DAN módszer eredményt mutatott. Itt meg kell említeni a megfelelő gyógyszerek, minőségét, megfelelő adagolását, kölcsönhatását más gyógyszerekkel, illetve a folyamatos, s állandó kontrollt.

Ön, ott volt  a fehérvári előadáson?

   Tiszetelettel: Fekete János (ropcsike)

 

(Esetleges további kérdéseit, elküldheti a lap tetején található e-mail címre is!)


2008.07.25. 21:32 Idézet

Kedves Szülők! Dr.Tinus Smits módszerével kapcsolatban keresgélve, fórumozva az esőember-ben, az unokámmal kapcsolatban most hallott kifejezést "biomedikális kezelés"-értelmezését keresve véletlenül találtam ezt a honlapot. Beleolvasva - sok egyéb mellett - találtam az unokáméval "közös" kapcsolatot. Én csak az unokámért aggódó távol élő nagymama vagyok, aki - egyéb híján - az internetről szerzi információit az autizmusról, mert őt is autistának diagnosztizálták. Neki is azt mondták, "kicsit lemaradt a fejlődésben" azóta sem beszél. Sajátos kommunikációját csak az állandóan mellette lévők értik.Ők is a DAN protokol-ban vettek részt, minden más ajánlatot elutasítva, de semmilyen eredményről nem tudok, ezért figyelemmel kísérve a híreket, az ESŐEMBER kétkedése ellenére meghallgattam a Duna TV-ben az interjút, megkerestem a homeokult.hu-t, ahol meglepetésemre láttam annak az orvosnak a nevét is, akivel beszélgetést folytattak Tinus Smits előadása előtt, aki a DAN módszer révén orvosuk. Dr. Büki György. Érdekelt, hogy ő, aki ennek a módszernek a követője, mit szól ehhez az "újabb" az autisták számára esélyt jelentő és talán kedvezőbb, hozzáférhetőbb lehetőséghez? Hiszen nem tudományosan, az elvárt kutatási eredményekkel alátámasztott, kettős vak-kísérlettel bizonyított, stb. dologról van szó. Úgy tűnik Önök is - a korábbi próbálkozások ellenére - a kböző helyeken fórumozók véleményét, tapasztalatát hallva hisznek abban, hogy  - ha nem is minden esetben - de sokban eredményt mutathatnak fel, szemben a folyamatos tényszerű állítással: hogy "nem gyógyítható. Ha Büki dr. is jónak tartja, ajánlja-e azon pácienseinek, akiknél a DAN módszr nem vált be?  Ugyanis a sok pozitiv jelzés után én is tájékoztattam az anyukát, talán meg kellene próbálni valamelyik homeopata orvost megkeresni, de nem is reagált. Igaz, az árakról még nem hallottam és a pénznek híján vannak. Azt is megkérdezem, miután Székesfehérváron élnek, a DAN-módszer orvosát, valamint Ugray Tamást is ismerik (akinek nevével az esőember cikkeiben találkoztam) Tomi sem beszél, Önöknek - lévén idősebb az unokámnál - nem ajánlotta a 2007.okt.16(?)-i Szfehérvári előadás tartója (DAN orvos) a - beszéd beindulásának egyedüli esélyeként - a többféle drága pirulából álló kúrát? Érdekelne, hogy tudnak-e olyanról, akinél ez bevált?  Rengeteg türelmet, egészséget és segítőt, mindazt, amit  magunknak is kívánok.  Egy nagyszülő


2008.07.24. 12:43 Idézet

Kedves Szülők!!!

Meglepődve olvasom "kálváriátokat",amit a kicsi Tomikával átéltek...Én is benne vagyok ebben a cipőben,a nővérem kislánya (keresztlányom)-Kyra,is autista...Nekünk is kb így kezdődött,és hiába jártuk az orvosokat...ma már 9 éves múlt,és  Miskolcon az Autista Tagiskolába jár.Egyébként egy tündéri kislány,kicsit husi,de mi szeretjük,imádjuk,és féltjük:)Csak azért írom meg ezt nektek,hogy egy kis erőt és kitartást küldjek még nektek,mert amennyi szeretet ők adnak ,azt szavakban nem lehet kifejezni...

További jó egészséget,kitartást,hitet kívánok az egész családnak..és sok puszi tomikának,aki nagyon bátor kislegény:)

 

Üdvözlettel:Tünde


2008.04.03. 23:14 Idézet

Praktikák, ötletek, tanácsok:


-Lázmérés.(ha esetleg nem sikerül elöről, próbáljuk meg hátulról)


-Szemcseppentés:  ( lefektetjük a gyereket, s a két kezét lefogjuk. Természetesen a szemét becsukja, de ez nem is baj. Belecseppentünk a szemei belső sarkába. Viszont abban a pillanatban el is engedjük. Ösztönös reflex szerűen Ő fogja beledörzsölni a saját szemébe.

Fogászati kezelésnek ajánlja a Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinika  1088 Budapest, Szentkirályi utca 47. Telefon: 318-0011
A Krúdy Gyula útról költöztek el. Már régóta foglalkoznak autista gyerekekkel, s már kellő, illetve megfelelő tapasztalatuk van.

 

-Orvosi vizsgálatok elött közölni szíveskedjenek az orvossal, aszisztenssel, hogy autista a gyermek. Lehetőség szerint irassák fel a kartonra a BNO besorolás számát, amelyet minden szülőnek illik tudnia. (Pl: BNO: F84.1   Gyermekkori autizmus) Így az orvos már előre tudni fogja, hogy kivel lesz dolga, s fel tud készülni. Fontos a tájékoztatás, a gyerek szokásainak rövid elmondása. Egy autista gyerekre 3X-os orvosi időt kell biztosítani!


[118-99] [98-79] [78-59] [58-39] [38-19] [18-1]

 
HÍREK
 
Üzenetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HONLAP FORDÍTÓ
 
 
ÓRA
 
index sitemap advanced
search engine by freefind
FEJLESZTÉSI SEGÉDLET
Melyik téma érdekel leginkább??

Autizmus-általános megközelítése
Autizmus-orvosbiológia megközelítése
Oltások
Étel
Mérgezés
Kezelések
Törvény-Jog
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
SZAVAZÁS
Tetszési Index
Mennyire találtad hasznosnak?

Hasznos
Elmegy
Kevés
Bővíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2007-05-08
 
Sejtlugosítás-Természetgyógyászat
 
DR. TINUS SMITS
 
VITAMINOK
 
OLTÁS-Linkek
 
AUTIZMUS-Linkek
 
EGYÉB-Linkek
 
TÖRVÉNYEK-Linkek
 
TÁRSOLDALAK
 
Egészség
 
FÓRUMOK
 
E-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
KÜLFÖLDI oldalak
 
KALENDÁRIUM
2021. Május
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
SZÖVEGEK
 
Apróságok
 
Más hasznos oldalak
 
Orvosi Szótár
orvosiszotar.hu - orvosi szótár - orvosi szakkifejezések - orvosi kifejezések

 

Orvosi szótár - orvosiszotar.hu

 

 

 

 

 

 

 

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

 

 

 
Keresőszavak

Thimerosal, thiomersal, etil-higany, fogyatékos, autista, oltás, homeopátia, egészség, teszt, labor, kábítószer, túlterhelés, orvos, vitamin, természetgyógyászat, spectrum, keláció, DAN, Tinus, alapítvány, farm, ABA, metallotionein, glutén, kazein, glutemorphin, kazemorphin, hiperaktivitás, probiotikum, MMR, DiPerTe, DTPa, Mercola, Ugrai, sclerosis multiplex, bradstreet, aluminium, HPV, Hapatisis, Polió, Meningitis, Encephalitis, BCG, aspartam, szója, törvény, eutanázia, amalgán, nehézfém, fertőzés, sni, kutatás, kommunikáció, képzés, terápia, Wakefield, immunológia, kezelés,

 
Online nézettség

free counters

 

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.